0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (364 puan) tarafından

Salonu odayı mutfağı viledayla köpüklü köpüklü silesim geliyo wc banyo yıkayasım geliyo niye akşam geliyo bu his bana bilmiyom ya benim gibi olanlar var mı aranızda 

18 Cevaplar

0 oy
(26,821 puan) tarafından

Bazen banada oluyo genelde mutfağı cifliyorum 🤭

(6,677 puan) tarafından

Ben de hiç sevmem o kokuları rahatsız olurum.saglik açısından da sakıncalı zaten. Sirkeli suyla siliyorum ben 

(364 puan) tarafından

Her ev temizliği bir terapi :) 

Sirkede keskin kokuyo kız 

(26,821 puan) tarafından

Sirke kokusu daha beter ya

(6,677 puan) tarafından

Silerken camları açıyorum koku gidiyor sonra kalmıyor ki

(26,821 puan) tarafından

Ben deterjansız yapamam valla

-Reklam-
0 oy
tarafından

Akşam elimden gelse parmağımı bile oynatmam o derece bitiyor dopamin yemek yendiği anda bulaşığı toplar fişi çekerim :) 

(364 puan) tarafından

O da iyiymiş 

0 oy
(5,086 puan) tarafından

ben. annem böyleydi. çalışan bir kadın olduğu için akşam temizlik yapardı. biz de ona yardım ederdik. 

şimdi de akşam yapasım geliyor ama kız uyanacak diye yapamıyorum.

bi de ben akşam insanıyım. gece ayrı bir enerjim oluyor benim

(364 puan) tarafından

Maşallah diyem o zaman kız 

(5,086 puan) tarafından

eşim diyor sana gene geldiler diye 😂😂 uykuyu çok severim ama sabah erkenden kalksam bile 1den önce uyumuyorum. şu an perdeleri falan yıkayıp camları silebilirim 😂😂

(364 puan) tarafından

Allah seni ne yapmasın kız :) sil sil benim camlarıda sil benim sırtım ağrıyo :) 

(5,086 puan) tarafından

ahaha olur geleyim, 😂

0 oy
(3,637 puan) tarafından

Banada gelesen😆

(364 puan) tarafından

Yakın olsaydım temizliğe gelirdim kız valla 

(3,637 puan) tarafından

Off süpersin öpüldün iyi niyetinden 😊

(364 puan) tarafından

❤️

0 oy
(191 puan) tarafından

Şuan tamamen o durumdayim vallahi sabah 7 den beri ayaktayım Defne hanim erkenci sonra okuldu yemekti çamaşırdi  temizlik akşama hatta geceye kaliyor şimdi baza alti ve kızlarımın odasını temizliyorum  bı tarafım yer gormicek bu gece belli 🥴🥴

(364 puan) tarafından

Üzüldüm senin adına kız Allah yardımcın olsun inşallah kızın erkenden uyur sende uyuyabilirsin 

(191 puan) tarafından

Kızım uyudu canım ya uyumasa asla yapmazdım şimdi mizmizlaniyor acıkır olsun be canım canlari sağolsun da iş dediğin nedir ki 🥹❤️❤️

(364 puan) tarafından

Aynen öyle canım canları sağolsun ❤️❤️❤️

0 oy
(1,852 puan) tarafından

Benim de tam tersi yemekten sonra mutfağı toplamak bile işkence geliyor akşam uzanıp dinlenmek istiyorum 

(364 puan) tarafından

Herkes farklı tabi 

0 oy
(5,238 puan) tarafından

Ben ben aksam uzeri aciliyorum hele cocugu uyutunca 10dan sonra 

(364 puan) tarafından

Sende bendensin o zaman :) 

0 oy
(4,354 puan) tarafından

Çünkü sabah temiz bir eve uyanmak ve aman bugün şunları şunları yapmalıyım psikolojisine girmeyip yataktan rahat kalkmak istiyor insan 🤣

