+2 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (275 puan) tarafından

Kızlar biz farklı şehirde yaşıyoruz eltilerimle köyde toplandık ben hamileyim iki eltime hiç bir zararım dokunmadı sırf benden altınları almadılar sırf ben evlendikten hemen sonra başka eve taşındık kaynanamla yaşamadım diye bize niye böyle yapmadılar diye beni suçluyorlar .

Bugün iki eltimde Birlik olmuş benle konuşmuyorlar benima yanımda birbirleriyle sakalasiyorlar gülüyorlar anlamadım ben ama bu duruma üzülmüyorum sadece niye böyle diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım 

7 Cevaplar

+1 oy
(16,239 puan) tarafından

Hiiç umursama yüzlerine bile bakma kocanın ailesinin yaptığı şeylerden seni sorumlu tutamazlar böyle zihniyetli biriyle de zaten muhatap olunmaz boşver kafaya takılacak tip bile değiller 

-Reklam-
+1 oy
(265 puan) tarafından

Git bi kahve yap kendine sonra karşılarında höpürte höpürtede sizi enayiler diye iç 😂😂

(2,494 puan) tarafından

Bu yorum nedense çok hoşuma ve komiğime gitti 🤣🤣👍🏻

(265 puan) tarafından

Haset edene böyle yapılır. Siz verip hata yapmışsınız kadının suçu ne yani 😂

+1 oy
(2,878 puan) tarafından

kebdi yapamadıkları için aslında kendilerine kızgınlar ama kuyruğu da dik tutma derdindeler. boşver 

0 oy
(22,381 puan) tarafından

Haset oldukları için kolay kolay bu cümleyi kurmam ama bize yapılmadı ona da yapılmasın bizim yok onunda olmasın demek hasetlik küsmüşler iyi olmuş bence 

0 oy
(3,996 puan) tarafından

Iyide bunlar senin sucun degil ki ayrimcilik varsa evlatlar arasinda yapilmis sana niye kusuyolar ki kaynanana soylesinler altini inciyi yapan evini ayiran onlar sonucta ha bunlari sen yaptiysan senin basarinsa onlarda yapsalardi sen mi dedin siz birlikte oturun ven ayri rve cikacam siz altinlarinizi vetin ben vermeyecem diye kayinlatin bisey demiyo senin kocs bisey demiyo gelinlere noluyo ayrimcilik varsa kardesler arasinda yani benim bi tane kaynim var bans yaptiklarinin 5 katini yaptilar ona bi nisan atti bi evlendi bosaniyo yani 2 eltim oldu ikisini de benden ustun tuttular ne esime ne ailesine bisey demedim eltilerime hele hic bisey diyemem oyle bi hakkim yok cunku 

0 oy
(3,825 puan) tarafından

Seni sucladiklarini düşünmüyorum ama sana sinir oluyor olabilirler 

0 oy
(2,034 puan) tarafından

Hiç takma aksine sevin. 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,152 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eliffff05 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,986 göst.