0 oy
762 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Çok kötüyüm.. Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum.. konuşmak ağlamak bağırmak istiyorum.. evliyim ve bir bebeğim var henüz 15 aylık bana çok düşkün eşimin bugün izni vardı bende bahar temizliği yapmak istedim.. ancak bebeğim hiç durmadı eşimde çok ağır konuştu ona bazen çok kiziyor ona beddua ediyor çok alnıma dokunuyor ailesi de çok kızıyor bugün o kadar çok boğuldum ki söylenmesi ona kizmasi ona hakaret edince tartışma oldu aramızda yapmamasını söyledim dayanamadim o kadar sinirlendim ve artık doldum ki istemsizce ağzımdan bir küfür çıktı.. onu duydu eşim boşanmak istedi yıktı ortalığı bağırdı çağırdı hakaretler etti ağır konuştu ya anlatamam size bir an eşim mi dedim bu kişi ben o kadar şiddetine rağmen onu bırakmazken o nasıl bırakır beni nasıl yapar yalvardım bebeğimiz var yapma nolur özür dilerim dedim daha da ağır konuştu yüzüğü çıkarıp fırlattı bebeğim o kadar korktu ki benim kımsem yok ababamdan başka onunda kaldığı yer çok küçük bebeğimle nereye giderim bilemedim çaresiz kaldım.. ve şunu dedim ona ağlayarak "Allah'ın sopası yok" unutma çok ağır konuşuyorsun bana bebeğime o senin oğlun o daha melek bana dokunuyor dedim ben hayatımda ilk defa bu kadar berbat hissediyorum kendimi..Sonra bize bir haber geldi eşimin abisini yoğun bakıma almışlar sonra da vefat haberi.. o kadar kötü oldum ki Rabbim mekanını nur etsin o kadar iyi biriydi ki neye uzulecegimi şaşırdım.. Düşünebiliyor musunuz eşiniz size bir cümleden sebep "sen cirkinsin dışarıda çok güzel kadınlar var. Acilmani istiyorum acilacaksin (tesettürlüyum hamdolsun) çalıştığım yerde bir kadın var o çok güzel beni çok etkiliyor onu çok beğeniyorum kızıyorum beni çok iyi sakinleştiriyor.." ve daha agirlari.. şimdi bana sinirden söyledim gözüm döndü çok ağır bir küfür bu bu sefer bitirmeye kararlıydım dedi 

Ruhsuz bir haldeyim ölü gibiyim desem yeri canıma kıymak istiyorum bazen öleyim bitsin diyorum ama benim bir coxugum var onu nasıl bırakayım bu günahı nasıl yapayım diyorum...siz olsanız?

31 Cevaplar

+5 oy
(17,141 puan) tarafından

Böyle bir babaya çocuğunu güvenip canına kıyabilir misin gerçekten. Babanin yaşadığı yer 1 oda bile olsa sizi kabul ediyorsa hiç durma git. 

tarafından

Yapamıyorum benim anne babamda ayrıydı. Bu durumu bebeğime de yaşatmak istemiyorum.. 

(17,141 puan) tarafından
+2

Böyle sağlıksız bir ortamda büyüyen her çocuk keşke boşansaydinda bana bunları yaşatmasaydimiz der ilerde. Anne babanin sağlıksız ilişkisine şahit olmak yerine sadece sağlıklı bir anne ile büyümek daha iyi gelir her çocuğa. 

tarafından
+3

Saçmalıyorsun şuan annen babandan ayriymis siz bir misiniz ? Aç gözünü adamın aklı fkri zaten başkasında bu yüzden tahammülsüz çocuğuna sana fırsatbulunca akitmis içindeki zehri başka kadın sakinlestiriyormus bu lafın üstüne sokakta yatarım o adamın evinde yatmam . Büyük konuşmak için gazlamak için demiyorum sana bu kadar değersiz davranan bu kadar aşağılık şeyleri söyleyen adamın evinde durursan sonu şiddete döner 

