+2 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde (1,258 puan) tarafından

Alışveriş yaptık arabaya doğru gidiyoduk. Yandaki 30 lu yaşlarda bi erkek küçük kıza ailen nerde kayıp mı oldun gel bakkala bi soralım diye içeri götürdü aklıma kötü kötü şeyler geldi eşim polis küçük kız kaybolmuş dedim bakkala gittik kızın yanına eşim çocuk şubeyi aradı ekip gelene kadar bekledik evden habersiz çıktığını söyledi. Ortalama 1 saat geçti arayan kimse yok ortalıkta sonra ekip geldi kızı almaya tam o anda 9 yaşında iki çocuk burdaymış kardeşim diye geldi polisler de anne ya da babanız gelsin teslim edelim dedi çocuk gitti ama geri geldi ne anne ne baba geldi git getir demişler. Aklım almıyo nasıl anne babalık bu ya bize değil de bi tecavüzcüye sapığa denk gelseydi o çocuk bu kadar ihmal olmaz ya hala etkisindeyim çok korktum başına bişey gelseydi diye 

7 Cevaplar

+1 oy
(3,140 puan) tarafından

sahipli sahipsiz o kadar çok çocuk var ki. doğurmakla ana baba olunmuyor işte. 

(1,258 puan) tarafından
+1

Off evet ya keşke Allah hakedene verse

-Reklam-
+1 oy
(11,233 puan) tarafından

Burdada sokakta büyüyen cokk çocuk var.oglumu parka götürdüm geçen yaz. 3 yaşlarında bir kız çocuğu da parktaydi ama oğlum çıkmadı parktan nerseyde saat 12 olacaktı herkes dağıldı gitti.

Tek ben çocuklarım birkaç genç çocuk ve 3 yaşındaki kız kaldı. Bende eve gelecektim kiza Türkçe Kürtçe konuştum adını sordum soylemdi hade eve gidelim dedim gelmedi ısrar ettim evin nerde dedim. 

Bir sokağı işaret etti onla sokağa kadar gittik. 

Sonra bir kapı gösterdi içeri girdi. 

Ben ise içim içimi yedi acaba evimiydi acaba başına birşey mi geldi o saate miletin evinede giremezdim. Kaç gun etkisinde kaldım.saat 12 3 yaşında kız tek başına parkta anası babası kardeşi hiç birşeyi yokmuydu diye sorguladım hep

(5,047 puan) tarafından
+1

Yok artık üç yaşında nasıl merak etmez insan. Bi de siz de maalesef yanlış yapmışsınız. Kapıyı çalıp sormaliydiniz bu çocuk sizin mi diye

(11,233 puan) tarafından
+1

Vala bende kendimi sucladim ama birkaç gün sonra kızı gördüm parkta ablası vardı sordum benim kardeşim dedi kızın gottigi evi gösterdi bizim dedi. Yani kız hep öyle gece yarılarına kadar bir başına parklardaymis takan yok merak eden yok ben ne yapabilirim ki canim. Ya biraksaydim ya o gençler birşey yapsaydı bilmiyorum çok tuhaf oldum geçen yaz sık görüyordum kızı ama bu yaz gitmiyorum o parka 

(5,047 puan) tarafından
+1

Demedin mi nasıl birakiyorsunuz ya yolu şaşırsa ya alıp biri götürse ya arabanın önüne firlasa. Bizim aklımızdan milyon tane ihtimal geçer

(11,233 puan) tarafından
+1

Canım ablasida küçüktu 7.8 yaş gibiydi.

Zaten günlerce kendimi yedim bitirdum o ev onun muydu başına birşey mi heldi neden onla içeri girmedim ya başına birşey geldiyse vs vs somra anladım ki onlarda çok normal bir durum ve hep aynı 

(1,490 puan) tarafından
+2

Valla ben olsam sosyal hizmetleri arar durumh belirtirdim. Bu çocuğa gece parkta tecavüz de edilebilir. Öyle bı hayat yaşamasındansa sosyal hizmetler el koysun çocuğa daha iyi. Ailenin umrunda değil zaten 

+1 oy
(3,842 puan) tarafından

Keşke evine siz bıraksaydınız çok kötü zamandayız 

+1 oy
(464 puan) tarafından

Ay bizde bir kere kardeşimi kaybetmiştik of ev taşınırken evin güvenliğinden almıştık o aklıma geldi ev taşınma telaşında  3 yaşlarındaydı kardeşim ,1 dk  içinde kaybolmuştu site güvenliği yakalamış Allah'tan aklımız çıkmıştı o arada bu postu okuyunca o geldi aklıma benim kardeşim hiper aktifti kaçıyordu her yerde sırf o yüzden annem ne AVM pazara çarşıya götürmüyordu kapılar hep kilitliyordu , kaybolacak diye kaçıp saklaniyordu oyun sanıyordu küçük kardesim annem çok çekmişti bu yüzden ama biz o 1-2 dk da feyrat figan aramıştık kardeşimi ömründen ömür gitmişti annemin 

+1 oy
(557 puan) tarafından

Oğlum 3 yaşında müstakil evde yaşıyoruz çok sessiz sakin bir ilçe ama o bahçeye çıkınca bile aklım onda kalıyo ya yanına gidiyorum ya da sürekli bakıyorum napıyo diye bilmiyorum biz mi abartıyoruz millet mi çok rahat 

+1 oy
(22,597 puan) tarafından

Ay yemin ederim evin önünde görmeyim kafayı yiyorm aşağı iniyorum nasıl rahatlık bu ya

(262 puan) tarafından
+1

Icim yandi ya 🥺ay ben koyde yasadigim halde 8 haneli bir mezrada kalliyorum ve hepimiz akrabayiz yanyanayiz hepimiz covuklarim disariyo ciktiklarinda ya asagidayim ya balkondayin gercekten acaba bizmi abartiyoruz yoksa onlarmi rahat rabbim butun ewlatlarimizi kotu zihniyetli insanlardandan korusun insallah🤲

(22,597 puan) tarafından
+1

Onlar rahat bence ne geliyosa bu rahatlıkları yüzünden geliyo çoğunun başına bacım dikkat etmek lazım

+1 oy
(2,602 puan) tarafından

Allah'ım yaa bazı çocuklara çok üzülüyorum çok 🥺

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 550 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Melisa Emir (28 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 269 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Esryyyy (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 196 göst.