+4 oy
1,027 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,664 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler çaylar kahveler içildimi neler yapıyorsunuz 🤗 

Benim büyük uyudu küçük uyusun diye bekliyorum 🫣 

Bu akşam keyfim yerinde kocamı fena dolandırdim 

Geçen Çaycim dan sıkılmıştım yenisi almak için mağaza girdik kaşla göz arasında derin dondurucu da aldım 🫣🫣 

Bı kaç gündür de koltuklari değişmek için ayak yapıyordum bugün onun içinde dolandirdim 🤭 🫣 

Sırada yatak odası var 🫣

Bunun üzerine soluğu kahvede aldı 😁 🤣 

Benimle dalga geçiyor 2 gün sonra da senden sıkıldım diye benide değişme diye 

KOCA DOLANDIRMA ÇOK GÜZEL 😂😂 

Bunları seçtim hanımlar kesinlikle açık renk istemiyorum 

image

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Büşra enişteye yazık ya 😂

(6,664 puan) tarafından

Benim suçum Yok ben bugün ondan birşey istedim altinada 3.5.10 tane alirmisin diye dalga geçtim oda sana herşey dada olsun gülüm diye yazdı bende koltukları yapıştırdım eve gelince de yemek yedik güzel bir kahve yaptım iki güzel söz senden değerli değilya dedi bende Allah razı olsun dedim 🤣🤣🤣🤣

tarafından

Ne güzel canım rabbim ağzınızın tadını bozmasın

(6,664 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun 💐 Rabbim herkesin evine huzur bereket nasip etsin 

-Reklam-
0 oy
(1,786 puan) tarafından

Derin dondurucu için iyi yapmışsın , koltuklar da çok güzel ama berjerin birini farklı renk istesen daha güzel olmaz mıydı? Genelde farklı renkler oluyor ya ondan dedim. Koltukların benimkine benziyor model olarak güle güle kullan

(6,664 puan) tarafından

Farklı bende eşimde sevmiyoruz cnm 

Çok teşekkür ederim 

Bayadir istiyordum küçük var diye erteliyordu beyfendi fırsat bulunca aldik

(1,786 puan) tarafından

Güle güle eskitin inşallah 

0 oy
(1,360 puan) tarafından

Çok guzel busra abla bende bunlardan alicam inşallah 

Güle güle kullan teklilerin tipini beğenemedin birtek

(6,664 puan) tarafından

Farklı tipte de var ama biz buzları beğendik cnm 

Teşekkür ederim 

(1,360 puan) tarafından

Hayırlı olsun güle güle eskit insallah♥️

0 oy
(6,489 puan) tarafından

Güzel günlerde kullan inşallah güzel bence renkleri açık renk seviyorum ama bende almıyorum kirleniyor diye 

(6,664 puan) tarafından

Benimki ilk aldıklarım açık renkti sonra kaplama yaptırdım yine açık renk yaptık tan bir pişmanlık oldu o yüzden yeminliyim açık renk almam 

0 oy
(1,493 puan) tarafından

Güle güle kullanın ağız tadıyla inşallah ❤️ bende füme antrasit gri bayılırım çok güzel duruyor bu arada arkadaki dolap da güzel görünüyor 😂

(6,664 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 

Dolap modelim hazır canım Eski sattığım yatak odasının aynısını Alicam ama onu nasip olur da evime almak istiyorum şuan oturdum evde gömbe dolap var kendi dolabim boşta duruyor öyle beni biraz daha idare eder 

(1,493 puan) tarafından

Güzel günlerde kullanın inşallah ❤️ 

(6,664 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🩷 💐 

0 oy
(4,727 puan) tarafından

Hayırlı olsun güzel günlerde kullan ❣️

Bende olan yapıyorum Bluetooth kulaklık alırken telefonu da yenilemeyi düşünüyorum 😂

(6,664 puan) tarafından

Seninki acil bir durum Muş ben biraz keyfî değiştim gibi birşey 

(4,727 puan) tarafından

En acilinden hemde Bayram sonrası eşim Ankara'ya gidecek ben çocuklarla tek kalacağım mecbur kandırmam lazım🤗  

(6,664 puan) tarafından

İnşallah başarılı olursun cnm aklinda model varmı 

(4,727 puan) tarafından

Sağol canım oppo düşünüyorum eşim 5 sene kullandı güzel dayanıklı Bir marka 

(6,664 puan) tarafından

Bende kullandım onu hiç beğenemedim 1 yilda değiştim ama zevk meselesi 

0 oy
(577 puan) tarafından

Bu erkeklerin kadınlardan çektikleri nedir yaaa güle güle kullan canım çok guzelmis  bende hali yikama ve kurutma makinesine taktım benimkide bu yaz alacam dedi bekliyorum bende 

