0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanımlar kadın doğumda gebelik testi yapılırmı? Biz buraya taşımalı 4 ay oldu. Aile hekimi değişimi yapamadık. Eski mahallemde kaldı orasida uzak buraya. Kadın doğuma randevu aldım orada gebelik testi yapilirmı? Bilen varmı?

6 Cevaplar

+1 oy
(718 puan) tarafından

Acilde yapılır ya da sağlık ocağına gidip hem kan verip hemde değiştirebilirsin yanlış bilmiyorum misafir olarak giriş açılabiliyor

tarafından

Yok misafir uygulaması yok artık sorduk. Aile hekimleri çok dolu e devlettende denedik sağlık ocağında gittik kabul edilmedi üst mahallede var orasida uzak düştü. Yeni saglik ocağıda acilacakmis yogunluktan dolayı onu bekliyorduk adetim 2 hafta oldu gecikti sabırlı olamadım randevu aldım bı gidip  öğreneceğim yapılırmı?

(718 puan) tarafından

Elbette yapılır hatta acil sorun çıkarabilir ama kadın doğum zorunlu yapar bende pazartesi günü gideceğim bana şans dile 17 gündür adet olmadım 3 buçuk aylık bebeğim var ve doğum kontrol hapları kullanıyordum ne gelirse Rabbimden ama inşallah yoktur bebeğimin sütünü kesmek istemiyorum zaten kabız mama versem daha kötü 

(718 puan) tarafından

Ve de sabret biraz eğer ki istiyorsan ve gebelik varsa dilerim ki Rabbim sağlıklı bir doğum ve de sağlıklı bir bebek nasip eder gebelik boyunca sormak istediğin şeyler olursa bana özelden sorabilirsin 

tarafından

İkimiz içinde hayırlısı. Teşekkür ederim.❤️👍💙

(718 puan) tarafından

Rica ederim her zaman🥰

-Reklam-
0 oy
(2,056 puan) tarafından

Kanına bakarlar yapılır tabi sağlık ocağı yapmayabilir acil de acil bir durum olmadığı sürece bakmiyolar zaten

tarafından

Teşekkürler 💙 

0 oy
(4,921 puan) tarafından

Ben yaptirmistim 

0 oy
(6,752 puan) tarafından

Önce soruna cevap vereyim adı üzerinde kadın doğum kan ile bakar 

Yorumunuz dikkatimi çekti kim dedi misafir olarak bakılmıyor diye benimde sağlık ocağım eski mahallemde bazı özel nedenlerden değişmek istemiyorum birde arada ebeyle birbirimizi yesekte seviyorum kendisini 

Geçen yan sokağımdaki sağlık ocağında Krem yazdırdım misafir olarak girdi kaydını alalım istersen dedi yok orda kalmasını istiyorum dedim 

tarafından

Ben Kayserideyim biz bı tanıdık ve esimle beraber gittik üçümüz. Kalabalıktı içeri sordum doktora biz almıyoruz dedi azarlar gibi. E develtten baktık doktorların hepsi kırmızı olarak görünüyor kırmızıda yoğun dolu olanmis. Olmadı yani Eski mahallede uzak kaldı poliklinik yakın sayılır mecbur orası kaldı. Bı tanede yeni acilacakmis onuda bekliyoruz ama ses yok. Benimde tedavi olmam gerek günüm geçti bı gideceğim. Kayseri'de misafir girişi olmuyor. Diğer yerlerde oluyormu bilmiyorum. Ama burada hicbiryer misafir girişi kabul etmiyor. 

0 oy
(8,876 puan) tarafından

Kan tahlili istiyor zaten canım kadın doğumda.yaparlar 

tarafından

Teşekkürler💙

0 oy
(2,496 puan) tarafından

Sormak lazım aile hekimi e devletten değişiyor bu arada

tarafından

Evet baktık. Dolu görünüyor hepsi kırmızı oluyor. Hatta gittik kabul etmediler azarlar gibi kiskisladilar resmen. Aile hekimine uzak kaldı. Bende mecbur kadın doğuma aldım oraya bi görüşeceğim. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 50 göst.
0 oy
2 cevap 111 göst.
+1 oy
6 cevap 371 göst.
0 oy
4 cevap 93 göst.

Kategoriler

1,469,705 soru

24,076,190 cevap