+2 oy
826 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,968 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim canim Oğlumun manken olarak başka sitede görünce tuhaf oldum.. pek tatlı çıkmış ablalari 🥰

17 Cevaplar

+11 oy
(18,424 puan) tarafından

Maşallah Rabbim nazardan korusun ama abartmadin mi sanki sürekli çocuk paylaşımı yazık degilmi nazardan neler oluyor çocuğunu düşün biraz kötülüğün veya yargılamak için değil yorumum kesinlikle ama biraz geri planda tut yavrunu maşallah çok güzel ne olur ne olmaz 

(2,968 puan) tarafından

Kiz ben burda kahve fincanı paylaşınca bile linç yiyeynlerdenim ona bile gosteris yapıyor diyorlardi..

Bari sosyal hayatım.bebegimi paylasiyorum allah kötü kem gözlerden sakınsın bebeklerimizi 

(18,424 puan) tarafından

Dengesiz çok aşko da çocuk çok güzel maşallah nazardan neler oluyor Allah korusun yinede dikkat et 

(2,968 puan) tarafından

Tamam canim sagol😊

-Reklam-
+3 oy
(5,733 puan) tarafından

Bana böyle işler hem ters hem de çocuğa sorulmadan yapılan şeyler yinede uygun bulmuyorum 

(1,352 puan) tarafından

😁😁😁

(163,299 puan) tarafından
+1

valla yaa bizim sokakta bi ayse teyze vardi oda herseyi uygun bulmazditop oynatmazdi uygundegil derdi seksek cizerdik yerr yerleri kirletmeyin derdi pakizede oyle🤣

(2,968 puan) tarafından

Napsin kiz sevdacigim normalde soyleyemeyecigini burada akıl veriyor sanki ben onu dinleyecegim 😊

(163,299 puan) tarafından

bide arti veren 4 kisi var onkarda uygun bulmuyo galiba 🤣🤣🤣

(2,968 puan) tarafından

Sanirim 😂😂😂 yazılar silinmiş para için yaptırıyorum sanıyor birde

+2 oy
(1,566 puan) tarafından

Sık sık paylasma maşallah içinde yaşa sevincini az

(2,968 puan) tarafından
+1

Zaten sitede paylasiliyor 😀

+1 oy
(2,125 puan) tarafından

Maşallah ❣️ ben nazar olur diye korkardım yaa

+1 oy
(2,224 puan) tarafından

Ayy maşallah tü tü tü paylaşma annesi bu yakışıklıyı 

(2,968 puan) tarafından
+1

Tekne kazintısı bu 😁

(2,224 puan) tarafından
+1

Valla teknenin en güzel yerinden olmuş maşallah:)

+1 oy
(11,401 puan) tarafından

MaşaAllah Rabbim nazardan korusun 

Benim oğlum bu aylarda sapsarı kilolu teni bembeyaz ama gözleri renkli değildi cekikti. Nazardan korktugumdan bir yaşına kadar hiç paylasmadim 

(2,968 puan) tarafından
+1

Allah kötülerin şerrinden uzak tutsun

(11,401 puan) tarafından

Amin canım 

+1 oy
(1,212 puan) tarafından

Bana da çok söylediler manken olarak yap diye korkumdan yapmadım çünkü başından çok şey geçti oğlumun reklam için ne kadar ücret alıyosunuz bu arada kaderi güzel olsun suphanallah

(1,212 puan) tarafından

Evet ya hepsinin bahtı açık olsun Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepsini inşallah

(2,968 puan) tarafından

Şansını dene 😊 hatira kalıyor hem

(1,212 puan) tarafından

Yok canım ya benim oğlum alerjik astım ayrıca bir yanık atlattı ve ön dişinin biri kırıldı kökten düştü birde böyle herkesin göreceği yere atsam Allâh korusun çabuk nazar oluyo 

