+10 oy
743 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,566 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

ilgilenenler için boykota devam🤲

16 Cevaplar

+11 oy
(16,975 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Sonuna kadar dikkat edeceğim inşallah. Markette elimizde telefon boykot listesine bakarak alişveriş yapıyoruz. Çocuklar bile alişti artık boykot olanları almıyorlar, aldirmiyorlar. 

(1,566 puan) tarafından

Maşallah size cenabı Allah'ın sorgusu çetin elimde. Bişey gelmiyo dememek için bari dikkat etmeliyiz 

(1,566 puan) tarafından

Kukuli ne demek acaba lisede lakabimdi hiç sevmezdim 

(16,975 puan) tarafından

Bilmem, çizgi filmdeki maymunun adı diye yaptım ben 😊. 

(1,566 puan) tarafından

😊

-Reklam-
+8 oy
(6,662 puan) tarafından

Üzerine Alinma genel yazıyorum ama 

Herkesin dilinde boykot ama evlerinde adım gibi eminim bu markalar vardır 

(1,566 puan) tarafından

Alma başka bı çikolatayı oymuş gibi yiyebilirsin 😊

(4,790 puan) tarafından
+1

Hiçbiri yok evimizde çok şükür. 🤲🏻Hiçbir boykot ürün almıyoruz AVM ye gittiğimizde elimizde tel geziyoruz öyle mağazalara giriyoruz mesela filo ya ayakkabı almaya girdik tek tek baktık hangi markalar boykot die

Eti Torku şölen yetiyor zaten gerisini almasakta olur

(1,378 puan) tarafından
+1

Boykot ben en az 20 yıldır fazladır hep yerli ürün alarak yapıyorum

(1,566 puan) tarafından

Almak istersen seçenek çok 

(3,400 puan) tarafından

Çokta emin olma cnm 

+3 oy
(1,781 puan) tarafından

Ben özellikle bu boykotlu bunu almayayım ya da bu boykotlu bunu alayım demiyorum yani kısacası boykot etmiyorum. Çünkü ülkemdeki işçileri de düşünüyorum. Ha bir misafirim gelse onun hassasiyetlerine dikkat eder boykotlu kola almam mesela. Edene de etmeyene de saygı duyarım. 

(1,781 puan) tarafından

Sen de yazmasan yazmazdin yani diye laf atarsan karşılığını alırsın. Ki bunlar benim gerçek düşüncelerim kudurtmus ki bazılarını gereksiz uyarı veriyorlar.

(1,566 puan) tarafından

Senin düşüncen yazmasan bizim haberimiz olmaz anlamında yazdım ama sen anlamak istediğin yerden tutmussun kimse aynı düşünmek zorunda değil uyariyida ben vermedim kim kuduruyosa da kudursun

(1,781 puan) tarafından

Üstteki uyarı da senin değil o zaman öyle mi? Uyarı verene kudurmuş dedim. Daha okuduğunu anlamıyorsun. 

(1,566 puan) tarafından

Ben anlıyorum da bence sen anlamak istemiyorsun görüşünü yazdın bitti niye uzatıyorsun

(1,781 puan) tarafından

Uzatan sizsiniz , görüşümü yazdım sen de yazdın bitti. Öbür arkadaslar ne diye yazıyorlar onu sorguluyorum. Herkes sizle bir düşünmek zorunda değil. Ben size niye boykot ediyorsunuz diye  tepki vermiyorsam siz de bana tepki veremezsiniz. Bunu sadece sana değil 4 çocuk annesi ve Vera hanima da söylüyorum. 

+1 oy
(766 puan) tarafından

Kim ne derse desin. Ben ilk günden bu güne dek markette bişeyler alırken sürekli boykot mu diye bakıyorum dikkat ediyorum. Yeni evliyim. Bütün çeyizimi hatta beyaz eşyamı bile boykot olmayan markalardan seçtim. Aman kaliteli olsun diye gidip boykot ürünler almadım. Çevremde abartıyosun diyenler oldu. Abartıyorum evet keşke sizde abartsanız.. 

(1,566 puan) tarafından

Aynen öyle canım öbür taraftaki sorgu daha abartılı deseydin

+1 oy
(561 puan) tarafından

Birsey sormak istiyorum bilmediğim için bayram şekerleri de turkiyede üretilmiyor mu ??? Yani direk boykotun merkez noktası ülker şölen eti çoğu fabrika var diye biliyorum. 

