0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (4,400 puan) tarafından

Ayakta sallamamayı kendi kendine uyumayı nasıl öğrettiniz. Kızım kendi kendine uyuyor ama yanında benim olmam gerekiyor. İkinci yolda. Ayakta sallamayı kesmem lazım 3 yaşına 2 hafta var

8 Cevaplar

0 oy
(4,167 puan) tarafından

İkisini de koydum kendi beşiklerine. İkiz bebek sallamak nedir Allah'ım perişanlık. Üst üste koyup sallıyordum. Yeter ulan dedim, koydum beşiklerine. Sütlerini verdim. Burası sizin yatağınız ve artık sallamak yok. İki beşik arasına yastık koydım yere, kendim de yattım. Kalkanı öpüp geri yatırdım. Konuşanla konuşup öpüp geri yatırdım. Şuan haydi uykuzamanı deyince kendileri beşiklerine girip uyuyorlar.. Uyku arkadaşı ver, sarılıp yatsınlar. 

(4,400 puan) tarafından

Ay zamanında neler denememiştim kimuyku arkadaşı mı neler neler. Fayda etmemişti öyle böyle 3 yaşına girdi. Ama keşke hiç pes etmesydim. Biz zamanında nasıl alıştım uykuya tuvalete bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
(1,299 puan) tarafından

Sırtını sivazlayaraktan uyur aslinda. 

(4,400 puan) tarafından

Şuan deniyorum bakalım 🤷🏻‍♀️

0 oy
(641 puan) tarafından

Üç yasinda hala ayakta mi sallanarak uyutuyorsun

Yani direk kes bir uyumaz iki uyumaz üçüncüde uyur 

Ben doğurur doğurmaz ayakta salladım 9 aylıkken yürüdü hiç unutmuyorum normalde sabah öğlen akşam ayağımda salladigim çocuğum bir öğlen kalktı yatak odasına gidip yatağa tırmandı kendi kendine uyudu :) ben şok oldum ondan itibaren de sadece gece uykusunda salladım onun dışında istemedi onda da biraz sallar salllamaz uyurdu 

(4,400 puan) tarafından

Tam sallamak bilr sayılmaz aslında. Ayağıma alıyorum 2 dkda uyuya kalıyor sallamama gerek kalmıyor. Ayağımda uyumaya alışık desem daha doğru olur 

0 oy
(8,278 puan) tarafından

Aynı dertten muzdaribiz🥹 çok yorgun olunca telefon izleyerek uykuya dalıyor. Ama onun dışında ya ayak yada pış pış yapıyorum 

(4,400 puan) tarafından

Ay ben şuan tuvalet eğitimi hem uyku eğitimi kafam bi milyon 🤣

(8,278 puan) tarafından

İkisi zor bacım sırayla git ben önce tuvalet eğitimini çıkardım aradan doğuma kadar uykuya da düzene koydum mu tamamdır 

(4,400 puan) tarafından

Valla girdik bi yola birinde pes etcem ama bakalım hangisinde 🤣

0 oy
(1,526 puan) tarafından

Yanına uzanıyorum masal okuyorum artık yeter diyorum sarılıyoruz uyuyoruz 29 aylık 

(4,400 puan) tarafından

Şuan beşiğinden çıkmak istiyor babamın yanına gitmek istiyorum diyor ama alışır herhalde 2-3 güne

(1,526 puan) tarafından

Babasıyla uyusun benim kızım babasıyla uyuyor akşamları 

(4,400 puan) tarafından

Babası horluyor kızı uyut diyorum kızdan önce uyuyor mübarek 🤣🤣

0 oy
(1,302 puan) tarafından

Ben yanına yatıp telefonun fenerini tavana tuttum sonra ellerimle şekiller yaptım hayvan şekli yada parmaklarımla sayıları göstererek ilk gün çok hoşuna gitti ertesi günler de aynı taktikle devam edip ninni açıp devam ettim ayakta sallama o gün hayatımızdan çıktı 3.5 yaşındaydı oğlum

(4,400 puan) tarafından

Kızımın ahşap çekmeceli beşik olduğu için yanına uzanıyorum ama 2 yaşında odasını ayırdım belki zor olmaz bu süreç

(1,302 puan) tarafından

İnşallah kolaylıklar diliyorum

0 oy
tarafından

Uykusu gelince besige koyuyorum uyuyor orda kızım 19 aylık olacak ama prematüre 

0 oy
(4,772 puan) tarafından

Hiç sallamadim canım ben hayla kendi uyur o yüzden bir şey diyemeyecem ama çevremde kademe kademe azalta azalta biraktirdilar 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 128 göst.
0 oy
14 cevap 507 göst.
0 oy
4 cevap 244 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 284 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Defneee (908 puan) tarafından soruldu

Kategoriler