0 oy
819 göst.
Diğer kategorisinde (1,156 puan) tarafından

Sayfanın gülleri nasılsınız..?

Bundan bı kaç hafta önce pişiler dışarıda kalıp kuruduğu için bende çöpe atmıştım. Toplam 2 adet pişi.

Kaynanam da kızım bu telefon cok yavaş bır bak demıstı. Benım de dun aklıma geldi bı bakayım resımler vıdeolar fazla ıse sıleyım dedım.

Bakarken;

Benim merdıven başından telefon kamerasını acarak benım kata doğru vıdeo çekerek ınıyor. Yavas yavaş çöpün kapagını açiyor içindekı ıkı adet pişiyi yakınlaştırarak vıdeoya alıyor. 

Vıdeoyu görünce şok oldum . Akşam eşim geldi soyledım durumu.

Dedı ne kadar cahılce bır davranış, neyın açığını arıyor dedı.

Ne demelıyım nasıl tepkı vermelıyım bilemedım.

25 Cevaplar

+1 oy
(1,740 puan) tarafından

Kızım yeni doğduğu zaman kakasını çok yapıyordu altına serdigim örtüleri kendisi dikmişti bende çok yıkanmayacak gibi olanları atmıştım çöpten çıkartmış merdivenin kenarına koymuş sonra da götürdü mü diye baktım merdiven de yoktu 

(1,156 puan) tarafından

Ay valla bu kaynanalar kapatılsın

-Reklam-
+1 oy
(4,167 puan) tarafından

Çöpe kağıt yaz, buldunmu aradığın b.kumu yaz :) çekmece lerini katıştıran kaynanasına evden çıkarken kocaman kağıda yazmıştı arkadaşım😂kadın görüp oğlunu ağlayarak aramış

(1,156 puan) tarafından

Aahahah cok ıyı buda ben şey yazacaktım

Bulana kadar aradıgını caktırma😂

0 oy
(4,059 puan) tarafından

oyyyhhhh bu kadınlar neyi amaçlıyor? ay inadına gidip sağlam bozulmayan şeyleri çöpe atasım gelir bunu görsem. 

çöpün içine hayırdır ne aradın yazan bir kağıt mı koysan😂😂

tarafından

İlk defa benim de geldi bunlar da hak ediyor yani 🙄

(4,059 puan) tarafından

hak edene hak ettiği gibi davranmak gerekiyor 😂

(1,156 puan) tarafından

Ay bana da soyleyın me geldı aklınıza😂

(4,059 puan) tarafından

hayal gücünü kullan😂😂 böylesine cinsel şaka yapacaksın 

(9,079 puan) tarafından

ben olsam orda derdim anne yanlisliklami cektin bunu yada ne amacla cektinki derim :) yada aaaa benim copumu cocuklar falan mi videoya almislar yanlislikla falan derdim gordugunu hilse bidaha yapmaya cekinir

0 oy
(2,980 puan) tarafından

Yug daha neler duymaz valla ben görsem hesap sirardim kocama kalmazdı demem

(1,156 puan) tarafından

Şoke oldum ne yapacagımı bılemedım valla

0 oy
tarafından

Hayır yani amacı ne. Bu kaynanalar neden gelinlerin ve çocuklarının huzurunu bozmaya çalışır bir türlü anlayamıyorum. Tabiki iyi kaynanalar da var 

(1,156 puan) tarafından

Valla bende anlamadım kı neyı amacladı

tarafından

Deli mi ne ya

(1,156 puan) tarafından

Maksat ney ne dusundu acaba

tarafından

Böyle insanlar var ya maalesef. Benim kuzenimin kaynanası bir misafir gidip gelince elinde poşet falan olunca içine bakıyordu acaba gelin birsey mi verdi diye buda o türden galiba 

0 oy
(1,791 puan) tarafından

Ay oha ya , delirmiş insanlar. Oğlumun parasını çöpe atıyor diyip kanıt tutuyor demek ki 😂😂😂

(1,156 puan) tarafından

Ay bacı😂 daha cok atarım o zaman 

0 oy
(221 puan) tarafından

Bn olsam varya direk kavga ederdim hazır fırsat haklı olanda sensin ohhhh

(1,156 puan) tarafından

Ben ne yapacağımı bılemedım 

0 oy
(4,784 puan) tarafından

Neden sormadin bunu niye yaptin diye 

(1,156 puan) tarafından

Devrelerım yandı soktan ne yqpacagımı bılemedım

(4,784 puan) tarafından

Iste krizi yonetememissin boyle durumlarda soylemen lazimdi bi de benim takildigim baska bisey icin vermis galerisindeki gereksiz seyleri temizlemenizi istememis ki neden oyle bisey yaprin bu cok yanlis 

0 oy
(132 puan) tarafından

Boşver eşin senin tarafını tutuyorsa bırak tutusun kaynanan 

(1,156 puan) tarafından

Yok Allah razı olsun esım hep tutar

0 oy
(1,650 puan) tarafından

Ooohaaa hakikaten oohhaaaa. Korkulur bu tür insanlardan. Kız dikkat et kaynanana karşı. Ben de ne yapacağımı bilemezdim ama yüzüne vururdum. Neden yani amacın neydi. Çöpe bakmaya nasıl tenezzül ettin ne arıyordun ve kayda almaya değer ne bekliyordun. Kime ne ispatlama peşindeydin diye sorar yüzünün şeklini görmek isterdim. Ama herkesin içinde. Kocası oğlu kim varsa artık.