Yanlış biliyorsam düzeltin beni ama madem boykot var Türkiye de üretime neden izin var  ??? 

(4,036 puan) tarafından
+2

Türkiye, İsraile en çok ürün satan 5.ülke. bir ürünün yerli malı olması, israil destekçisi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 

(271 puan) tarafından

Honki ponki doğru söylüyor. Türk malları ile ilgili çoğu gerçeği bilseniz açlıktan ölelim o zaman boykot önemli diyecek misiniz acaba. Buraya çok şey yazarım iş etiği kapsamında yazamıyorum..

(1,566 puan) tarafından

Bilmediğimiz çok şey olduğu bı gerçek 

(1,566 puan) tarafından

Konudan alakasız kiz kardeşim gıda fab çalıştı bulyonlarin içinde neler var neler sakin alma dedi hep o görünce tabi artık eve sokmuyoruz herşey oyle

(271 puan) tarafından

O en basiti. Bende bu işin içindeyim Türk markaları da boykot edilmeli de neyse..

+1 oy
(1,566 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

image

diyanete bağlı kesin bilgi anneler dikkat edin 
+1 oy
(680 puan) tarafından

Elinden geldiğince ediyoruz almıyoruz 

Elidor 

Omo 

Fnish 

Nestle aklıma gelenleri yazıyorum şuan 

Zara markalar 

(1,566 puan) tarafından

👍👍👍

+1 oy
(561 puan) tarafından

Neden boykot bu markalar Türk malları var içinde Türkiye gerilesin diye mi 

(1,566 puan) tarafından

He tamam ozaman görümcem hafız o paylastida kent Amerikan firması zaten 

(561 puan) tarafından

Ben de İsrail'i boykot edenleri anlamıyorum asıl amerika boykot edilmeli zaten İsrail'i Amerika besliyor 

(4,790 puan) tarafından

Tek İsrail'i boykot etmiyoruz tabiki

Boykot dedektifi sitesi var orayı takip ediyoruz 

İsrail'i destek veren firmalar bunun içinde ABD Almanya İngiltere Türkiye faarketmiyor 

Allah razı olsun onlar bizim yerimize araştırıyor 

ABD de olup İsrail'e destek vermeyen birçok firma var mesela 

Türkiye de olup İsrail'e destek verenler var 

(4,790 puan) tarafından

Coca Cola İsrail malı mı? İsrail'i destekliyor mu?

Coca-Cola çok uluslu bir Amerikan şirketidir. Coca Cola’yı neden boykot ediyoruz?

Coca-Cola’nın, çalıntı Filistin toprakları üzerine inşa edilmiş yasadışı bir İsrail yerleşimi olan Atarot’ta bir fabrikası var. Bunun gibi yasadışı İsrail yerleşimlerinin inşa edilebilmesi için Filistinli topluluklar zorla yerlerinden edilmektedir. Bu yerleşimler uluslararası hukuka göre yasadışıdır.

Coca-Cola, yasadışı İsrail yerleşimi Atarot’ta bir İsrail franchise’ına sahip olarak uluslararası hukuku görmezden gelmekte ve yasadışı işgalden kar elde etmektedir.

Örneğin Coca-Cola Amerika firması ve boykot ediliyor

(1,566 puan) tarafından

Herkes herşeyi biliyor yapıp yapmamak tercihtir.hamileyken okadar canım çekiyiorduki eşimin teyzesi dedi bı yudum iç çocuk şaş olacak dedim olsun sanki kan içiyoruz oyuzden tartışmaya kapalı bı konu boşver.

+1 oy
(3,485 puan) tarafından

Boykot dedektifi uygulamasını indirdim canım tavsiye ederim çok pratik💕 Allah razı olsun paylaşım için🤲🌸

(1,566 puan) tarafından

Aa süpermis bilmiyodum

0 oy
(1,648 puan) tarafından

Ülker türk markası. Niye hala karıştırılıyor? İsraile dair bir destek cümlesi de yok. Niye boykot?

