+2 oy
599 göst.
Diğer kategorisinde (372 puan) tarafından

Kızlar hani bayrama kadar ceza evinde yatacak lara af çıkacak deniliyordu. Ne oldu af geldi mı gelecek mı? Gelirse ne zaman gelecek

6 Cevaplar

+5 oy
(18,513 puan) tarafından

Umarım gelmez de olmayan adalet sistemi daha da mahfolmasın.

(1,574 puan) tarafından
+3

Peki olmayan adalet sisteminde binlerce insan mahkum edildi ? Nolucak..

(8,879 puan) tarafından

Çıksa da suçluyu çıkarır masumu yine bırakırlar be esmam

(1,878 puan) tarafından

Valla meydanda slogan falan atmadıysan içeri almıyorlar zaten. 😂 ya da içeri girmek için baya baya çaba sarf etmen gerekiyor. Emine sana katılıyorum o yüzden. 

(18,513 puan) tarafından
+1

Esma seni anlıyorum sende eşinin çıkmasını istiyorsun sana karşı yanlış bişey diyip kalbini de kırmak istemiyorum ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. İlla ki suçsuz yatanlar var iftira atılıp. Ya da kadir şeker gibi bır kadının hayatının kurtarayım derken kendi hayatını karartanlar da vardır. Ama şimdi böyle suçsuz insanlarla beraber yüzlerce binlerce suçlu insan da çıkacak. Onlardan biri de çıkıp birine bir zarar verse devlet sonra nasıl hesap verecek. Sonra af çıktı devlet saldı suçluları adamlara suç islesinler diye yine fırsat verdiler diye yine meydanlara alacaklar. Millet meydana akmak için yer arıyor zaten.

-Reklam-
+1 oy
(9,922 puan) tarafından

Keşke gelse şu af canıma tak dedi eşim hiç bir yerde iş bulamiyo 

(1,878 puan) tarafından

Siyasi suçlu değilsen boşa yatan pek yok bence. Hatta içeri girebilmek için ekstra çaba göstermek gerekiyor. 

(9,922 puan) tarafından

Siyasi bozulmadı eşimin başka bı durum  ilk 3 bucuk  yıl topluma girmeme cezası vermiş şukür biti bide 5 yıl sicilini bozdum demiş hakim 

tarafından

Neyden yattı Merve?

(1,878 puan) tarafından

Dur kız konuştum şimdi varmış harbiden öyle birşey. Özür dilerim valla. Abla adli sicil kaydıyla, arşiv kaydı farklı. Arşiv kaydı belli bir zaman sonra silinir dedi 

(9,922 puan) tarafından

Yatmadı canım hiç sadece bu şekil ceza aldı söylemiyem neyden dolayı olduğunu ama hakimin dediklerini söyledim 3 bucuk yıl oldu hakım 5 yıl vermiş 

+1 oy
(1,888 puan) tarafından

Bilgim yok ama çıksaydı çoktan soylenmez miydi? Çünkü çok az kaldı bayrama

(1,888 puan) tarafından
+1

Öyle bir şey olursa senin adına çok sevinirim canım

(1,574 puan) tarafından
+1

Benim umudum kalmadı ama avukatlar bugünü işaret edince bakalim.bekliyoruz umarım 2yila kafiyiz açığa geçsen yeter şimdilik.. 

Normalde vericez dediler taslaktan çıkardılar 

(1,888 puan) tarafından
+1

Allah büyüktür canım, geciktiriyorsa güzelleştiriyordur

(1,574 puan) tarafından
+1

:((( Tokata gidip gelmek çok yordu artk beni :(( bayram öncesi birsey olmazsa smdi yine mecbur gidicem :(( 

(1,888 puan) tarafından
+1

Ay tokat defterini ben de kapattım. Lanet şehir artık benim için . Umarım esin de tez vakitte ordan kurtulur yuvasına döner. 

+1 oy
(1,574 puan) tarafından

Normalde covit 10da verilen affi esitliceklerdi bir anda covit bir idari izin dediler vermediler sadece 4.4 leri 4.3 e çektiler 

Ama şuan gorusme var muhtemelen gece yarısına surer eğer verirlerse bayrama yetişmesi için yarında çalışırlar 

Gözümüz onların açıklamasında valla bekliyoruz umarım en azından az da olsa birsey verilir bu bayramı mutlu geciriiriz

(7,811 puan) tarafından

Af çıkarsa eşin ne zaman çıkar Esma.

(1,574 puan) tarafından

Eğer beklediğimizi verirlerse bayram öncesi çarşamba perşembe evde olurlar 

(7,811 puan) tarafından

Ay hadi inşallah

(1,574 puan) tarafından

Bekliyoruz bekleyip gorcez bakalım umudum.yok ama inşallah 

(7,811 puan) tarafından

İnşallah canım 

0 oy
(539 puan) tarafından

Umarım af gelir Dicem ama beni linç edicek diye bişi diyemiyorum ama şöyle söyleyeyim benim eşimde cezaevi yatan çıkan biri şuan denetimde Haziran 15 inde bitiyor denetimi ve şuan mahkeme devam ediyor umarım mahkeme ile af yararlarınır ama ceza alacağı sanmıyorum 2016 yılında dosyasından dolayı girdi çıktı hayla mahkeme devam ediyor bir dosyası daha var o dosyada denetimde umarım yararlanır da kendini düzeni sokar eşim şuan sıkıntıda oda iş bulamıyor tarla işleri yapıyor sadece denetimi ve dosyası olduğundan dolayı ise giremiyor sonuçta inşallah  güzel sonuç af haberi alırız ..👏👏☺️☺️

0 oy
(5,376 puan) tarafından

Kizlar sicil tamamen silinmez sadece arşive kaldirilir 

Kesin ve net bilgi 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 198 göst.
1 Mart 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 219 göst.
29 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Kelebek6161 (89 puan) tarafından soruldu
+1 oy