0 oy
221 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,814 puan) tarafından

Merhabalar mutfak dolaplarında hep siliyorum siliyorum iz kalıyor ne ile temizlersem pırıl pırıl olur?

7 Cevaplar

0 oy
(2,750 puan) tarafından

Kullandığınız bez ile alakalıdır belki. Bazı bezler iz bırakır. 

(702 puan) tarafından

Aynen ben de tam bez konusunu yazacaktım bez Eğer uygun olursa durusuyla da temizlersen tertemiz oluyor iz kalmıyor Bir de maalesef şöyle bir durum var bazı dolaplar aşırı leke bırakıyor Belki öyle bir dolabın vardır bilemiyorum

(2,750 puan) tarafından

Parlak (vernikli) dolaplarda hemen iz oluyor mesela. Mikrofiber bezler iyi temizliyor. 

(1,016 puan) tarafından

Bimde cam bezi vardı onla silerim hep izde bırakmıyor 

-Reklam-
0 oy
(78 puan) tarafından

Makine tabletini sufa eritip siliyorum gerçekten benim dolaplarimi parlatti ve cok guzel temizledi dene istersen cmm

0 oy
(1,056 puan) tarafından

Çamaşır sodası ve Arap sabunu sıcak su karışımı bu aralar çok sık karşıma çıkıyor. Her alanda kullanımı gayet iyiymiş ben hurç sararması olan beyazlarda kullandım başarılıydı :) 

0 oy
(93 puan) tarafından

Bende normal bezle siliyoeum yani sihirli bez diyorlar ya geçen internete gördüm bebek sapuaniyla biri siliyordu pırıl pırıl oluyordu denicem bende unutum.denesem😁

0 oy
(614 puan) tarafından

Güldal yağ çözücü hem pencereme hemde dolaplarımda kullanıyorum memnunum bezin önemi yok rastgele olarak kullanırım bezleri 

0 oy
(3,797 puan) tarafından

Valla bacim temiz tutacan dolaplari ben goruyorum sozum meclisten disari aylarca ellemiyolar yag yapisiyo yagin uzeri toz tutuyo leke oluyo les gibi eee o oyle tek seferde temizlenir mi zamanla temizlenecek o yuzden temiz tutmak lazim en gec ayda bi kere aciksa uzerli ve kapaklari aspiratoru yag cozucuyle ve sicak suyla temizlenmeli dolap icleri gunluk kullanilan yerler de en grc ayda bi kere her zaman kullanilmayan yag toz gormeyen yerler 2 ayda bi elden gecmeli gunluk olmasa da haftada 2 3 kapaklarin soyle bi tozu alinmali bu siklikla yaparsan asiri bi pislik olmaz trmizligin kolay olur silerkende cif yaglari sokuyo bulasik deterjani ve cifle siliyorum pisligini aritiyorum onu duruluyorum sonra cam bezini sirkeli suyla islatip siliyorum kurulamaya gerek kalmiyo ayna gibi dolaplarim olur benim 

0 oy
(6,402 puan) tarafından

Canım a101 de ve Hakmar da içi yeşil slipy in temizlik mendili var tavsiye ederim bende tavsiye üzerine aldım ve gerçekten çok memnun kaldım içindeki âdete göre bi tık pahalı gelebilir ama muhteşem sonuç alırsın 

Şuan temizlik yapıyorum ve kullanıyorum 

image

(5,572 puan) tarafından

Durulama gerektiriyor mu büşraa. O gün bunu almaya gittim okumadan kireç çözücüsünü almışım o da çok iyiydi lavaboyu musluğu siliverdim parladı mis

(6,402 puan) tarafından

Hiç gerek kalmıyor canım banada karşıdaki pastane sahibi abla tavsiye etti 

Bu akşam o kireç çözücü olanı da Alicam kartımı almamıştım alamadım eve gelip gitmekte işime gelmedi uykusuz ve yorgundum 

(5,572 puan) tarafından

Aldım kız benim ocak cam maalesef onu silmekten sıkılıyorum deniyim bakim nasıl olacak

(6,402 puan) tarafından

Alicam cnm 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 29 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
17 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsena (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
+2 oy
2 cevap 74 göst.