+2 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından

9 ay 23 günlük oğlum var ne emekliyor ne sürünüyor ne yüz üstü duruyor artık kollarım dayanmıyor artık çok yoruldum ne yapacağımı şaşırdım ilk oğlum normal emeklemese ile popo üstü sürünüyordu 15 aylıkkende yürüdü ama bu oğlumda hic bir caba yok ellerinden tutunca ayakta duruyor ayaklarının üstüne basıyor sadece böyle olup ta yürüyen ya da ilerleyen zamanda emekleyen bebekleriniz oldu mu lütfen aydınlatın beni 

18 Cevaplar

0 oy
(6,798 puan) tarafından

7 aylıkken çok güzel emekliyordu 9 aylıkken kaleden tutunup kalkıp yürüyordu 10 aylıkken Tay Tay duruyordu ama yürümesi geç oldu tam 14 aylıkken yürüdü tam yürüdü hiç düşmeden kendini kendine cesaretlendi ben hiç zorlamadım

(6,798 puan) tarafından

Kızım hiç emeklemedi Tay Tay 10.5 aylık falandı 13 aylıkken yürüdü hiç belli olmuyor dert etme kafan rahat değilse çocuk doktoru ile görüş her çocuk bir olmuyor

(136 puan) tarafından

Maşallah canım darısı benimkine ben artık emeklemesini de geçtim insan bi yerden tutunup kalkmasını istiyor bi yerden tutunarak sıralamasını istiyor kendi başına biraz bir şeyler yapmasını istiyor ama yok yapışık ikiz gibiyiz evde

(6,798 puan) tarafından

Yürür merak etme zaten ayak kaslarında sorun olsa sen tutunca basamaz 

-Reklam-
0 oy
(4,944 puan) tarafından

8-9aylıkken tutunup kalkmaya ufak ufak sıralamaya başladı, dedik heralde emeklemeden yürüyecek ama 10 aylıkken emeklemeye başladı sanırım, tam 1 yaşını 3-5 gün geçtiğinde yürüdü. Emekleme bir gelişim basamağı değil, sıkıntı yapma. 

0 oy
(29,221 puan) tarafından

9 aylıkken desteksiz oturdu 11 aylık emekledi 13,5 aylıkken de yürüdü 

0 oy
(5,216 puan) tarafından

10 aylıktı emeklediğinde. emeklesin diye de uğraşmadım hiç. Doğum gününden 1 hafta 10 gün sonra da yürüdü 

0 oy
(4,269 puan) tarafından

5. Ayından sürünmeye basladi 8. Ayından guzel emekliyordu. 9. Ayından itibaren kenarlardan tutarak yürümeye başladı. Su an 11 aylik daha yürümedi 

0 oy
(271 puan) tarafından

Biri 6 da emekledi digeri 7 de ikisi de aynı anda tutunup kalkıyordu tutunarak yürüyordu.

0 oy
tarafından

Abisi 9 aylık yürüdü çok çok zordu suanxbebegim 8 ay 1 haftalık bı ay olacak emekliyor koltuktan tuyup kalkıyor ama adım atmiyo sadece kalkıyor her bebek farklidir kimisi emeklemeden yürür eğer ayaklarında sıkıntı olsa siz tuttuğunuz dada basamaz yaşına kadar 10 11 aylık emekler inş 

0 oy
(259 puan) tarafından

Oğlum 10 aylıl yürüdü kızım 6 aylıkken sürünüyordu 9.5 aylıkken yürüdü şuan iki yaşında 

0 oy
(124 puan) tarafından

10 aydan sonra emekledi kızım yüz üstü durmayı da asla sevmezdi. Her bebek aynı olmuyor emeklemeden yürümeye başlar belkide

0 oy
(2,704 puan) tarafından

Görümcemin oğlu 14 aylık yürüdü geçenlerde birbirlerine yürütmüşler sadece tam yürümüyor iki kişi arasında kısa mesafe hiç emeklemedi. Yaşına yakın dönerek gezmeye başladı. Biraz kilosu var ona bağladım ben yavaş ilerlemesini. Aynı seninki gibi sürekli kucakta oynatıyodu. Yaşına doğru yürüteç aldı ona koydu. Bende kızımı koyuyorum şuan 10 gün sonra 9 aylık olacak. Biraz işimi gücümü hallediyorum o şekilde. Sen kullanmıyor musun yürüteç 

(136 puan) tarafından

Kullanıyorum canım ama hic sevmiyor zor bindiriyorum

(2,704 puan) tarafından

Tabi anne kucağı varken ne yapsın yürüteci

0 oy
(5,378 puan) tarafından

Benimki de oyleydi oturturdum oyuncaklara uzanirken falan duserdi yatardi yuz ustu oldugu an aglardi hic sevmezdi sirt ustu yatirirdim yuzustube donerdi ama hic sevmezdi bi donem yuvarlandi 10 11 aylik falandi ters emekledi geri geri gider koltugun altina girerdi masanin altina girmis bi kere ses var goruntu yok evde cocok ariyorum evde yok ses olan yere bakiyorum cocuk yok delirdim sandim masanin altina girmis 😂 tam yasini doldurdi dogumgununu sabahi bi arabasi vardi onu iterken videosunu cekiyodum bacaklarini toparladi bi de baktim emekliyo ilk emeklemesini cekmis oldum cok 1 2 ay oyle gecti sonra yurudu elinden tutunca zaten yuruyodu kendi basina yurumasi 13 14 ayi buldu 

0 oy
(8,312 puan) tarafından

Büyük kizim 12 aylıkken tam yürüdü küçük kızım 10 aylıkken . 8.5 aylıkken adım atmaya başlamıştı 

0 oy
(5,281 puan) tarafından

Bebeğim 8 aylık daha yeni emeklemeye başladı. Valla çok istedim uğraştım da emeklesin diye emekledi şükür😄

Eltimin oğlu emeklemeden tutunarak ayağa kalkmayı bile  öğrenmeden 9 aylık yürümeye başladı, diğer çocuğu hiç emeklemeyecek gibiydi rahattı çok. Sonunda emekledi yaşındaydı sanırım 15 aylık da yürüdü.

10 aylık emekleyip hemen peşine yürümeye başlayan da duydum. Sırası zamanı hiç belli olmuyor.

0 oy
(26,044 puan) tarafından

Benim bebisim 9 aylik yeni emeklemeye başladı. Ama dik desteksiz duruyo 6 ay bittigi gunde desteksiz oturmustu. Gelisimi genel olarak iyi diye emeklemesede üzülmezdim. Çünkü çoğu cocuk emeklemeden yürüyor 

0 oy
(3,037 puan) tarafından

9.ayda emekledi. Ben ve kardeşlerim hiç emeklememisiz, bir yaşında yurumusuz. Kızım da doğum gününden 3 gün sonra tam olarak yürümeye başladı. Arkadaşın oğlu da hiç emeklemedi, yaşını bir iki hafta geçti, yürüyor. 

0 oy
(3,777 puan) tarafından

Erkek çocukları biraz ham oluyorlar bence keyfi istemiyor ondan yürümüyor 

0 oy
(4,809 puan) tarafından

Yürür illaki yürür zamanı gelince. Daha küçük zaten. İlk kızım 11 ikincisi 9.5 aylık yürüdü 

0 oy
(744 puan) tarafından

7 aylıkken emeklemeye başladı 13 aylıkken yürüdü 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 304 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (714 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 279 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde SL (1,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 182 göst.