+4 oy
1,152 göst.
Diğer kategorisinde (4,167 puan) tarafından

Merhaba kızlar. Aslında bu bir soru değil anlamsız bir yaşanmışlık. Eşim bugün evdeydi. Çoluk çocuk bahçeye döküldük. Oturuyorduk kamelyada derken satıcı arabası uzaklardan bağıra bağıra mahallemize girdi.. Sandalyeler, masalar, tabureler.. En ucuzları burada... Diye bağırıyordu. Eşim de ben de hayatta ne arabaya döner bakarız ne de kapımızda durdurur bu tarz araçlarla alışveriş yaparız, neyse.. 

Eşim bana ufaklıkların sandalyelerine uygun boyutta masa varsa eğer alalım mı dedi, bahçede kırsalar da umrumuzda gelmez, sabahları büyük masaya oturamıyorlar, onlara da yanımıza masa kurar kahvaltı yemek yediririz dedi, tamam dedim. 

Araç bağıra bağıra yaklaştı, eşim ve ben bahçe kapısından dışarıya çıktık. Kilolu esmer bir adam aracı durdurup hemen indi. Minibüsün arkasından orta yaşlı bir kadın ve ve gene esmer, dolgun bir genç kız indi.kız çok güzeldi Allah için, inkar edemem. Manken gibiydi, yüzü cildi kaymak gibi, gözleri bal rengiydi, saçları uzun, yandan atmış bir yana, temiz ve parlak. Eşimle ani göz göze geldiler. Sonra eşim adama döndü. Onunla konuşmaya başladı. Masalar büyüktü, alamadık. Eşim genç Kızın dikkatini çekmedi belli ki ama eşim konuşurken hep afalladı. Sesi bile titrekti, neyse.. Adamlar muhabbeti bitirince içeriye doğru yöneldik, genç Kız arabanın arkasında parmağını yarıya kadar burnuna sokmuş ölümüne kurcalıyordu. Kurcalayıp uzatıp sümüğünü ağzına aldı kız, çiğnedi yedi. Eşimle buz kestik bahçeye girdik hemen. Araba uzaklaşınca güldük eşimle ama o afallaması beni biraz üzdü açıkçası. 

35 Cevaplar

+14 oy
(1,570 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Nereye odaklanacagimi şaşırdım 🤣🤣😵‍💫

(4,167 puan) tarafından

Sen okurken, ben yaşarken. Hala neye tavır alayım bilemiyorum Neye kusayım? Kız iyi ki yaptı mı diyeyim!? Yapmasa eşim hep onu düşünecekmiydi? 

(1,570 puan) tarafından

Böyle daha çok aklında kalacak. İyi kötü 🤢

-Reklam-
+5 oy
(562 puan) tarafından

Kız seni bile etkilemiş o nasıl tasvirdir tablosu yapılır yemin ediyorum .:)))

(4,167 puan) tarafından

Kız güzeldi valla:) 

+4 oy
(14,894 puan) tarafından

Ne anlatıyon bacım sen ya. Valla kusayazdım

(4,167 puan) tarafından

Ne yaşadıysam onu anlattım. İğrendim bende ama asıl odaklandığım o değildi. 

+3 oy
(11,415 puan) tarafından

Keşke son kısmını yazmasaydin.

Ne güzel kız gözümde canlamis hayran olmuştum 😂

Esin etkilenmiş olsa bile son yaptığı sayesinde eşin etkisinden ışık hızıyla çıkmıştır😂

(4,167 puan) tarafından

İnşAllah  çıkmıştır ya. Son kısıma şoke olduk

+2 oy
(7,523 puan) tarafından

Postun amacını pek anlayamadım açıkçası 🙄eşini mi kıskandın, yoksa kızın yaptığını yermek için mi açtın. Yaptığı iğrenç bir şey bu arada ama neden o detayı yazdın ki 🤢

(4,167 puan) tarafından

Ne bileyim, burası küçük bir ilçe. Eşim akşama kadar dört dönüyor her yeri. İnşAllah denk gelmezler. 

(7,523 puan) tarafından

Gelse de o son sahne gözünde canlanır 😂😂sümüğünü sakız yapıp çiğneyen biri ne kadar çekici olabilir ki 🤢bir erkek düşün dünyanın en yakışıklı karizmatik erkeği, ama sümüğünü çıkarıp çiğniyor 🤢 bence gördüğü yerde midesi bulanır 

(4,167 puan) tarafından

Ters empati yapınca iğrendim haklısın. Bir nebze de olsa rahatladım ya, sağol:) 

(7,523 puan) tarafından

Ne demek sende sağol ☺️

(53,798 puan) tarafından

cideen cingeneler de ayri guzeller ya o pislikle o rukuslukle cekiciler

+2 oy
(1,372 puan) tarafından

Son kısım midemi bulandırdı gözümde canlandı 

(4,167 puan) tarafından

Öyle evet. Ama eşimin kıskandım galiba, gördüklerimin şoku bile bu duyguyu bastıramadı. 