0 oy
(1,567 puan) tarafından

Benim cekyatlalarim aynı renk çok kullanışlı yanar döner olması hariç bide ayakları benimki plastik eğer buda öyleyse tavsiyem demir yap çok dandik oluyo yorumdan sayarsan🙂

(6,664 puan) tarafından

Benim anlamadığım niye yorumdan saymayim 

Plastik bende istemiyorum çünkü görünüşü bozuyor 

(1,567 puan) tarafından

Görünüşü demir gibi sağlam ama üstüne düştüm iki arka ayağı kırıldı içi incecik genede sorun demir gibi gozukebiliyo

(6,664 puan) tarafından

Sorarım canım teşekkür ederim uyarın için  dikkat edicem

0 oy
(53,796 puan) tarafından

az buyuselerdi Büşra tuvalet egitiminden gecselerdi ☺️ gule gule kullan inşallah 

(6,664 puan) tarafından

Onlar büyüyene kadar bunlar eskir bacım tam biri büyüdü dedim küçük peşine geldi biz birşeyleri ertelerken ömrümüz den gidiyor 

0 oy
(56 puan) tarafından

Güle güle kullan abla 

(6,664 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
tarafından

Güzel günlerde kullan insallah  hayırlı olsun 

(6,664 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(8 puan) tarafından

Çok güzeller güle güle kullan bende hep çaycı almak istiyorum bir türlü alamadım durumum olmadığı için banada birgün böyle fazla dolandırma yapma nasip olur işallah 

(6,664 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin inşallah canım 

(8 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun canım sanada daha çok versin isallah

0 oy
(1,373 puan) tarafından

Güle Güle Eskit İnşAllah Canım çok Güzel :) 

(6,664 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim canım 

0 oy
(1,557 puan) tarafından

Güle güle kullan cnm ben yapsam kaynanam kıskançlıktan deliye döner 

(6,664 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım benimki zamanın da evinden cenaze çıkmış gibi ağlardı şimdi görüşmediğimiz için dert olamıyor 

0 oy
(945 puan) tarafından

Çok güzel canım benim.

İyi günlerde can sağlığıyla huzurla mutlulukla kullanın. Benimde gri renk ama kullanımı çok rahat kiri kaldırıyor açık renkte sürekli bez elinde olması gerekiyor.

Kaç yıllık evlisin canım 

(6,664 puan) tarafından

Bunları neden sorduğunu merek ettim 🤔

(945 puan) tarafından

Bende 15 Nisan 2018 evlendim. Ondan sordum canm .

(6,664 puan) tarafından

He tamam o zaman kusura bakma şu tarihe Göre saçma sapan yorum yapanlar varya öyle birşey sandım nisan 12 canim

(945 puan) tarafından

3 tane kızım var. Evliliğimiz  yeni yeni rayına oturuyor diyebilirim çok sorun yaşadım eşimle . O kadar kıskanç ve baskıcı biriydi .

Geçen pikniğe gittik kızımın okulunun düzenlediğj orda eşimi tanıyan bir bayan vardı.bana diyor 8 yılda üç çocuk 😳dedim naZar etme ben bakıyorum bir tane daha getiricem 

Çok farklı yorumlar yapıyorlar 

(945 puan) tarafından

Yok canım olur mu öyle şey.

Valla Seni canlı görmedim Büşra çim ama gerçekten çok samimi buluyorum ve seni tanımadan bı arkadaş olarak seviyorum. Fırsat buldukça bakıyorum ve senin paylaşımlarına arıyor gözüm 😊😊😊

İyi ki varsın. Rabbim evlatlarına basindan eksik etmesin onları sana bağışlasın 

0 oy
(999 puan) tarafından

Ay çok hoş çok beğendiğim bı model güle güle eskitin. Bende geçen ay bu renk bı tane aldım buna benzer. Ama sizin koltuklar benimkinden daha güzel:) 

(6,664 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 💐 

0 oy
(1,372 puan) tarafından

En sevdiğim koca dolandırmak bazen birşey alıyoruz ne ara aldık ya falan diyor hjhjhjh

Güle güle kullan bu arada ağız tadıyla oturun 

(6,664 puan) tarafından

Zevkli oluyor 

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 💐 🩷 

0 oy
(2,705 puan) tarafından

Ancak bebekler büyürse öyle nasip olur belki  bize de... ortamı Zengin gostermiş😅beğendim ...ama  evinde huzurla eskimesini dilerim

(6,664 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun 💐 bende öyle düşünüyordum ama çocuklar büyüsün derken ömür bitiyor 

0 oy
(18,454 puan) tarafından

Güle güle otur şekerim de bu ton çok toz topluyor bir ton açığı varsa al bence kullanan biri olarak hergun sil hergun tozlu gibi 

(6,664 puan) tarafından

Yorumunu dikkate alicam canım teşekkür ederim 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 100 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.
0 oy
15 cevap 429 göst.
8 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Oykulku (1,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
61 cevap 1,840 göst.