+1 oy
234 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,402 puan) tarafından

22 günlük oğlum dünden beri böyle, pazartesiyi beklemelimiyimsyoksa acile götürsem mi?

image

9 Cevaplar

+1 oy
(11,486 puan) tarafından

Bence acile götür 

(1,402 puan) tarafından

Göstereceğim inşallah anlar, pazartesiyi beklemeye gerek yok sanırım

-Reklam-
+1 oy
(3,999 puan) tarafından

Alerji bişey olmussa geçmiş olsun götür bence hmn

(1,402 puan) tarafından

Acil inşallah anlar yaa

0 oy
(3,366 puan) tarafından

Üç aydan ufak bebekleri herhangi bir durum karşısında hemen doktora götürmek daha iyi. 

İçleri beyaz görünüyor. Doktor daha net bir şey söyler. 

(1,402 puan) tarafından

Acil inşallah anlar ya,, zaten pazartesi kontrolü vardı göbek fıtığı için götürmem gerekiyor doktoruna.

Teşekkür ederim, eşim işten gelsin akşam üstü götüreyim inşallah 

0 oy
(955 puan) tarafından

Alerji  olabilir göbegide nornal degil doktora göturun

(1,402 puan) tarafından

Gaz olmasın diye çok birşey yemiyorum aslında acaba lavanta yağıyla karnını ovaladım o yapmış olabilir mi ama tam göbek etrafını yapmıştım lavanta yağıyla

(955 puan) tarafından

Genelde sut yumirta kuruyemis vesaire alerji yapar 

(1,402 puan) tarafından

Hee kuruyemiş ve yumurta yerim yani. İnşallah önemli birşey değildir yaü

(955 puan) tarafından

Insallah bi banyo yaptirin lavanta sūrmeyin o daha bebek cildi cok hassas

(1,402 puan) tarafından

Evet evet yaa çok hatalıyım 

0 oy
(15,045 puan) tarafından

İsilik desem değil daha yoğun alerji olabilir bu. göbek fıtığı var değil mi bir de canım acile götürmek mantıklı 

(1,402 puan) tarafından

Evet evet 10 günlükken konuldu tanısı . Nasıl anladın. Doktor söyleyince şok oldum çok üzüldüm ama 1 yaşına kdr müdahale edilmeyecek dendi

(15,045 puan) tarafından

Dışarı doğru canım deliği ama geçer inşallah geçicidir bebeklerde bazen doğuştan bazen de ağlama ile çıkıyor. Genelde geriliyor çünkü fıtıklar, benim oğlumun da su fıtığı yani testis fıtığı var müdahale edilmeyecek dedi dr

(1,402 puan) tarafından

Yaa size de geçmiş olsun . Bizimki doğuştandır ya, çünkü göbek düşene kdr oğlum çok ağlak reğildi gazlı değildi. 1 hafta sonra aşırı gazlı olmaya başları zaten göbek düştü,böyle olunca gittik göbek fıtığı dedi doktor 

0 oy
(1,444 puan) tarafından

Bizimkininde göbeği böyleydi ilkel gelebilir biz bir lirayı terleyip oksitlenmesin diye önce bantladık sonra da göbeğine ipek bantla yapıştırdık düzeldi elhamdülillah. Sizinki biraz ileri gözüküyor göbek fıtığı. Bizimkini gösterdiğimizde göbek fıtığı denilmemişti. Yavrunun çok da gazı var annesi isilik diycem de alerji de olabilir onun kıyafetlerini çift durulama yapmalısın ve yumuşatıcı kullanmamalısın. Biz kokusuz deterjan boron kullanıyoruz. Arap sabunu saf katkı maddesiz bulursan onunlada kıyafetlerini yıkama yapabilirsin. 

(1,402 puan) tarafından

Allah razı olsun bize dediki hafif bir göbek fıtığı var . Hemşireler bize çocuk doktoru demir parayla bunu yapabiliyor diyor ama doktor 1 yaşına kdr müdahale yok dedi .. işte çözemedim ne olduğunu çift durulama derken kıyafetlerini genelde kakalı olanları beyaz sabunla çitileyip bebek deterjanı ile atıyorum makinaya. Aay gaz beni yedi bitirdi, damla kullanıyoruz üst gazını çıkartıloruz ama alt gazı kakayla birlikte çıkıyor. Onun dışında alt gazı çıkmıyor üstten çıkınca rahatlıyor 

0 oy
(1,359 puan) tarafından

Alerji olmuş canım yediğin değişik birşey var mı senin ona dikkat et ondan olmuştur .veya lavanta yağ surdüm demissi n ondan olmuştur ..

Damla verier büyük ihtimal alerji için ama ne yediğine sende dikkat et emziriyorsan .

(1,402 puan) tarafından

Lavanta sürdüm ondan olabilir. Ama gaz için çok birşey yemiyorum 

0 oy
(2,496 puan) tarafından

Doktora götürmekte fayda var bu arada göbeği neden öyle hem kalın ve oldukça dışarda 

(1,402 puan) tarafından

Göbek fıtığı var çanım

0 oy
(2,587 puan) tarafından

Alerji olabilir göbeği fıtık kızımın da öyleydi yuvarlak küçük bezi bir TL boyutunda sardım üstüne hafif bastırarak bırakıp karnına bez sardım öyle şükür geçmişti sen götür alerji.olabilir

(1,402 puan) tarafından

Canım göbek fıtığı var dedi doktor, 1 yaşına kdr müdahale edilmez dedi.

Herkes madeni para ile doktorlar müdahale ediyorlar dedi ama yapmadılar kendime korkuyorum yapmaya

(2,587 puan) tarafından

Yok ben madeni para şeklinde bezi ince şerit şeklinde kesip yuvarladim üstüne bıraktım banada yengem demişti doktora götürmüştüm bir yaşından sonra düzelir dedi ama ben yaptım yinede ssadece söyledim kötü birşey de olmasın sonra en iyisi bekle o zmn

(1,402 puan) tarafından

Pazartesi yine doktora söyleyeceğim, çünkü 2 hemşire dedi bana madene para ele yapabilir doktorlar, 

Burdan biri daha madeni para ile yapmış kendisi 

Önce sorayım bir 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 436 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.
20 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sanemkorkmaz (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
20 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 249 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde Selcan123 (293 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,810 soru

24,077,506 cevap

331,018 kullanıcı

...