0 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından

Merhaba hanımlar bn daha öncede esimle ilgili bir post açtım normalde aile sorunlarımı hiç kimseyle paylaşmam ama dayanamiyrm eşim çalışıyor kurye işi yapiyo dün rahatsızlanms eve yolladı patronu 2.3 gün rapor al dinlen demiş neyse eşim eve geldi yemk yedik bişey yok bn bulaşıkları halledene kadar eşim uyumuş sabahtn kalan çayı ısıttim çekirdek falan koydum eşimi uyandrdim icmeyecem dedi bu arada pos cihazı eşimde kalmis sonra telefonu çaldı aynı kişi 3 sefer aradı işyerinden pos cihazı için almaya gelmiş esimede seslendim bn telefonun çalıyor isyerindn arıyorlar açmadı 5dakka geçmeden patronu aradı 1caldi açmadı tekrar aradı sonra açtı paketcilerdn biri aşağıda bekliyor pos cihazıni ver kndilerine dedi tm dedi eşim kapattı sonra eşim bna dedi kalk ver pos cihazini adama bn çıkmam dedim bu saatte kalk uykum var bnm kalkarsam uykum kaçar gibisinden bir sürü laff bn ısrarla kalkmam dedim heleki o saatte gece 11de tanımadığım etmediğim bir adamn yanına gidecm cihazı vermek için kalkmadm yinede sonra eşim klkti çay bardak çekirdek çaydanlığı bile devirdi anlamıyonmu hayvn kızı hayvan diyo bna tutamadim kendimi bn hayvn kızı haynvansm sende hayvan oğlu hayvansn dedim çekti gitti pos cihazini vermeye snra bnde o manzarayi fotoğraf çekip attım kayinbabama WhatsApptn hepte der kayinbbm ne sorunun olursa bna gell ailene birşey yanstma diye velhasıl fotoyu attım telefonumu komple kapattım 10 dakka snra eşimi arıyor kaynbbm açmadı daha snra kaynnm aradı yine açmadı tekrar aradı kaynnm öyle açtı eşim birşey yok dedi sanırsam kaynnm sordu vurdunmu diye hayır vurmadım dedi eşim kapattı ayrı ayrı odalarda uyuduk zaten sabahı telefonumu açtım kaynnm kaynbbm beni aramış fotoyu attiktn snra kimseyede dönüş ypmadim eşim 1 gibi uyandi kahvaltı istedi koydum kndisine etti kahvaltı bn etmedim kalktım sofrayı topladım yatağıma uzandım eşim otrma odasnda snra kaynım mesaj atıyor bna bekar kaynm neymiş bn ne hakla foto atıyorm kaynbbama olayı büyütmusm senin böyle herşeyi atman diyo bizi birbirimize düşman eder diyo biz çözemiyoruz dedim kaynbabama attım bu yüzden belki çözer dedim senin fotoğraf atmanla diyor bna eğer babam abime birşey yaparsa onun kitabını si....m diyo mesajlarına görüldü bıraktım cvp vermedim az önce de eşim geldi yanıma kahve yapcm icermisin diyo bir sürü uğraştı gönlümü almak için reddettim herşeyi istemedim söyleyin bna hanımlar aynı durumu siz yaşasnz ne tepki verirdnz 

8 Cevaplar

+3 oy
(1,867 puan) tarafından

Okudum hepsini, %90 sen hatalisin. Esin sana cihazı ver dediğinde kırmayıp verseydin problem yoktu. Ha vermek istemedin o da snein hakkın. Eşin ortalığı dağıttı ( esinin hatalı olduğu konu bu) sen niye atıyorsun millete? Millete atıp hem kendini hem eşini küçük düşürüyorsun , üstüne bir de milleti merakta bırakıp cevap vermiyorsun. Esin çocuk değil. Bence eşinden bu konuda özür dilemeli, güzelce konuşmalı, sana küfür ettiği ve ortalığı dağıttığı için de özür diletmeyi denemelisin. 

(6,734 puan) tarafından

+++++ bayılıyorum yorumlarina

(1,867 puan) tarafından

Karşılıklı biliyorsun dimi 💜💜

(30 puan) tarafından

Tanımadığım bir adama bn neden gidipte cihazı vereyim o adamın içkilimi sarhoşmu veya kötü bir yaklAsimda bulunmayacagini nerden bileyim bana güveni sonsuz eşimin ama dışardaki hiç bir insana güvenme derim hep neler neler görüyorz yaşıyorz artık balkona camasr asmaua bile korkuyorm  ve sırf kendi keyfini düşündüğü için bunları yapması normal kabul edilecek şeyler degill bana küfür etmesini geçtim anama babama neden ediyor hep ediyor ve çoğuna sustum fotoğraf olayına gelince eşim bnmle olan sorunlarımı gidip anasına anlatıyor bnde derdimi kayinbabama dökmüşüm çok değil bu defalarca böyle tekrarladi adamda bna diyor ne olursa olsun gel bna herşeyimi anlatırım ona onu sığınacak liman gibi buluyorum 

(1,867 puan) tarafından

Çok güvenme kayinpederine. Öyle gorunurler yarın ibur gün de söz konusu boşanma olunca ilk seni satarlar. Başka bir şey demiyorum çünkü anlamayacaksin belli

(569 puan) tarafından

Eşi efendi gibi kalkıp pos cihazını kendisi verseydi ortada böyle bi problem kalmayacaktı. Bazı şeyler görüldüğü kadar basit değil hanımefendi, bi kadının kocası tarafından gecenin bi yarısı elin adamının yanına ne sebeple olursa olsun gönderilmesi tamamen yanlış. Zamanında peygamber eşiyle dışarıda bi yere giderken onu gören birine dedikodu yada yanlış anlama durumu olmasın diye yanındaki kadının eşi olduğunu söylüyo. Üstüne kendi eşiyken yapıyo bunu. Say ki biri yarım yamalak gördü, gördüğünü de yablış anlayıp dedikodu çıkardı, bu hanımefendi nasıl aklayacak kendisini?

