67 gün önce doğum yaptım. Bebeğim 1 hafta küvezde kaldı bizden mama istediler eşim Aptamil aldı bı kere verdik ondan sonra mama vermeyin bizim verdiğimiz sulu mamalardan verecez dediler. O kutu şuan evde sütüm azalmış kullansam olurmu acaba yoksa atayım mı .
Bebeğin ismi ne aynı gün doğum yapicktk keşke benimde kızım yaşasa onu yaşatmak için dünyalari yakardm hep takip ediyorm postlarni hep aklımdasın
Rabbim sana sabır versin canım gerçekten çok üzüldüm. Demekki dünyada yiyecek rızkı yokmuş lütfen üzme kendini Rabbim yüreğine ferahlık nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Bebeğimin adı Mervan Yiğit Canım.
Mama ne zaman açıldı açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmesi gerekiyor
Doymuyorsa sütun azsa mama vermelisin zararlı degil
Mama veriyorum zaten Bebelac ama Aptamil var elimde kavanozda olanlarda bı kere kullandık. Yani atayım mı o mamayı
At onu canım zehirlenir bebek
Tamam canım teşekkür ederim 😇
Mamalar açıldıktan sonra kısa süre içinde tüketilmesi gerekiyor. Eğer paket kapalıysa ve yaşına uygunsa verebilirsiniz.
Bı kere tek kullandık ondan sonra kapatıp dolaba attım. Bu kavanozda olandandır
Mamanın arkasında yazıyordur. Açıldıktan sonra şu tarihe kadar kullanın diye.
Açıldıktan sonra yazmıyor ama son kullanım tarihi 2026 yazıyor
Aptamilin tüm paketlerinde yazıyor ya, 4 hafta içerisinde tüketilmeli diye, görmemişsinizdir belki. Buzdolabında da saklamayın yazıyor. Mama buzdolabında muhafaza edilmez. Düşük ısı da bozar aynı yüksek ısı gibi.
Bu uazı yok maalesef cnm çok teşekkür ederim bn atayım o zaman
Bebelac veriyormussunuz zaten mama veriyorum demişsiniz neyi soruyorsunuz anlamadım. Açılmış Aptamil var onu kullanabilir miyim diye soruyorsanız 4 haftayı geçtiyse kullanamazsınız. Ömrü 4 hafta. Sonra çöpe atıyorsunuz. Hiç acmadiysaniz kullanabilirsiniz. Mamalar dolapta saklanmaz ayrıca. Dolapta duruyorsa zaten vermeyin. Yüksek sicaklik gibi düşük ısı da bozar mamaları. Oda sıcaklığında güneş gormeyen yerde muhafaza etmeniz gerekiyor. Buzdolabında saklamayın mamaları.
Dolap dediğim mutfak dolabında . Evet Bebelac mama veriyorum günde 1 kere falan dünden beri maması bitmiş dedim versem bişey olurmu . Atarım artık teşekkür ederim canım
Rica ederim kuzum en güzeli yeni ver dediğin gibi yap
Açıldıktan 4 5 hafta içinde tüketilmesi gerekiyor. Onu kullanmayın
Tamam cnm attım 🥰 Teşekkür ederim
Hayir onu kulanamazsin 2ay olmus agzi acilali zehirlenir bebek.At onu
Attım canım
1,469,444 soru
24,072,427 cevap
330,751 kullanıcı