(2,968 puan) tarafından

Hayirlisi olsun o zmaan

(1,212 puan) tarafından

🥰♥♥♥

0 oy
(19,512 puan) tarafından

Maşallah Allah nazarlardan saklasın 

0 oy
(8,189 puan) tarafından

Eminim Kıvanç onun yanında sönük kalacak 🤗

(2,968 puan) tarafından

😃 kızları koşturcak pesinde

0 oy
tarafından

Ya çok yakışıklı maşallah ♥️ paylaşma denilmiş de çocuğu zaten günde kaç bin kişi görüyor 

(2,968 puan) tarafından

Ya herkesin bebegi kendine aslında güzel geliyor rabbim bütün bebekleri korusun

tarafından

Aynen öyle abla nazar değmesin inşallah da yani tek çocuk seninki değil milyon tane bebek manken var ben o kadar sorunlu bakmıyorum ilerisi için referans bile olabilir gelecekte bende olsam yapardım destekliyorum herşeyi nazara bağlarsak sokağa da çıkarmadan lazım ♥️

(2,968 puan) tarafından

Aynen oyle😊

0 oy
(561 puan) tarafından

Çocuğun yeni nesil oyuncak bebek gibi gerçek durmuyor 

image

(2,968 puan) tarafından

Ama gerçek sende çatla sayfasından bakarsın 😂bi bitmrdun sen beni bayagi bir kıskanıyorsun anladık 

Strawbany.tr instegramda takip et bebeğim orda yayinlanmis 😊 analar ne cocuk doğuruyor be 

(2,968 puan) tarafından

Ben senin çocuğunda alakalı birseymi yazmışım orda 😂 sen harbiden normal değilsin benim bebeğime kalkıp oyuncak diyen sensin sana çocuğun varmi guzelmi bilmeme neminde soruda sormamisim herkesin kendi çocuğu beni ne ilgilendirir.

Sen çamur atıyorsun sonra bilmem ne diye ahkam.kesiyorsun

0 oy
(820 puan) tarafından

Maşallah Qllah nazarlardan korusun

(2,968 puan) tarafından

Aminn inşallah 😊

0 oy
(6,658 puan) tarafından

MAŞALLAH çok tatlı 

0 oy
(6,485 puan) tarafından

Maşallah subanallah Rabbim nazardan sakınsın inşallah benim oğlumda sarı saçlı açık mavi gözleri var bizede söyleyen oldu ama çok nazar değiyor cesaret edemedim sen iyi cesaret etmişsin anı olarak kalır Paşa'ya

(2,968 puan) tarafından

Qslinda herkesin evladi k3ndine tatli vize çok tatlingeluyor ama karşımızdaki bakıp geçiyor sadece çocuğu zaten disardada görüyorlar napcaz anca dua okuyoruz 

0 oy
(1,352 puan) tarafından

Yaaaaaaa neresinden katlanır bunun bilemedim 

Maşallah Rabbim her kötülükten korusun bütün yavrularimizi. Rabbim yolundan ayırmasın 💙

(2,968 puan) tarafından

Amin inşallah 😊

0 oy
(4,885 puan) tarafından

Çocuk işçi çalıştırıyorlaarrr ::)) Çok tatlı maşallah. Adına da ayrı bayılıyorum oğluşunun, benimkiyle aynı. :) Uzun, sağlıklı, başarılı ömrü olsun. 

(2,968 puan) tarafından

Sagol canim😊

0 oy
(3,242 puan) tarafından

Halt etmiş yanındaa. Allahım bahtınıda yüzün gibi güzel ve hayırlı etsin inşAllah ❤️MaşAllah kuzuma, başıma bela açıcaksın diye çok korkuyorum 🤭

(2,968 puan) tarafından

Fena kaynanan olcam 18 yaşına kadar kiz miz yok ogluma😂

(3,242 puan) tarafından

Dinlerse n alaa 🤭

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 460 göst.
0 oy
6 cevap 6,619 göst.
17 Kasım 2020 Diğer kategorisinde LMihrace (8,189 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,627 göst.
9 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 401 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,590 soru

24,032,715 cevap

328,773 kullanıcı

...