0 oy
158 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (913 puan) tarafından

Artik bogazima  kadar geldi ne olur başina gelen varmi artik saatlerce aglamak istiyom gece gunduz uyumuyor uyku egitimi aldim fayda etmedi gece boyu 10 dakikada bir uyaniyor artik başim çatliyor simdi uyuttum 15 dakika uyudu uyandi uyanik ken hep huzursuz hep kucakta yürutec te agliyor oturmuyor hic kimsem yok çaresizim 😭😭😭

Son çare seni de deride  samurkas diye birisi var

En son 25.000 istemişti uyku eğitimi için Keşke başarılı olacağını bilsem 100.000 versem para hiç umrumda bile değil Son çare artık ona başvuru yapacağım

8 bucuk aylik 

13 Cevaplar

0 oy
(3,071 puan) tarafından

Madem uyku düzeni yok sende onun tersine git 10 dk sonra uyanacaksa uyutma uyku ağır bastırsın onu bol bol yor direk sızar kalkmaz 

(913 puan) tarafından

Yok canım Bazen 8-7 saat uyumadığı oluyor Hiçbir şekilde yatıyor Hatta daha beter Yatar yatmaz uyanıyor ben çözemedim

(3,071 puan) tarafından

Beşikte mi yatiriyorsun al başka yerde yatır ve bol bol mülk süresi oku ayetel kursi oku onlar ona çok iyi gelecek 

-Reklam-
0 oy
(1,170 puan) tarafından

Uyutma uykusuzluğu sonuna kadar çeksin kaç aylık bilmiyorum ama 1 yaş ustuyse öğlen uyutma kivransin uykusuzluktan

(913 puan) tarafından

8 bucuk aylik

(1,170 puan) tarafından

Daha çok küçük hemen adapte olmasını bekleme bende 9 aya kadar çektim 9 ayda rahatladım uyutma uykusuz kalsın yada sadece öğlen uyut birde akşam uyut

(913 puan) tarafından

Ah keske bende 9 Aydan sonra rahatlasam 

0 oy
(1,476 puan) tarafından

Rutin oluştur hep aynı saatte yatır aynı saatte kaldır gündüz kaç uyku kaç saat yapması gerekir onu araştır fazla uyursa gece uykusuna yansır gece uyandığı zaman ışığı açma geri uykuya dönmesini sağla eğitim alsan da sana bunları yaptıracak zaten bide 8 ay da ayrılık kaygısı yaşar bebekler atak zamanında da bu sorun olur 

(913 puan) tarafından

Canım kızım gündüz uyumuyor 15 dakika yarım saat arası uyuyor Günde 2 defa

0 oy
(2,631 puan) tarafından

Üç buçuk yaşında uyku düzeni hala yok 

0 oy
(340 puan) tarafından

Bazi bolgelerde çocuk cok huzursuzsa eger muska yazıyorlar belki nazar vardır üstünde... onun dışında belki senin bebegin uykuyu sevmeyen bebektir

0 oy
(5,479 puan) tarafından

Iki cocugumda da uykudan yana hic problem yasamamis biri olarak sakin uyku egitimi adi altinda parani kaptirma derim. Birincisi sabah erken kalkip (en gec 7 civari) 3-3,5 saatte 1 yatiracaksin, gunduz toplam 2 uyku yapacak bu ayda. Sık sık uyusun diye 10 dk bile olsa uyursa uykusunu almis olur. Nasil uyutursan uyut. Desteksiz uyusun diye kendini sakin kasma cunku 2 yas civari zaten desteksiz kendileri uyuyolar. Ben hep emzirerek uyuturdum. Ister salla ister yanina yat. Nerde yatacagina da cok takilma. Henuz kucuk cogunlukla seninle temas ister. Dalinca besigine alirsin. Bir de bu aylarda egerki emekleme vs yoksa kesfetmek ister haliyle de kucak ister. Yurutec ben hic kullanmadim. Evet bu donem bi tik dha zorlandim, yurumek istiyolardi ve ben yurutuyodum mecbur ama iki cocugumda 10 aylik yurudu. Yurudukten sonra bi tik daha saliyolar seni.

(913 puan) tarafından

Canım aynı dediğin gibi günde iki sefer uyku yapıyor Gündüz sabah çok erken uyanıyor yatırıyorum yarım saatlik uyku döngüsü ya tamamlanıyor ya tamamlanmıyor geri uyanıyor geri uykuya döndürmeye çalışıyorum dönmüyor tekrar 4 saat sonra uyutuyorum yine yarım saat en fazla yani gün boyu böyle Gece de aynı şekilde böyle

0 oy
(16,236 puan) tarafından

Bizimkide aynıydı şuan hala düzensiz 15 aylık oldu saatlerce uyumasa umrunda olmaz ben artık saldım kendisi direniyor en sonunda gücü kalmıyor mecbur uyuyor ona ayak uyduruyorum bende 

(913 puan) tarafından
+1

Hep huzursuz  uyumadigi icin hep agliyor kucaktan inmiyor 

(16,236 puan) tarafından

Çok zor oluyor anlayabiliyorum aynı şeyleri hala yaşıyorum bende 

(913 puan) tarafından
+1

Tek çocuksa salın kafaya takmayin benim 3 tane hali ile 3 kati zorluk oluyor 

(16,236 puan) tarafından

Doğrudur Allah bütün annelerin yardımcısı olsun 

0 oy
(2,145 puan) tarafından

Yaa kıyamam sana bizimki de öyle sabah 6bucukta uyanıyor zorla uyutuyorum 7 de tekrar uyanıyor dün gece 3 te yarım saatten fazla ayağımda salladım. Gündüzde yarım saat ama en çok 2bucuk saatte bir uyutuyorum. Yarım saaten fazla uyumadığı için 2 değil 3 uyku yapıyorum. Yoksa sinir krizi geçiriyor kendisi de. Dün uykusuzluktan gözüm şişmişti. 