(1,156 puan) tarafından

O an devrelerım yandı yanı ne yapacağımı bılemedım ama dedıgını dolaylı yolla baska ortamda yapacagım ıllakı alır ustune

0 oy
tarafından

Arkadaşımın biri hamuru poşete koyup atmış çöpe kaynanasını bunu söylemediği kimse kalmadı cümle alem duydu. Ekmek çöpe atilirmi getirse bana ben yapardım, rahat şimdi kıymet bilmiyor dedi. İsraf olarakmi görüyorlar. 

(1,156 puan) tarafından

Yok ben normalde atmam zayen esımde hep kızıyordu cok ekmek alıp ısraf edıyorsun dıye oda kanıt toplado sanırsam😂

tarafından

Kesin çünkü arkadaşımın kaynanası sağır sultana kadar duyurdu. Emin ol senide arkadaşlarına demiştir ekmeği çöpe atıyor diye  😂😂😂😂

(1,156 puan) tarafından

Az önce de dun arıtma fıltresı komple degıstı bende çöpe attım. Onuda copten almış hurdacıya verıyor😂

0 oy
(1,444 puan) tarafından

Kızı bacısı varsa dedikodu malzemesi bulmuştur kendine cahil cühela

(1,156 puan) tarafından

Ay soylese ne olacak Allah için çöpe bakmak nedır bacım

0 oy
(2,376 puan) tarafından

Ben direk söylerim dalga geçerek ahahahhahshsbdbdb 

(1,156 puan) tarafından

Beklıyorum o anı

0 oy
(5,070 puan) tarafından

Dijital kaynana. Artık çekim yapmaya başlamışlar demek.

(1,156 puan) tarafından

Valla sorma yenı yeni ogrenıyor onuda fesatlıga yoruyor

0 oy
(19,637 puan) tarafından

Ay ben duramazdım direkt telefonu yüzüne tutarak bu ne diye kızardım yaa sen nasıl durabildin valla helal olsun

(1,156 puan) tarafından

Valla sok oldum ne yapacagımı sasırdım yemınle

(19,637 puan) tarafından

Allah böylelerinden uzak etsin dikkat et bacım vallahi çöp e kadar kafaya takmışsa gizli gizli seni bile çeker bu 

(1,156 puan) tarafından

Çeksın valla

0 oy
(22,994 puan) tarafından

İnşallah magazin sitelerine vermemişsindir der güler yüzüne vururdum hayırdır anne dedektifliğe mı soyundun diye bir güzel dalga geçerdim herkese hak ettiği gibi davranmak gerek 

(1,156 puan) tarafından

😂 ay magazınde kendı gibi sala”k ınsanlar ha

0 oy
tarafından

Daha neler duyacaz anam 🙄 amacı ne peki keşke o an sorsaydın 

(1,156 puan) tarafından

Amacı benı oğluna koz etmek

0 oy
(95 puan) tarafından

Bu kaynanalarin derdi ne ya açık aramak ara bozmak neyi amacliyorlar acaba benimkide aynı vallahi kendi kızları na böyle yapmıyorlar onlara yapilmasinida istemiyorlar benimki öyle benimde anamdan emdigim süt burnumdan geldi Allah ıslah etsin hidayet versin ne diyelim bacim

(1,156 puan) tarafından

Ben ıstenmeyen gelınım o ayro ama esım bemı sevıuor diye cekemıyor aşırı desat ve kıskanc

(95 puan) tarafından

Allah sabır versin valla bende istenmeyen gelinim hırsız çıkardılar beddualar neler neler sayamayacimdan fazla 10senedir çekiyorum bide birlikteyiz biz

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Ağzım açık kaldı sayfadaki en iyi postlardan biri olabilir

(1,156 puan) tarafından

Valla bilmıyorum bacımsu

0 oy
(23,041 puan) tarafından

Bence eşin annesiyle konuşmalı yaptığı gerçekten akıl alır gbi değil ya 

(1,156 puan) tarafından

Eşim dırek kavga poyansıyelı ya karsı karsıya gelmesınler

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 861 göst.
0 oy
20 cevap 821 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 660 göst.
7 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Muhammed Ensar (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 340 göst.
15 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,021 soru

24,038,260 cevap

329,033 kullanıcı

...