(1,566 puan) tarafından

İsrail destekli olduğu için sanırım yeni değil yani çoktan boykot ediliyodu 

(1,648 puan) tarafından

CHP ülkeri boykot etmişti. İktidar partisine yakın diye. Daha önce de boykot listelerinde oluyordu ama hata. Ülker Türk markası. Hatta marka ismini de şirket sahibi aileden alıyor.

(1,566 puan) tarafından

Ülker Starbucks destek verdiği için oda boykot listesine alınmıştı diyanet bu şekilde paylaştı eğer gerçekten hakkı yeniyorsa yazik

(1,648 puan) tarafından

Bu noktada bi bilgim yok da o x kahve markasına destek vermesini akıllıca bulmuyorum. Umarım dedikodudan ibarettir

(4,790 puan) tarafından

Ülker Starbucks a çok destek verdi boykot yapılırken yanındayım desteğinim die yanına gitti 

0 oy
(6,865 puan) tarafından

Ülker türk malı degil miymis 

(1,566 puan) tarafından

Starbucks destek verip ürünlerinin reklamını yaptığı için boykot ediliyo oda 

0 oy
(3,125 puan) tarafından

Eti ne alaka 😳😳 bu doğru mu 

(1,566 puan) tarafından

Eti boykot değil zaten alternatif liste aşağı😊

(3,125 puan) tarafından

Korktum kiz biz eticiyiz durmadan o marka alırım boykot boykot diyip asıl boykot etmeyen ben sandım bi an üşenip bakamadimda 

(1,566 puan) tarafından

Yok degil

0 oy
(2,133 puan) tarafından

Eti ve Torku tekte eler. Bolçinin de ürünleri çok güzel. 

0 oy
(3,244 puan) tarafından

İnşAllah cnm. İnan Ece çikolatasına n kadar için gidiyor ama almıyorum. Hastayım,iyileşeyim kendime yapacam ☺️

(1,566 puan) tarafından

Geçmiş olsun bizede gönder yapınca 😊

(3,244 puan) tarafından

Sağolasın, tmm ☺️

(1,566 puan) tarafından

😊

0 oy
tarafından

Sen ben almayız cnm da türkıyeye sokmucaklar aslında 

(4,790 puan) tarafından

Sokma değil zaten bu ürünler Türkiye de üretiliyor ama sahipleri Yahudi yada yahudi destekçisi 

Boykot ürünlerin her birinin fabrikası zaten Türkiye de 

Biz destek vermeyen ürünleri bulup kullanıcaz

tarafından

İşte Türkiye de üretilmesi sence dogrumu

(4,790 puan) tarafından

Canım bu fabrikalar zaten Türklerin açtığı bir fabrika oluyor geneli ama sonradan Yahudiler 10 mislini verip satın alıyorlar .genelde dünyayı böyle yönetiyorlar zaten.

Üretimi nasıl yasaklarlar biliyor musun bizim alışverişi kesip onları batırmamızla

Ha batmaz dio bazı arkadaşlar ama çok örnek var örneğin KFC batmış daha çok örnek var bu bizim elimizde aslında 

(1,566 puan) tarafından

Valla batsinlar .bence boykot tartışmaya açık bı konu değil tamamen vicdanla alakalı bana göre burda bişey yaziyosun kırk tane laf duyuyorsun anlamadım yani dini biseyi paylaşmak sacmami.hariboda bile uyuşturucu tespit edilmiş aticaktim baktım laf oluyo atmadim

0 oy
(925 puan) tarafından

Allah razı olsun kardeşim ne güzel hatırlatmışsın. bilinçli olalım gerçekten müslüman uyanık olmalı bu sebepten de şunu belirtmek isterim o sona eklediğin emojiyi onlara benzemek niyetiyle yapmadığını biliyorum kesinlikle ama o kafirlerin kullandığı emojileride kullanmayı doğru bulmuyorum naçizane yazayım dedim 🌹

Allah senin gibilerin sayısını arttırsın 💗

(1,566 puan) tarafından

Allah razı olsun swvindim hep laf yemekten iyi bişey beklemiyordum Allah razı olsun 

(1,566 puan) tarafından

Düzelttim inşallah onu birlik anlamında kullanıyoruz biz😊

İlgili sorular

+3 oy
20 cevap 661 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (675 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 103 göst.
11 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
13 cevap 372 göst.

Kategoriler