0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (2,926 puan) tarafından

Ben eşim kızım düz saçlıyız hatta kızımla ben pırasa saçlıyız oğlumun saçını hiç kesmedim tepesi dümdüz uçları bukle bukle kızımınkide öyleydi kesince düzeldi oğlumunda saçını düzeltmek istiyorum herkez böyle çok tatlı diyor ama ben düz olsun istiyorum daha makas hiç görmedi hiç kesmedimde kazımadımda ama tamamen kesmek veya kazımak istemiyorum acaba bukleleri kessem düz çıkarmı sadece bukleleri ama uçlarından 

10 Cevaplar

+1 oy
(4,125 puan) tarafından

ne güzel dertleriniz var

(2,926 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah sanada böyle dertler versin sadece :)

-Reklam-
0 oy
(3,010 puan) tarafından

Ya çıksa ne olur çıkmasa ne.olur çocuk rahatlasın yeter

(2,926 puan) tarafından

Kesme amacımda rahatlaması zaten ama neyse

0 oy
(1,493 puan) tarafından

Valla geçen yaz o kadar uzadı ki saçları tam Mayıs ayıydı saçları da bukledir kibar kızımın, kestik çünkü o sıcakta mahfedemezdim terden, tam böyle ense hizasında ne toplanıyor ne açık kalabilir sıcakta, uçlarından kestim yazı rahat geçirsin diye bak bu yaz gene uzadı gene bukleler duruyor teyzesi ama benim saç yapımda dalgalı, şükür ki bu sene cok güzel toplanıyor, birde erkek kardesimin sarı güzel bukleleri vardı iki yaşına kadar uzattı annemler sonra bir kestiler, gitti artık o bukleler gelmedi, daha sert ve düz bir sac çıktı hâlâ öyle on üç yaşında 

(2,926 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim :)

0 oy
(4,167 puan) tarafından

Oğlunun buklelerini ne etçen ya? Nasılsa kısa saç Kullanacak

(2,926 puan) tarafından

Zaten kısa saç kullanacak ömür boyu 1 sene uzun kullansın en azından 

0 oy
tarafından

Küçükken saçımı hep bu sebepten keserlerdi her kesimde biraz daha bonus oluvermiştim :) 

(2,926 puan) tarafından

Hadi ya ellemeyim o zaman :)

0 oy
(4,821 puan) tarafından

Ah kiyamam o buklelere buyuk ihtimalle duzelir denemen lazim 

0 oy
(4,053 puan) tarafından

Bebek saçı olduğu için uçları bukle bukle . Kestirirsen düzleşir.  Benim saçlarım kıvırcık eşimin düz. Kızımın saçlarının uçları lüle lüle. Ama bir kestirsem düzleşir belli . Kıvırcık değil  çünkü saçları çok belli.

0 oy
(4,727 puan) tarafından

Küçük oğlum dümdüz kulak hizasında saçla doğru 2 aylık kestim yine düz çıktı 6 aylık tekrar kestim kıvırcık çıktı 9 aylıkken Adana'ya memlekete gideceğim diye yaz ayıydı kestim o zamandan beri düz çıkıyor saçı 2.5 yaş oldu arada o kıvırcık halini özlüyorum 🤗

0 oy
(5,073 puan) tarafından

Benim kızımın bukleliydi. 1 yaşında sadece eşitsizlikleri düzelttirdik uçtan alma gibiydi yani. 4 yaşına geldi uzundu omzun altı kestirdik, oldu düz. İnanılır gibi değildi yani ben kuaför fön sırasında bişey sıktı da düz kaldı zannettim ama yıka yıka eski haline gelmedi 1 sene oldu😄 Eski fotoğraflar hep kıvırcık bonus gibi nerdeyse ama nasıl oldu anlamadım. Biz eşimle ikimiz kıvırcık saçlıyız bir de.

0 oy
(1,372 puan) tarafından

Sıfıra vurdum yine bukle bukle

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 151 göst.
0 oy
3 cevap 90 göst.
0 oy
4 cevap 165 göst.
22 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Alperelifefe (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 318 göst.
6 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (833 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap

329,223 kullanıcı

...