+2 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (1,273 puan) tarafından

Eşim salonda yatıyor bende kizimi uyuturken eşimin yatağında uyuya kalmışım sese uyandım kalk işte eşimin adını söyleyerek yatağında yatıyor diye yaşlı bı ses tonu o ses kalktım eşime sordum o uyandırmamış ben böyle şeylere pek inanmam etkisindede kalmam ama bilinç altı böyle şeyler olabilir mi 

9 Cevaplar

+2 oy
(1,509 puan) tarafından

Ben hamileyken yaşadım öğlen uyumuşum rüyamda annemi gördüm beni dürtüyor kızım kalk seni arıyorum aç telefonu dedi uyandım evde kimse yok 1 dakika sonra telefon çaldı annem arıyor 

Bunu yaşadım 

(1,273 puan) tarafından

İlginç canım 

(4,167 puan) tarafından

Bu telepati aslında. Daha ilginç leri de yaşandı, onlar akıl zorlayan cinsten. 

(1,509 puan) tarafından

Daha var yaşadığım kızım daha çok küçükken anne kalk dedi kalktım 1 dakika sonra uyandı falan bunun gibi çok şey yaşadım eşim için akşam misafir gelecek bize ve ben bunu rüyamda görüyorum onlarla beraber yemek yiyorum sabah kalkıyorum bir iki saat sonra arıyorlar akşam sana gelecez diye mesela bunu çok yaşadım hala daha yaşıyorum 

-Reklam-
+1 oy
(1,891 puan) tarafından

Olabilir tabii ki. Şimdi kafana takarsan daha çok olur. Bilinçaltımızın bize bir oyunu

(1,273 puan) tarafından
+1

Yok canım kafama takmıyorum da merak ediyorum 

+1 oy
(7,009 puan) tarafından

Üni zamaniydi okuldan yurda dönüyordum biri ismimle seslendi sokakta da taniyan yok beni saga baktim yok sola baktim yok direk yurda gitmistim boyle seylerin uzerinde cok durma bence düşündükce artar

(1,273 puan) tarafından
+1

Tamam canım 

+1 oy
(956 puan) tarafından

Bende bazen birinin Ruhefza diye seslendiğini duyarım. En çok uykuya geçiş esnasında. Ben ruhumuzun biz uyurken gezdiğini düşünüyorum 🙄 özellikle kerehat vakti uyuduysam (bilinçli değil bikaç kez uyuyakaldım ) kulak çınlamalı çığlıklı şeyler duyarak uyanırım resmen. O çok korkutur beni ama arkaya atarım üstüne düşünmem kafayı yemelik olur insan.

(1,273 puan) tarafından

Aynen canım haklısın 

(3,276 puan) tarafından

İsminizi ilk defa duydum,güzelmiş anlamı nedir ?😊

(956 puan) tarafından

Ruhu okşayan sakinlik dinginlik huzur anlamlarına geliyor ☺️

(3,276 puan) tarafından

Adınızla yaşayın çok güzel anlamı varmış 😊

(956 puan) tarafından

İsmim değil kullanıcı adım. İsim vermek istemediğim için yorumda o şekilde yazdım. Allah nasip ederse ileride kızım olursa onun adı olcak bende çok seviyorum 💐

(3,276 puan) tarafından

Anladım. Bende sizin isminiz sanmıştım. Kusura bakmayın. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah 🌼🙋🏻‍♀️

+1 oy
(599 puan) tarafından

Evet özellikle uykuyu az alırsan ve çok yorgun olursan vitaminsizlik vb varsa insan bu tarz şeyler görüp duyuyor ben coook az uyudugumda ışıksal oyunlar sanki biri aniden kaçmış hissi vb oluyordu ama normal uykumu almışsam asla yok böyle sanrilar 

Herhangi bir ilaç kullaniyorsan yan etkisi de olabiliyor sanrı görmek 

(1,273 puan) tarafından

Hem yorgun hem kaç gündür uykusuzum canım ondan muhtemelen 

(599 puan) tarafından

Evet çok yorgunsan ve uykusuzsan emin ol ondan beynin error veriyor başıma geldi neler neler getirip korkuttum kendimi ama sonunda böyle oldugunu anladım dikkat et sadece uykusuzluk ve yorgunluk olunca oluyor 

+1 oy
tarafından

Tek değilsin. Bende yaşadım. Namaz kılıp kuran okununca sürekli ayet sure dinle evi sirkeli suyla sil olmuyor.bide fazla kafaya takip korkma bu dünyada çok varlık var.

(1,273 puan) tarafından

Haklısın canım 

+1 oy
(2,539 puan) tarafından

Geçen gece bana oldu herkes uyudu bende kurabiye yapıyordum oğlumun beslenmesine birden dışardan biri adımla bana seslendi gibi geldi korktum. Cam da kapalıydı. Kurabiyeler pişince hemen çıkarıp uyudum. Bir daha geç vakit yapmam bir şey dedim kendi kendime. Sonra komsuma anlattım allah allah filan dedi güldü o gün oğlum da anne biri sana seslendi sanki dedi. Üzerine düşününce gerçekten tekrarlıyor. Komşum da hiç seslenmez bana aşağıdan arar hep. 

(1,273 puan) tarafından

İlginç canım uyanıkken olmuş bide uyku halinde oluyor da böyle şeyler 

(2,539 puan) tarafından

Yorgundum baya gece yarısıydı 

0 oy
(24,825 puan) tarafından

Buna benzer bişeyde bekarken ben yaşadım arkam dönük annemlerin yatağında yatıyordum okuldan gelmiştim kapıda kapalı sonra birden fısıltı şeklinde merhabalar bakalım mı ne bişi dedi çok korkunçtu o an bir de kıpırdayamadım sanki biri tutuyor gibiydi korktukça daha çok hareket edemedim bir de hareket etmeye çalıştıkça kulağımda çığlık tarzı sesler oluşuyordu 

(1,273 puan) tarafından
+1

Senin ki bayağı korkunç canım beni çağırınca kalktım hemen ben 

(24,825 puan) tarafından

Benimkisi uyku felciyle karışık garip bi olaydı 

0 oy
(3,403 puan) tarafından

Karabasan gibi birsey geliyor işte geçen gece banada oldu kapi çaldı resmen yanıma geldi zor uyandırdım kendimi üstelik lambadan acikti çocukta yanımdaydı ve kuranda vardi valla olmaz demeyin oluyor

(1,273 puan) tarafından

Evet cinlerim var 3 tane 

(3,403 puan) tarafından

Varmis zaten sebebi belli

(1,273 puan) tarafından

Evet çok zekisin hemen anladın teyze 

(3,403 puan) tarafından

He dalgamı geçiyorsun be anlamadim.o zaman ikinci.secenegi sende değerlendirelim.. 

Boyle sesler duyan  kişilerde sizofreni hastalagida olabilir doktora görünün 😊

(1,273 puan) tarafından

Moda ikonuy dun şimdide doktor mu oldun başıma senin gibi ukala ve kibirli sin bide 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 360 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 379 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 191 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 640 göst.
10 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,615 soru

24,101,027 cevap