Kızlar merhaba bacaklarımda 2 haftadır bi ağrı var ama 3 gündür daha da arttı ağrısı bacaklarım baştan sona ağrıyor özellikle dizkabağımın arka kısmı böyle sancı tarzında masaj yapınca sancısı daha çok artıyor ayak altlarımda da yanma var otururken bacaklarımı sallayınca biraz rahatlıyor ama yatarken ve hareket edip oturunca bacaklarım çok kötü sancıyor bu neden olur bilen biri yazsın Allah aşkına şu an ağrıdan delireceğim :(
Büyük ihtimal belinizde hem fıtık hem düzleşme var ihmal etmeyin
Çok geçmiş olsun emzirme yoksa dexforte diye bı ağrı kesici var o çok iyi geliyor o ağrıya
19 aylık bebeğim var emziriyorım canım akşam anneme gitmiştim annemde bu dediğin ilacı verdi ama emziren annelere uygun değilmiş :(
Maalesef ağır bı ilaç cnm içme o zaman ilk fırsatta Dr git beyin cerrahi veya fizik tedavi ye
Bence ihmal etmeyin bı doktora gözükün en iyi teşhisi tedaviyi onlar söyler geçmiş olsun
Aklıma bel fıtığı geldi bende de aynı belirtiler var
Doktora git canım ağrı kesicilerle geçici çözüm bulursun neyin var netleştir doğru ilacı doktor verir.. fıtık olabilir ama Vitamin eksikliği de bacaklarda çok şiddetli ağrı yapıyor yeğenimden biliyorum
Her gün iki maden suyu ic
Yaşın kaç ki
24 e ramak kaldı 🙂
Ayy daha çok gençsin. İhmal etme bari
Magnezyum eksikliğinden oluyor benim öyle olmuştu ama kireçlenme oluncada oluyor sırta vuruyor ağrı sağlık ocağına dahi gitsen yardımcı olurlar
1,468,945 soru
24,065,900 cevap
330,368 kullanıcı