+2 oy
tarafından

Son kısma kadar roman gibi yazmışsın betimlemeler çok güzel :)

(4,167 puan) tarafından

Çok kitap okumanın yararları :) 

(766 puan) tarafından
+1

Hoşuma gitti ama biraz daha yazsa okurdum 🤣

(4,167 puan) tarafından

Kavga etseydik yazardım ama ben tepkisiz kaldım konu kapandı :) sonraki posta inşAllah :)) 

tarafından

Cicikus sende benim gibi düşünmüşsün yorum yazdıktan sonra okudum yorumunu baskalrinin da fark etmesi güzel :) ♥️

tarafından

Demii çok hoş

+2 oy
(1,444 puan) tarafından

Bir kadın olarak sen bşle kızı o kadar güzel görmüşsünki eşinin dikkatini çekmemesi imkansız gibi duruyor dikkatini çekmiştir tabi burun kurcalama yeme kısmı iğrenc

(4,167 puan) tarafından

Haklısın galiba. Üzüldüm ama açıkçası. 

+2 oy
(4,346 puan) tarafından

Ay hamileyim ve birazdan yemek yicektim zaten bulantılarım var zor yiyorum. Şimdi posun amacı neydi. Midesi bulanan girmesin yazsaydın girmezdimm

(4,167 puan) tarafından

Bir daha böyle birşeyle karşılaşmayacağıma eminim. Ama olursa eğer özellikle belirtirim söz. 

+2 oy
(1,989 puan) tarafından

Midem kalktı çocuk yaparda genç kız böyle biseyi nasıl yapar ben şok.Ayrica erkeklerin %90 ni maalesef ki güzel kadın olunca bakıyorlar!!!

(4,167 puan) tarafından

Bende baktım yani. Sana şöyle söyleyeyim, kadınken etkilendim, gözümü alamadım güzelliğinden. Hani şu hiç fön, boya değmemiş doğal ipek gibi saçlar olur ya, saçları öyleydi. Makyaj hiç yok, gözler sürmeli gibi ama bal rengi 

(1,989 puan) tarafından

Bunu çok sorun yapmayın orda ben olsam ben de bakardım o kadına o da bakardı şu da bakardı ama eşinizin bakmaması lazımdı o kesin ama dediğim gibi bakmayan yoktur sonuca bakilincada eşiniz güzellikle herşeyin yeterli olmadığını görmüştür bosverin.

+2 oy
(3,133 puan) tarafından

Mide: eee hadi bize müsade🤮🤮

+2 oy
(6,689 puan) tarafından

Son kısma kadar ben bile hayran oldum o kadar güzel anlatmışsın mi 🤣

(4,167 puan) tarafından

Keşke yaşamasaydım ama yapacak birşey yok. Teşekkürler bu arada 

+2 oy
(4,796 puan) tarafından

Ay siz ne yasadiniz boyle bu ne ya iyyy okumaz olaydim 🤢🤢🤢

(4,167 puan) tarafından

Yaşadım işte ama içim içimi yiyor. Kızkançlık her duygudan daha baskın. 

(4,796 puan) tarafından

Kiz sumugunu yiyen kadinin nesini kıskanıyorsun birak oyle kaidna bakan erkekten hayir gelir mi öğğğ

+1 oy
(766 puan) tarafından

Ay oh olmuş. Eğer kocan o niyetle baktıysa bir daha bakmaz diye tahmin ediyorum :) 

(4,167 puan) tarafından

Oh oldu dedim zaten. Ama keşke o kadar güzel bir kız görmeseydik

(766 puan) tarafından

Buna engel olamayız malesef.. 

(4,167 puan) tarafından

Öyle evet. 

+1 oy
(5,072 puan) tarafından

Sürükleyici ve şaşırtmacalı bi anı, beğendim😂

(4,167 puan) tarafından

Sağol :) 

+1 oy
(15,388 puan) tarafından

Kitap okuyup da mı yazdınız postu 😀

(4,167 puan) tarafından

Çok kitap okurum. Yaşadıklarımı hikaye leyerek, güçlü betimleme lerle anlatırım. 

Kızlar kocam bugün satıcı arabssındaki güzel kıza baktı durdu, sinirden çatladım sonra kız burnunu karıştırım ağzına attı şok olduk yazmakta var, ayrıntılarıyla anlatmakta var. 

+1 oy
(2,533 puan) tarafından

Yediklerime dikkat ediyorum canım tatlı bir şey istiyordu kendime kızıyordum buraya girdim yeminle tüm iştah kaçtı 🫨

Halbuki ne kadar hayran okuyordum 🫠

0 oy
(22,683 puan) tarafından

Sonunu böyle beklemiyodum🤣🤣🤣 ay Allah'ım eşin cezasını bulmuş . Ay inan ki midem kalktı 🤣🤣🤣 tövbe estağfurullah 🤣 

0 oy
(1,381 puan) tarafından

İyiki burnunu karıştırmış kimse burun pokunu yiyen anjelika da olsa istemez

(4,167 puan) tarafından

Ay :)) doğru dedin

0 oy
(2,495 puan) tarafından

İyi hoş da sonunu böyle yazmak yukaridaki tüm samimiyeti götürdü başlıkta belirtseniz iyi olurdu

(4,167 puan) tarafından

Başlık bizim ana hissiyat ya da fikrimizle alakalı koyulmuyor mu?  Ben kızın yaptığı pislikten daha çok kocamın kıza karşı afallamasına bozuldum. 

(2,495 puan) tarafından

Öyle de bu durumu en azından kız uygun olmayan bir davranış sergiledi şeklınde belırteblrdnız veya başlığa eşimin satıcı kıza bakışı ve kızın mide bulandırıcı hareketi diye neyse olan oldu zaten boşverin

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 795 göst.
+1 oy
8 cevap 224 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nurr3 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 179 göst.

Kategoriler

1,467,116 soru

24,039,984 cevap

329,085 kullanıcı