(1,867 puan) tarafından

Zaten gitmek zorunda olmadığını belirttim hanımefendi.  Sonrasında olanlar için konuştum çoğunlukla. Özellikle belirtmeme rağmen yine de muhalefet olmayı tercih etmeniz ironi. 

(6,105 puan) tarafından

Açıkçası düzgün bir eş eşinden böyle birşey istemez adam belki bir an boş bulundu diyelim ama yinede bu davranışı savunamayiz ki zaten bir an boş bulundu deyip de savunamayiz çünkü eşi ısrarla karısına git ver demiş

-Reklam-
+1 oy
(91 puan) tarafından

Eşin zaten hasta ve halsizlik olması normal ne olurdu yani inip versen tehlikeli biri olsa zaten eşin in ver demez az çok taniyordur iş arkadaşını verip geleceksin zaten saatlerce durmayacaksın yada ayak üstü sohbet etmeyeceksin ki orda 

Üstüne üstlük resim çekip kayınbaba atman 3. Kişileri sahil etmen daha büyük bir sorun 

Adam hasta olup evde istirahat ettiğine bin pişman olmuş birde üstüne o alıyor senin gönlünü bence senin alman lazım 

(6,105 puan) tarafından

Size eşiniz hayvan oğlu hayvan dese çok normal karşılar siniz demekki

(91 puan) tarafından

Benim eşim maalesef ki öfke kontrolü yaşıyor raporilu olarak çocukluk travmaları yüzünden o yüzden kavga esnasında daha ağır kelimeler bile kullanıyor ama durumunu bildiğim için alttan alıyorum sonrasında sarılıp barisiyiruz zaten eğer ateşe körükle  gidilerse işte o zaman işin içinden çıkılmaz bir hal halir özellikle siz iyi olsanız da kavgayı yanisttuguniz insanlar unutmaz ve bir gün yüzünüze vurur

0 oy
(621 puan) tarafından

Böyle tartışmaları kendi aranızda çözün bence aile herseyide bilmemeli yani benim.gorusum şiddet olsaydı farklı düşünürdüm 

(1,484 puan) tarafından

Bazen çözülemiyor maalesef kendimden örnek verim 17 yıllık kocamla bir süredir çözemiyoruz bazı şeyleri anlatamıyorum adama bazı şeyleri anlamak istemiyor hep agresif hep huzursuz bende en son dün aradım annesine anlattım ya düzelsin yada yolumuza bakalım dedim büyük ihtimal kaynanam bugün aramıştır onu akşam belli olacak hersey 

(30 puan) tarafından

Bizimkide çözülemiyor en ufak birşeyde açmısin aciktamisin diyolarr esimlede konuşulmuyor çözmeye kalktigmz her olayın üstünü örtüyor olan oldu diyip susuyor hiç bir şey olmamış gibi davranıyor bn gelemiyorum susamiyorm yapamıyorum hiç bir şey olmamış gibi devam edemiyorm burdakilerin çoğu bni haksız buldu detaylı düşününce aslında olanların hiçbirinde bnm suçum yok o küfürlere susarsam tekrar duyacam ve ortalığın dağıtılmasıda normal bir şey degill sizin kocalarinz dermi git bunu adama ver diye gecenin 11i hemde hiç tanımadığım birine  ve kocam her seferinde bni böyle şeylere sürüklüyor telefonu çalar açmaz ac der yatıyor dee kim olursa olsunn açmam benn kapı çalar aynı şekil yabancı biri olduğunu görürüm aç veya açma der ac bak ne istiyor der sürekli hoşlanmadgm birşeyi zorla yaptrmak istiyor bna eğer bir gün sessizce terk edersem bu dünyayı herkese çok kırgınım kimseyide affetmiycm 

(621 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun inşallah canım ne diyeyim 

(1,484 puan) tarafından

Eşim asla ve asla bunu götür ver demez heleki telefonu yeğenleri dışında açmam oda lavobodaysa yada evde unuttuysa ama bizim de başka problemlerimiz var bu aralar 

0 oy
(6,734 puan) tarafından

Hatalı sensin sonuna kadar 

0 oy
(555 puan) tarafından

Yani eşinin öyle dağıtması kesinlikle hoş olmamış ama sende o dağıtsin diye elinden geleni yapmışsın.

0 oy
(1,799 puan) tarafından

Eşinin yaptığı doğru değil ama senin yaptığın da doğru değil fotoğrafı atıp neden telefonu kapatiyorsun amaç ne yani bide iki kişi arasında halledebilecek sorunlari neden dışarıya duyuruyorsun bir anlık sinirle insan ne yapacağını bilemiyorum bende eşime çok sinirlendigim de masada ne varsa yere atmıştım bir anlık sinir yani 

0 oy
(693 puan) tarafından

Keşke kayinbabaniza fotu atmasaydiniz kendimden örnek vereyim uykum bölündüğü zaman çok gergin olurum ayrıca fotu atiyon adama ama cvp vermiyon çok saçma onlarda haliyle merak ederler

0 oy
(803 puan) tarafından

Bir konuda nasıl herkez haksız olabilir ya. Sen pedere atıp cevap vermediğin için haksızsın. Kaynın dondan fırlar gibi fırlamış haksız. Eşin zaten haksız. Kayınpederin de ailene söyleme dediği için haksız. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 124 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde esrausen676 (102 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 1,277 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,788 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,390 soru

24,071,645 cevap

330,688 kullanıcı

...