Sayfanın gülleri nasılsınız..?
Bundan bı kaç hafta önce pişiler dışarıda kalıp kuruduğu için bende çöpe atmıştım. Toplam 2 adet pişi.
Kaynanam da kızım bu telefon cok yavaş bır bak demıstı. Benım de dun aklıma geldi bı bakayım resımler vıdeolar fazla ıse sıleyım dedım.
Bakarken;
Benim merdıven başından telefon kamerasını acarak benım kata doğru vıdeo çekerek ınıyor. Yavas yavaş çöpün kapagını açiyor içindekı ıkı adet pişiyi yakınlaştırarak vıdeoya alıyor.
Vıdeoyu görünce şok oldum . Akşam eşim geldi soyledım durumu.
Dedı ne kadar cahılce bır davranış, neyın açığını arıyor dedı.
Ne demelıyım nasıl tepkı vermelıyım bilemedım.
Ayyy daha neler gorcem
Hergun daha cok sok oluyorum valla
Benim kaynanam da çöp karıştırır, bunu sen mi attın çocuklar mı attı diye sorar. Ben attım diyince de ben bunu kullanırım diye alıp evine götürür😹
Pişi ekmek türü olduğu için ben bahçemizde avluya bırakıyorum poşetle, köpeği olanlar alıp götürüyor. Ama sizin orda böyle bi durum yoksa ne yapacaksın.
Parkta guvercınler var onlara atmamıza belediye rıza gostermıyor bahceye atınca sınekten gecılmıyor bende mecbur cope attım oda ıkı adet yanı fazla da degıl ama sasırdım.
Hatta içimden dıyorum çöpün kapagına
Bulana kadar asla aradığını çaktırma😂
Benim kaynanam da karıştırmış dürüm yaptırmıştık biraz kaldı onları atmıştım takip etmiş beni demek geldi yanıma biri ekmek arası atmış çöpe yazık değil mi dedi bende amaaaa acaba kim attı yazık günah israf dedim sustu gitti.. Boşver sende takılma belli ki kendi aralarında gıybet için çekmiş videoya kafana takmaya değmez..
Kafama takmıyorum sadece soke oldum yanı
Cok tuhaf sorabilirsin amacin ne nedne böyle birsey yapma geregi duydun diye
O an şoke oldum ama sey düşünüyorum çöp kapagına
Bulana kadar asla aradıgını caktırma😂
Dahaa neler göreceğiz acaba
Yaşamamız lazım gorebılmemız ıcın bacım
1,489,392 soru
24,343,383 cevap
346,148 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın