Kaynanama geldim akşam yemeğini birini fırına koydum birini ocağa koydm salatayı da görümceme söyledim o yapsın bende anlık bu
Kız bu saatte yemek mi yaoiyosunuz
Kaynanamlar geç yiyor ya onlar alışık biz yemek yiyip geldik
Yaa baya geçmiş . Afiyet olsun canım
Oğlumu ormana bırakmayi düşünüyorum şuan 🤯🤯
Ay rabbim nasip etsin inşallah sana da canım. Ama inan o kadar yoruyor ki ağlayacam neredeyse
Benim 4 oğlan var yeter 3 TE durmustum 11 yıldan sonra oldu rabbim isteyene versin
Maşallah canım Allah t nazarlardan korusun. Rabbim hayırlı gelinler nasip etsin 😚
Amin inşallah görelim o günleri
İnşallah canım
AFİYET OLSUN CANIM BNDE OĞLANI SIMDI UYUTTUM YERINE YATİRCAM SONRA REVANI YAPTIMDI KIZLA ONU YERIZ
Afiyet olsun sana da canm bana uyku yok bebek uyumuyo 😮💨
Ay kolay gelsin canm lif mi ne o
Afiyet şifa olsun canım Allah kolaylık versin 🤗 ne yapayım beynim çatlıyor sabahtan beri kendine gelemedim minik kuşum uyudu bende uyumayı düşünüyorum 😏
Benim de moralim bozuk. 😢 Kızım el ayak hastalığı geçiriyor oglumdan uzak tutmaya çalışıyorum.
Bayram geldi çıkabilecek miyiz ayrı dert , kıyafet almadım kendime o da ayrı dert moralim çok bozuk
Doğum günü kutladık eşimin pastayı yicez hazır aldım bu defa
Doğum günü menümüzdü buda.
Ellerine sağlık canım benim afiyet olsun size . Nice beraber yaslariniz olsun inşallah
Teşekkür ederim canım
Meloş meyve istedi yesede uyusa kahve içsem diye gözüne bakıyorum 😅
Afiyet olsun canm benim karpuz ve kavun dolapta gidip dogriyim canm çekti 🥰
Afiyet olsun bebiş emiyorsa ona süt olsun bende çocuklari yıkadım ufaklık izin verirse çay içicem inşallah 26 aylık olduk hala emme derdinde beni gördüğü gibi istiyor yalancı emzik muamelesi yapıyor nasıl bırakcak bilmiyorum
Emiyo canım ama yetmiyor inşallah süt olur❤️ seninkinin de artık bırakma zamanı gelmiş ☺️
Afiyet olsun canım şimdi sigara içmeye kaçtım temizlik online sabah 8 den beri bitmedi bitmiyor sadece mutfak olduğu hâlde
Ay en zoru da zaten mutfak değil mi ya çok ayrıntılı. Çok uğraştırıcı. Kolay gelsin canım
Sağol canım bitti şükür şimdi keyifli saati
Bol keyifler canım
Afiyet olsun canım bende çay içiyorum yarın misafirlerim var ev görmeye gelecekler hazırlık yaptım yoruldum biraz daha sonra kızımı banyo yaptırcam daha 🙂
Ay doğru sen taşınmıştın. Kolay gelsin canım 🥰 sağlıcakla huzurla otur.
Amin Gamzecim Allah razı olsun ❤️
Afiyet olsun hayatim gececek 🤗 napiyim bende oglani uyutuyorum
Ben de şimdi uyutuyorum kızımı kolay gelsin sana da canım
1,463,965 soru
23,994,833 cevap
327,115 kullanıcı