0 oy
118 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (255 puan) tarafından

Kızlar annem ismi bilinen bi güzellik merkezine bi işlem yaptırmıştı sonra ikna etmişler başka bi işlem için 11 bin lira karın çatlakları ve göbek yağı eritme için falan paranın yarısını ödemiş o an ama henüz işlem yapılmadı randevu için gün vermişlerdi ama vazgecti annem söylesem parayı verirler mi ki olmaz deseler ne yapmalıyım ne diyeyim

3 Cevaplar

+1 oy
(217 puan) tarafından

Kağıt evrak birşey imzalamışsa hiç düşünmeden icraya koyuyorlar bilginiz olsun. Şansınızı deneyin bakalım 

(255 puan) tarafından

Sordum şimdi imzalamadım dedi

-Reklam-
0 oy
(829 puan) tarafından

Bildiğim kadarıyla geri vermezler. Ön ödeme dediğiniz şey depozit zaten. Maksat vazgeçilmesin

(255 puan) tarafından

Ne olacak peki biz hiç bi işlem yaptırmıcaz parada sizdemi kalcak dedim anneniz arasın onunda konusalım dedi sınır bozucu bi durum biz işlem yaptırmadık yaptırmıcaz ama para onlarda kalcak olduu

0 oy
(9,082 puan) tarafından

icraya koymazlar ama islemide iptal etmezler . safece odedigi kadar paraya karailik baska bir islem alabilir. io islemi degilde baska islem alsin cilt bakimi falan herzaman kullanilir yani birkac seans alsin odedigi miktar kadar . catlaklari bilemiycem denemedim ama yag eritme diye biraey yok tum aletlere tum yontemlere gidip para dikdum yalan dolan😂 ne dilan polat ne sevim alan ne baska merkzlerdekiler . isimleri degisik farkli olsada bes alti tane zayiflama aleti var her merkez onun ismi i seklini degistirip koyuyo kendi hizmetime. hepsi ayni sey ayni sistem. ne macig ne rasping ne baska bi zimbiti kavitasyon g 5 ems  ne elektro ne tens hicbirisi yag mag erittigi yok

(217 puan) tarafından

Güzelliğe dair herşey size sorulmalı bence 👍 bir blog açmayı bile düşünebilirsiniz. 

(255 puan) tarafından

Konuştuk dediğin gibi başka işlem yapalm diyor fatura kestim falan diyo tüketici haklarını arayıp sordum onlardan belge isteyin diyor sonra bulunduğunuz hakem heyetine gidin belgeyle diyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 224 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zelişşş ❤ (49 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,429 soru

24,085,694 cevap

331,455 kullanıcı

...