0 oy
740 göst.
Diğer kategorisinde (28,749 puan) tarafından

Kahve sevenler nasıl sevmeye başladınız içmeyi çok istiyorum ama o acılık tadını alınca bir türlü içemiyorum kokusunu falan seviyorum canım da çekiyor ben gibi olup da sonradan seven var mı 

29 Cevaplar

+1 oy
(6,856 puan) tarafından

Çikolata yerken rahatsız etmez aciligi

(28,749 puan) tarafından

Dibek dene diyen çok olmuş ona bir ara bakmayı düşünüyorum çikolata da iyi olabilir evet 

-Reklam-
+1 oy
(3,381 puan) tarafından

Burası sayesinde burayı nasıl az kullanmaya başladım kahveyide az kullanmaya başladım kısacası burada anlık olunca canım kahve istiyor sohbet ede ede içiyorum çokguxel oluyo

(28,749 puan) tarafından

Oh ne güzel afiyet olsun darısı bana o zaman😁

(3,381 puan) tarafından
+1

Ahahahaha gel kizz hergun etiketliyim beraber içelim 

(28,749 puan) tarafından

Bi alışabilirsem içmeye anca o zaman 😂

+1 oy
(1,423 puan) tarafından

Ben hep seviyordum kahveyi Bi ara dibek ve  Osmanlı kahvesine sarmıştım onların tadı daha yumuşak oluyor şimdi Türk kahvesi ve filtre kahve içiyorum  arada  gene  dibek yapıyorum ama genel Türk kahvesi.. Sen de dibek ile başla çocuklara yeni tadlara alıştırdığımız gibii azar azar miktarı artır alışkanlık yapar sonra ☺️

(28,749 puan) tarafından

Çok yazan olmuş dibek dene diye sanırım ondan başlayacam😅

(1,423 puan) tarafından
+1

Kahve içmek ayrı bir zevk başla gerisi gelir 😁

+1 oy
(9,772 puan) tarafından

Ben şekerli yaparım sade hiç icemiyorumndiyetteyken içmiştim bir ara oda hindistancevizi yağı ve tarçın koyup içerdim öyle iyiydi 

Sütlü çok hoş oluyor canım öyle icebilirsib

(28,749 puan) tarafından

Süt ve dibek deneyecem bakalım 😄 inşallah severim 

+1 oy
(1,541 puan) tarafından

Ben de türk kahvesi sevmem ama burda markette bir kahve keşfettim o çok hoşuma gitti günde 3 tane falan içiyorum 

(28,749 puan) tarafından

Markası nedir 

0 oy
(27,291 puan) tarafından

Ben normalde hiç içmezdim oğlum kolikti benim uykusuz kalıyordum enerjim tükeniyordu içeyim yapayım kendime geleyim dedikçe daha çok içmeye başladın zabaan köründe bile şekersiz kahve içerim 😅😅😅😅😅 şuan resmen alkole dönndü bende kahvekoliğim

(28,749 puan) tarafından

Maşallah ya bende o kadar olmasa da en azından ara sıra içmek isterdim onuda yapamıyorum henüz 😄

(27,291 puan) tarafından
+1

Fırsatları değerlendir canım bence 😘

0 oy
(977 puan) tarafından

Ben diyet yaptığım dönemde sevdim. İçecek en sağlıklı şeylerden biri sade kahve olunca mecbur sevdim :) 

(28,749 puan) tarafından

Bende severim inşallah bi gün 

0 oy
(5,156 puan) tarafından

annem acayip kahve içer. eskiden sigara da içerdi. sigara + kahve ikisine de bayılırdı haliyle. 

günde 1-2 fincan da değil 4-5 çay bardağı içerdi. öyle öyle sevdim. hala eğer annemle birlikteysem günde 4-5 bardağı bulur. ama genelde 1-2 içerim 

(28,749 puan) tarafından

Yaa işte bende şöyle annemle oturup kahve içmek istiyorum o gelince yapayım istiyorum ama başaramadım daha 

0 oy
(325 puan) tarafından

Offf sert kahveyi çok severim ben ya şöyle zifir gibi olcak ama acı 🙂 şekerli sütlü kahveleri hiç sevmiyorum. Filtre americano espresso kahvenin her çeşidine bayılıyorum 😋

(28,749 puan) tarafından

Ben daha sevemedim inşallah bir yerden başlayacam😁

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 366 göst.
16 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sifanurr (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 390 göst.
5 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,628 göst.
12 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,969 soru

24,132,297 cevap

334,102 kullanıcı

...