-Reklam-
+4 oy
tarafından

Ben sana hayatını anlamlandırayım canım biri benim bebeğime beddua edicek dünyayı dar ederim ona. Bu kişi eşim dahi olsa böyle ne demek ya sen babasısın bir de ne demek beddua etmek. Bakamayacaksan zevkini yaşamayacaktın. Sen küfür ettim yok özür diledim diyorsun adam iş yerinde başka kadınlarla gönlünü hoş ediyor ya. Yani fiziksel olmasa bile zihinsel olarak seni aldatıyor kızım kendine gel. Ben olsam o herifi boşarım donuna kadar da alırım. Çocuğumu da göstermem sürüm sürüm süründürürüm. Şunu diceksin sen kimsin ya sen adam mısın baba mısın sen diceksin böylesine. Bu saatten sonra seni aldatan çocuguna babalık yapmayan adama ne bakıcaksın s.ktir gitsin kime gidiyorsa sen ona muhtaç değilsin sana verdiği şey her neyse o değer değil başka bir şey o. Dinine bile laf etmiş kendine gel. Sen bunları hak etmiyorsun kendine ve çocuğuna haksızlık etme gururun olsun biraz. Sen annesin çocuğunu korumak zorundasın.

+2 oy
tarafından

Bebege mi beddua ediyo. Canım sen iyi misin ne intiharı kalk silkelen kendine gel. Böyle birine bide yalvardın mı tek göz odada kalırım yine bosanirdim yerinde olsam 

+2 oy
(23,510 puan) tarafından

Şiddet uygulayan birini terk eden sen olmalıyken terk edilmemek için yalvaran neden sen oluyorsun bazen akıl tutulması yaşandığını düşünüyorum şiddet var aldatmaya meyil var saygı hiç yok ( küfür hakaret başka kadınlarla ilgili muhabbet) ne zaman kendi değerinizin farkına varacaksınız acaba ah çok yazık çocuk için derken otur bir düşün şimdi anlamıyor ama büyüdüğünde anladığında gerçekten bu evde mutlu olacak mı ? 

+2 oy
(9,592 puan) tarafından

Kolay kolay bunu demem ama siz olsanız demişsin ya ben olsam o yaratığın yanında durmam

+2 oy
(1,587 puan) tarafından

Onu terk edip boşamak isteyen swn olmalıydın sen ona yalvardigin sürece daha çok dayak da yersin, aldatilirsjn da hakaret de yersin. Ne diye yalvariyosun. Adam bahane arıyor . Oezevnk. Açılmana kadar laf ediyor. Ömür mü geçer. 

+1 oy
(1,826 puan) tarafından

Böyle erkekler şerefsizdir bacım Allah sana gönül rahatlığı versın. Hem ******** hem *****. Kaybedecek bir şeyi yok herhalde böyle konustuğuna göre

(1,826 puan) tarafından

Galiba post sahibine dedin bunu benım yrouma yazınca bana dıyon sandım @Hatice061987

(2,272 puan) tarafından

Post sahibi tabi cnm 😁

(1,826 puan) tarafından

Bence or ço demiştir o da onu kaldıramamıştır

(2,272 puan) tarafından

Belkide. Çok merak ettim ama umarım yazar ne dedigibi

tarafından

Evet söylediğini dedim. Çok dolmustun çok bunalmistim kaldiramadim dayanamadım artık 

+1 oy
(1,252 puan) tarafından

Anne babası ayrı olan ne ilk çocuğun olacak nede son çocuğuna 15 aylıkken bağıran adam yarın döverde bir kere ailesi kim oluyorda bağırıyo babam köpek kulübesinde kalsın eğer bana öyle şeyler söyleyecek kocam dediğim gavat babamla yaşarım daha iyi kusura bakma yalvarmakla hata yapmışsın hemde çok ayrıca ölünce kurtulmuyosun 2 3 gün ah vah diyorlar sonra herkes hayatına devam ederken senin asıl hayatın başlıyo değer mi böyle bi yaratık için asla 

+1 oy
(2,096 puan) tarafından

Canım neden katlaniyorsun git sığınma evine kurtul bu adamın elinden bu şekilde hayat geçmez ben yapamam babasız kalır diyorsun ama çocuğun iyice piskolojisi daha beter olur çocuğunu dusunuyorsan o adamdan biran önce kurtul 

