0 oy
176 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar şimdi ben halamın oğluyla eskiden bir sevgililik durumumuz oldu ve ayrıldık nese kötü ayrıldık diyemeyiz sonrasında yine konuştuk kuzeniz sonuçta mesafeli olmadık ben evlendim hatta şuan ikinci çocuğuma hamileyim oda yeni evleniyor ve düğününe gidip gitmeme konusunda çok kararsızım gitsem de nasıl takı takcam takmalı miyim bilmiyorum bide hala oğlu falan yok artık demeyin biz doğulu yuz daha küçükken den evlenme üzerine sözler söylenir bizlere sizce ne yapmam doğru olur fikirlerinizi almak isterim bu durumu bilen hala tarafım oldu tüm aile biliyor ama babamlar annemler bilmiyor gitme derseniz de açıkçası hamileligimi bahane edip gitmeyebilirim o şekilde daha çok mu dikkat çekerim bilmiyorum bayramlarda her zaman onlara gideriz zaten öz bir halam var teşekkür ederim şimdiden 🙏

5 Cevaplar

0 oy
(6,540 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Gitmeyin. Dogru degil bence. 

Ayrica bende doğuluyum. Bu tarz evlenme uzerine saçma soylemler bizde de olur. Ama ben hic dogru bulmam. Bu sebeple ayni yas erkek kuzenlerimle hep mesafeli olmusumdur. Bu tarz soylemler oldugunda da onlar benim abim,kardesim gibidir deyip konuyu kapatirdim. Bilemiyorum ben dogru bulmuyorum bunun dogu ya da batili olmasi ile alakasi yok. Sirf bu sebep benim babaannem ayni zamanda dogan kardes cocuklarini da emzirmis sut kardes olsunlarda nikah dusmesin diye. 

Aman neyse iste saglik acisindan riskli zaten bi de sonra boyle ayni ortamda hos olmayan durumlar oluyo. Yabanci olsaydi bidaha gorulmez ,ortamlarda rahat olunur. Aman akraba olunca ailelerde geriliyo. 

Yani kisacasi gitmeniz dogru degil. Bahaneniz de varmis zaten.

(2 puan) tarafından

Bana daha mantıklı gelen bu oldu teşekkür ederim 🙏 çok ta haklısın

(6,540 puan) tarafından

Rica ederim :)

-Reklam-
0 oy
(5,695 puan) tarafından

Ben olsam gitmem

0 oy
(3,403 puan) tarafından

Senin ve kuzeninin aleminde gerçekten normale döndüyseniz gidebilirsin bence. Ama en ufak Bi şüphe birşey varsa uygun olmaz. Bunu en iyi sen hissedersin, bilirsin. 

(3,403 puan) tarafından

Gitme yinede o zaman nasıl anlaşılacağını sen daha iyi bilirsin. Ama gitmedin diyede küserler mi bilmiyorum 

(2 puan) tarafından

2 hafta öncesi ablasının oğlu evleniyor o düğünde zaten goruncem bu sefer ona gitti buna gelmedi denmesini hiç istemiyorum iki düğün oldu abilerinin ikisine çıkıp rahat rahat takımı da yaptım oyunumu da oynadim ama bu sefer mevzu kendisi bilemiyorum galiba gitmemek en hayırlısı  benim düğünüme gelcegini söylemişti ama bizde erkek kadın ayrı düğünler erkek tarafı hiç çekilmemiş geldiyse de bilmiyorum gitmem de sakınca olacağını sanmıyorum ama enişte tarafım eekek kadın bir oluyor dugunleri aynı ortamda olcam ve goruncem yani bir bilsem gelip gelmediğini net olarak kararım şudur daha rahat diyebilirim yine de teşekkürler ilgilendiniz yazdınız 

(3,403 puan) tarafından

Kınaya git düğün içinde halana dersin müsait olamadım vs. En azından hiç gelmedin lafıda yapamazlar 

(3,403 puan) tarafından

Sadece bayanlaraysa yani

(6,540 puan) tarafından

Cok yakin akraba kinaya gidip dugune gitmemek olmaz. En iyisi hamileligi bahane edip ikisine de gitmemek. 

0 oy
(1,780 puan) tarafından

Gitmesen daha doğru olur millet işi gücü bırakır sizi konuşur senin moralin bozulur. 

0 oy
(1,213 puan) tarafından

Ne kadar akraba olsa bile önceden bir şey geçmiş aradan ben olsam gıtmem

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 265 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,477 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,222 göst.
11 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzee.&rana (664 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 365 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 482 göst.
23 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,463 soru

24,031,092 cevap

328,695 kullanıcı

...