(913 puan) tarafından

Yok canim benim ki hep boyleydi hep postlarim uyku ile alakali o yuzden yiprandim beynim durmus artik 

(913 puan) tarafından

Benim  ki 8 ay atagi degil keske yoksa bir umut olurdu hep böyle malesef 

(2,145 puan) tarafından

Evet hep uyku ile alakalı sorunun var biliyorum. Sanki bu ay daha yoğunlaştı gibi geldi. Yada artık senin iyice canına tak etti. Kelin ilacı olsa başına sürer misali benim kız da aşağı yukarı aynı 

(2,145 puan) tarafından

Bol bol okusan fayda eder mi acaba. Ben çok aşırı huysuz olduğu zaman 3 kulhûv Allah 1 Elham felak nas ve 7 Ayet-el kürsi okuyorum biraz sakinleşiyor. 

(913 puan) tarafından

Evet cok fazla nazar oluyor zaten hep okuyoruz kurban bile adadim su uykusu dūzelsin diye 

Simdi yeni birsey deniyorum 20 dakika uyuduktan sonra ayagimda salliyom tekrar uykuya gecsin diye bakalim uyku koçu bunu önermisti tabi o sallamadan dedi ama mecbur salliyom bakalim son care tatilden geldikten sonra baska uyku egitmeni ile devam edecem gece beslenmesini kesecem doktor kontrol lerinden sonra gelisimi iyiyse alerji doktoru cocuk doktoru hersey iyi derse bakalim 

Turkiyede cocuk rutin kontrol icin nereye gidiyirsun Saglik ocagimi devlet hastanesi mi özel mi 

Devlete gitsem rutin kontrole bakiyor mi

0 oy
(636 puan) tarafından

Emziriyormusun doğduğu günden berimi böyle

(913 puan) tarafından

Evet emziriyorum doğduğu günler gündüzleri aynıydı uyumuyordu ama gece en azından 2 saat falan daldığı oluyordu kundak yapıyordum şu an yarım saat bile daldigi asla olmuyor

(636 puan) tarafından

Emdiği için öyle 

0 oy
(1,572 puan) tarafından

Emin ol çoğu anne bu süreçten geçti, benimki de şu an 23 aylık şükür memeden de kestim gece en fazla iki defa su için uyanıyor bazen hiç uyanmiyor. Ama anneliğin verdiği iç güdü ile ben sürekli uyanıyorum. Bu günlere sen de geleceksin emin ol düzelecek. Gergin olma sakin ol. Allah yardımcın olsun 

(913 puan) tarafından

Biliyorum herkesin bir imtihanı var benim bu 3 çocuğum hepsinin de farklı farklı huyları vardı ama birazcık bunda çok yıprandım ilgilenmem gerekir 2 tane daha çocuğum var yemek yapmam gerekiyor kucağımdan hiç inmiyor ve Alerjik bir bebek çoğu şeyi yiyemiyorum nasıl Stresten vücudunda bir tür yaralar çıkmış ne olduğunu da bilmiyorum yarın hastaneye gideceğim Randevu bulursam

(1,572 puan) tarafından

Randevu bulamazsan da sabah erkenden git çocuk doktorları genelde alıyor. 

(913 puan) tarafından

Yok canim benim vucudum da cikmis sitresten

0 oy
(299 puan) tarafından

Ayaginda salla uyut ben 7 ay ayağımda salladım uyuttum 

(913 puan) tarafından

Ayakta sallamayı sevmiyor bazen sallıyorum tekrar uyusun diye 5 dakika sonra tekrar uyanıyor

0 oy
(2,049 puan) tarafından

Neden illa uyku eğitimi  ? Belli ki uykuyu sevmeyen bir bebek derdi olabilir sizi istiyor olabilir beraber uyumayı denediniz mi 

(913 puan) tarafından

Evet uykuyu sevmiyor ama uykusu oldugu icinde hep huzursuz kucaktan inmiyor 

0 oy
(540 puan) tarafından

Canim aynı şeyi bende yaşadım ama şöyle buldum çözümü beşinde yatmiyordu 4 buçuk aylık falan koltukta yatırdım uyudu bir süre sonra yatak aldım öyle duzeldi

(913 puan) tarafından

8 bucuk aylik 😭

(913 puan) tarafından

Bir Kere bir saat besiginde dalmis uyumus ödum koptu birsey mi oldu diye fener ile nefes aliyormu diye baktim şok oldu 2 ayda bir Kere boyle sùpriz yapiyir 

(540 puan) tarafından

Canim memede. Gece kessen erken mi olur ki çünkü ben mamaya büyüttüm  gece yedirir yaptırırdım 

(913 puan) tarafından

Kessem dūzelirmi bende biraktirmak istiyirum en azindan gece uyuyayim bu ay ebeler gelecek soracam ben yurt disindayim olmadi destek iateyecem  bir çare bulsunlar kizimda mutsuz uyumadigi icin

(540 puan) tarafından

Bence fayda eder benimki de gece uyumuyor şu günler ama dıştan dolayı sebebini biliyorum yattığı 2 kere 3 kere kalkması normal ama öyle onada kötü birde gece uyuturken otururken ışık açma 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
3 cevap 193 göst.
15 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Caglakaratekinn (5,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 255 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde tombikanne (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 288 göst.

Kategoriler

1,459,207 soru

23,930,148 cevap

323,999 kullanıcı

...