+1 oy
(6,165 puan) tarafından

Ne dedin eşine

(2,674 puan) tarafından

Eşine ne dediği değilde asıl o küçücük bebeğe ne demiş 

+1 oy
(23,453 puan) tarafından

Ayrılmak için bahane aramış gibi duruyo aslında bu kadar şeye rağmen sen bırakmamışsın belki istemediğini belli etmek için yapmıştır bunları da

tarafından

Ağır bir küfür dedim. Bunu bir erkek bana deseydi kafa göz girerdim dedi. Şimdi çok pişman söylediklerine vicdan azabı çekiyor abisini kaybetti acısı büyük ne yapacağımı bilmiyorum

+1 oy
(3,502 puan) tarafından

Kaynına Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun🤲💐 yaşadıkların çok zor şeyler. Küfretmen yanlış tabii ki refleks olarak ağzından çıkmış olabilir. Eşine duygularını açık açık söylemeni tavsiye ederim. Kendimi yetersiz, değersiz hissettim. Benim yerime kendini koy, seni kıyaslasam hoşuna gider miydi daha yakışıklı biri ile? Diye sor. İnsan böyle durumlarda sakin kalamıyor ama gidecek yerin yoksa eşine söyle çirkinsin diyorsa niye evlenmiş senle? 

tarafından

Dedim bana diyor ki sende beni kıyasla Ahmet Mehmet istediğinde kıyasla umrumda değil eski sevgilim beddua etmişti ahı tuttu senden bıktım hayatımı mahfettim istemiyorum seni artık diye evin içinde çok bagirdi yalvardım nolur sus nolur sakin ol insanlar duyucsk yapma etme dedim isteyerk demedim dedim affet dedim daha da ağır konuştu başına büyük bir dert gelicek yanlış yapıyorsun o daha çok küçük o şekilde davranamazsin dedim "çocuk benim değil mi bagiririm yeri gelir doverimde o gün anneme gittim abinde bana kızdı bağırdı niye kızıyorsun bu çocuğa dedi" diyor demek dedim tek ben değilim ya ben dört duvar içinde bir insanım kimsem yok bir babam var benim gezmem yok kuaforum yok sosyal hayatım bile yok bebegimle ilgilenen biriyim bir eş olarak ne elimden geliyorsa yapıyorum bunları yazarken bile ağlıyorum çok ağır bir durum yaşıyorum tadım tuzum kalmadı 

(3,502 puan) tarafından

Ya kıyamam 🥺 Allah yardımcın olsun canım benim ne diyeceğimi bilemedim çok ağır gerçekten eşin olgunlaşmamış karakteri oturmamış. Allah ıslah etsin hidayet versin. 🤲

tarafından
+1

O şirkette ki kızın numarasını alıp o kıza eşimden uzak durmasini soyleiycem

(3,502 puan) tarafından

Çok mantıklı 

+1 oy
(1,373 puan) tarafından

Düzelir diyecem de zor gibi Allah yardımcın olsun canım çocukta  var baban sizi kabul ediyorsa git yanına  küçükte olsa  yaşarsınız ileride belki şartlar düzelir başka eve  çıkarsınız babanla 

+1 oy
(1,612 puan) tarafından

Böyle çok post okudum çocuğum babası diye neden çocuğunuza da kendinize de bu kötülüğü yapıyorsunuz anlamıyorum böyle baba böyle Es mi olur ne yaşamış olursa olsun ne okudum ben azonce 

+1 oy
(6,764 puan) tarafından

Kusura bakmayın ama babamın evi küçük diye bir bahane olamaz  

Buna benzer kendi halam yaşadı 1 odada 3 evlat büyüttü ve tek başına çalıştı 

Bahaneler üretip hayatı kendinize zehir Edip sonra intaar edicem diye ortalıkta dolanmayin 

Ciddiyim 1 odada büyüdü yavrular kimseye minnet etmeden çalıştı bakti 

1 oturma odası vardı 2 koltuk vardı akşamdan koltukları açar yatak yapardı sabah toplar oturma yapardi 1 de mutfakla tuvalet banyo vardı kıyafetler koltuk altında yorgan battaniye koltuğun 1 ucunda katlı ve istifli olurdu

+1 oy
(4,703 puan) tarafından

Bugune kadar cok alttan almissin tepene cikmis. Ozur dilemezdim. Nasılsa sonuc ayni. Kendini ona muhtac hissedip ezdirdikce ezdirmissin kendini 

Bana baska kadini oven adamin alnini karislarim, ipleri orada koparacaktin ve o an yuzugu sen firlatacaktin. 

