+1 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (1,518 puan) tarafından

Varsa bı kaç sorum olacak:)

1 cevap

+1 oy
(6,769 puan) tarafından

Olmadım ama doktorum etmek için çabalıyor direk soruyu sorarsan belki yardımcı oluruz 

(1,641 puan) tarafından

Senin burnun tam yüzüne göre canım güzel duruyor öyle eğri büyük falan da değil sağlık sorunundan dolayı olup estetik yaptırmasan olmuyor mu ki neden estetikte ekliyor doktor anlamadım 

(6,769 puan) tarafından

Bende hidrosefali var canım yani beyincigi kist sariyor ve beyinde gelip giden sıvı geliyor gitmiyor beyinde birikiyor onu benim burnuma bağladılar fazla su burundan tahliye oluyor o yüzden oraya bı aparat takılması gerekiyor o yüzden burnumla oynama yapmalari gerekiyor ::( bende istemiyorum 

(1,641 puan) tarafından

Ama seninki sıkıntılı bir durummuş canım bence ihmal etme bozulacaksa da bozulsun sağlığın daha önemli 

Rabbim iyiliğini versin inşallah canım 

(6,769 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun 💐 

Tek doktorla kalmak istemiyorum o yüzden bekliyorum 

Birde Kendi doktorum beyin ameliyatı eden Dr yurt dışında asistanı ile görüştüm biraz beklesin acele etmesin demiş  o gelince duruma göre hareket edicez çünkü benim kistim tekrarladı belki de tekrar ameliyat olucam olmuşken hepsi bir olur burnumu bozmazlar 

Çok seviyorum burnumu yaa 

(1,641 puan) tarafından

Rabbim yavrularına bağışlasın canım inşallah ciddi bi durum çıkmaz da ameliyat olmana gerek kalmaz ❤️zaten burnun estetikli gibi benim burnumda seninkinin biraz daha zayıf ve minnak hali 🤣

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 134 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
0 oy
2 cevap 92 göst.
0 oy
10 cevap 366 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (872 puan) tarafından soruldu