0 oy
74 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (10 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar biliyorum burası konu dışı sohbet olarak kullanılıyor fakat artık fazla yoruldum ve neden olduğunu anlamıyorum bebeğim sürekli ateşleniyor bi hafta iyi isek diğer hafta ateş çıkıyor rahatsızlanıyo neden olabilir bi kere influenza oldu bi kere kanında enfeksiyon çıktı bi bronşit oldu o geçti şükür dedim din akşamdan beri yine ateşi var 8 aylık ve hiç dişi yok diş mi çıkarıyor onu da bilmiyorum ama inanın artık hem psikolojik olarak hemde bedenen çook yıprandıım 😔

2 Cevaplar

0 oy
(7,523 puan) tarafından

Ateş genelde enfeksiyondan dolayı olur. Ama dişten dolayı da olabilir. Diş etleri şişmişmi? Diş tozu yada jeli alıp sürersen rahatlar belki biraz 

(10 puan) tarafından

Ağzını asla açtıramıyorum ki bakayım 😔 enfeksiyondan evet ateş çıkar fakat ne enfeksiyon olabilir böyle devamlı devamlı tekrarlıyor cok üzülüyorum küçük kendide minyon zaten hiç bi evladımız hasta olmasa keşkeee..

(7,523 puan) tarafından

Kandamı enfeksiyon var acaba. En son ne zaman tahlillerine falan bakıldı? Diş tozunu parmağını hafif ıslat batır ağzına koyup diş etine masaj yap. Zaten ısıramaz ☺️ biraz zorla olacak ama rahatır 

(10 puan) tarafından

Bi ara kanında vardı tedavi gördü o geçti bronşit oldu o bitti şimdi tekrar ateş 

(7,523 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım bence sen yine bir çocuk doktoruna göster 

-Reklam-
0 oy
(1,742 puan) tarafından

Kaç derece oluyor ateşi 

(10 puan) tarafından

38-38.5-37.5 şuan böyle daha öncelerde bu dereceler giderek artıyordu

(1,742 puan) tarafından

Yükselirse başka sıkıntı var ama suan diş ateşi gibi görünüyor diş ateşi 38.5 geçmez 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 112 göst.
19 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde ryaaygt (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.
0 oy
6 cevap 324 göst.
0 oy
1 cevap 149 göst.

Kategoriler

1,467,093 soru