Baban varmis cek git yanina. Essek gibi yalvarana kadar da donme. Ha yok pisman olmuyorsa cocugunu o pis heriften kurtar. Defolsun kendi gibi serefsizlerle olsun, sen hayatini kurtar.

+1 oy
(4,896 puan) tarafından

Onun çocuğa beddua etmesi bağırması normal 

Dışarıdaki kadınları beğendiğini söylemesi normal 

Oturup ballandıra ballandıra anlatması normal 

Eee sen küfür ettin die seni suçluyor ve sende özür dileyerek kendini Küçük düşürüyorsun ezilen gururunu bidaha eziyorsun ne için sorabilir miyim acaba ?

Babanın evi küçük die insan böyle bir adamı çekermi . 

tarafından

Ben küfür ettikten sonra bu lafları söyledi

(4,896 puan) tarafından

Farkedermi nezman söylediği. İçinden gecenleri ssöylemiş . Buna rağmen özür dileyerek alttan alman yalvarman ona birazdaha cesaret vermiş seni ezmişte ezmiş

+1 oy
tarafından

Hanım hanım kendine gel. Seni aldatıyor. Farkında mısın? Elin ors.pusu gelmiş senin herifi sana doldurup evine yolluyor huzursuzluk bundan çıkıyor. Yoksa duran adam niye beddua etsin oğluna. Neymiş sakinlestiriyomus. Var ya sansirlenmese ben çok şey diyecemde. O fai.seye senin herifi gözüne kestirmiş. Onlar işini halletmiş. Senin gitmen kalmış. Senden ayrılıp onunla evlenecek onlar oooooo. İşyeri adına. Bak Allah dedirtmis. Valla kriz geçiriyorum. İnşallah çok pişman olup ayaklarına kapanır. Açık dediği beğendiği kadından bı kazzik yerde Ya Rabbim. 

+1 oy
(6,647 puan) tarafından

Çalışıyormuşsun zaten sana saygısı ve sevgisi olmayan çocuğuna sevgisi olmayan seni istemeyen bir adamla sende evli kalma insan ufacık bebeğe beddua edermi ya bu nasıl zihniyet zaten evladına babalık yapmıyorki senin çocuğun böyle bir ortamda büyürse sanki ileride çokmu iyi olacak oğlun büyüdükçe her hareketi eşinin gözüne batacak çocuğa daha çok kızacak o zaman oğlun huzuru dışarıda arar ve senin için iyi olmaz 

(4,896 puan) tarafından

Çalışan bayan değil

Çalıştığı yerdeki kadınları övüyor muş karısına 

(6,647 puan) tarafından

Ay evet sonradan fark ettim ne demek beni başka bir kadın sakinleştiriyor çok ahlaksız bir şey tek göz odalı evde çocuğumla olurum bu adamla bir daha yaşamam bide özür dilemiş sanki kabahatli gibi Dünya da bir çok çocuk var anne ve babası ayrı olan önemli olan huzurlu ve sevgi dolu bir yerde büyümesi böyle bir adamla büyüyen çocuktan ne beklersin dünyaya bir canlı getiyorsan eğer annede olsan babada olsan öncelik evlattır eğer ikinci plana atılıyorsa evlât o çocuk ziyanlığıdır 

+1 oy
(4,915 puan) tarafından

O kadar çok yanlış var ki ilişkide. Bir kere şiddete rağmen diye durumu normalleştirmişsin bu yanlış, çocuğuna beddua edip sürekli kızmasına alınsan da yeterli tepkiyi vermemişsin. Açılıp, kapanmak kişinin kendi kararıdır buna yönelik sana baskı yapmasına müsade etme (üstelik söylediği aşırı karaktersizce cümlelerle). İntihar konusu, böyle bir eş ve ailesine çocuğunu emanet edebilecek kadar vicdansız olmamalısın. Anne olduktan sonra hayatımızdan vazgeçmek bile bir lüks, bizler bu lükse sahip değiliz. Ailenin yanına git, çalış ve düzenini kur. Bugün sana ve 15 aylık bebeğe bunları yapanlar, düşün bakalım büyüdüğünde neler yapacaklar? Kaç kendini ve çocuğunu kurtar. 

İlgili sorular

+2 oy
31 cevap 1,593 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 436 göst.
3 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,069 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Malefiz (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 2,312 göst.