0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

2 yaşında sütten kestim onu diye beni çindikliyor dişini sıkarak bütün var gücüyle heryerimi mosmor etti sütten kestiğim içinmi böyle yapıyo. Beni sürekli gözüne kestirmiş dövüyor beni fare kadar boyuyla polisimi arasam  süt bebesini😅😅

8 Cevaplar

0 oy
(9,834 puan) tarafından

Bsnim 3 bucuk yaşinda benide isiriyo gecenlerde kafa bile atı burnuma

tarafından

Ooo kafa bizim ilk favorimiz 😅😅😅

(9,834 puan) tarafından

Çok kötü acıyo ama  dikat ediyom benim burun hasarlı hemen kanıyo 

-Reklam-
0 oy
(571 puan) tarafından

Benim 6 aylık bebe de kendisi uyandı ben kalkmıyorum diye beni tekmeleyip duruyo kaç dakikadır, çocuk şubeyi ararsan benimkini de ihbar et 😂

0 oy
(4,393 puan) tarafından

2 yastan sonra basliyo dayak isi 3 yasta benimki devam ediyo gecen kulagimla yanagimi bi kapti tirnaklarinin izi cikmis 

0 oy
(6,748 puan) tarafından

3 yas devam ediyor hele severken boguyor resmen ayi yavrusunu severken bogarmis yanagimı isiriyor burnumu isiriyor sıpa

0 oy
(878 puan) tarafından

benim kızım daha bir buçuk yaşında bile değil sadece beni ısırıyor umarım çok sevdiğinden kanı kaynıyordur 😅

0 oy
(369 puan) tarafından

O zaman benimkini ıslah evine almaları gerek. Geçen oklavayla kulak bolgeme vurdu bir an diğer dünyaya gidip geldim. Genelde sık sık kafa atarak dudağımı patlatır. Bu aralar favorimiz yanak ısırmak. 21 aylık oglumdan görmediğim işkence kalmadı yapabildiğim tek şey ağlamak :)

0 oy
(22,780 puan) tarafından

Ahahahaah arama annesi sütsüzlükten naptığını oda bilmyor 😅😅😅

0 oy
(694 puan) tarafından

Başlığı görünce ödüm koptu yemin ederim tamam karı koca kavgası gördüm de annesini döven evlattan hayır gelmez dostlar şaka bir yana büyük ihtimalle 2 yaş krizi üstüne sütü de bırakınca katlanmıştır Allah yardımcın olsun inşallah 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yarin (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 242 göst.
0 oy
8 cevap 266 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,148 soru

23,981,841 cevap

326,537 kullanıcı

...