(364 puan) tarafından

Aynen öyle :) pozitif düşünüp ağrılarla uyanmak var bide malesef :( 

0 oy
(3,815 puan) tarafından

Bayılırım gece temizliğine ama malum apartmana geçtiğimizden beri yapamıyorum. Köydeki evde kocam gececiyken çoluk çocuk yokken sabaha kadar temizlik yapardım 

(364 puan) tarafından

Şimdi niye temizlik yapamıyosun 

(3,815 puan) tarafından

E ses soluk kesilince öksürsen yan alt üst daireler duyuyo gecenin bı yarısı tangır tungur milleti rahatsız etmeye ne hakkım var ? Gündüz oğlan okuldayken yapıyorum rahat rahat 

(364 puan) tarafından

Doğru diyon bacım en iyisi gündüz temizlik yapmak 

0 oy
(4,167 puan) tarafından

Buhar makinasını şimdi kapatıp yatağa girdim. Her kadının hayalidir, sabaha evi temiz ve düzenli bulmak. Bende hep akşam yaparım. Sabah mis gibi oluyor heryer. 

(364 puan) tarafından

Aynen öyle valla kız 

0 oy
(919 puan) tarafından

Benim ben. 😂 Ben de bu bir tek bana oluyor sanıyordum. Kaç akşam temizlik yaptım ben. 😂 Bize de Temizlik Perileri geç geliyor demek ki. 😂

(364 puan) tarafından
+1

Bize temizlik perileri gelene kadar aksam oluyo demek ki :) 

0 oy
(825 puan) tarafından

Geçen sene pskikologum bana dedi ki gündüz insanımısin gece mi. 

Bende gece dedim. Çünkü gece temizlik yaparım yarına yemek hazirlarim banyo mutfak yikarim. 

Bana " sen gündüz toplayamadigin kafanı veya temizleyemedigin düşünceleri dışarı bu şekilde vuruyorsun. Dusuncelerinle yuzles " 

Sonuç gece temizliği hala yapıyorum ve de çok seviyorum :D

(364 puan) tarafından

Gece düşüncelerimizi temizlikle atıyoz o zaman :) 

0 oy
(14,562 puan) tarafından

Benim rutin o bebeler geç yatıyor hep gece yaparım 

(364 puan) tarafından

Yalnız değilmişim :) 

0 oy
(1,650 puan) tarafından

Ben böyleyim valla gündüz iş yapasım hiç yok ama akşam olunca evi kaldırıp indiririm öyle bi heves geliyor 😀çocuklar olmadan önce gündüz de böyleydim gerçi 2 güne bütün evi duvar cam ne gelirse akla silinmedik yer bırakmazdım şimdi 2 bebem var ben temizleyip arkamı dönünce iki saniye durmuyor bir de iş arası yemek yedirme emzirme anne su anne çiş derken yaptığım iş bölünüyor ya adapte olamıyorum 😀o yüzden akşam tercihim oluyor 

Hatta 2024 Kasım ayında kış temizliği yaptım 2025 Ocak ayında bana bi gıcık geldi oysa kasımda yaptığım temizlikte duvar falan hep sildim birgün akşam otururken hava esmeye başladı bizim binalarda yeni olmasına rağmen esinti olunca gider kokusu geliyor mutfaktan ondan huylandım sabah kalktım dolaplar falan yatak odası çocuk odası ardiye odası temizledim duvarları sildim perdeleri yıkadım kapıları sildim akşam 9 gibi bitirdim kalanı ertesi gün yaparım dedim sabah yine kalktım kahvaltı yaptırdım bebelerime misafir odasının duvarlarını sildim perdeyi yıkadım koltuk kanepe sandalye yıkadım konsol içini boşaltıp sildim tekrar düzdüm sonra oturma odasına geçtim orayı da aynı şekilde duvar kanepe koltuk perde hepsini elden geçirdim akşam saat 5 yapmasam yarına bıraksam çocuklar mutfaktan döküntü götürür diye düşündüm mutfak balkonuna girdim her şeyi çıkardım bi güzel kovayla suyla köpürte köpürte yıkadım perdesini astım çıktım mutfağa geçtim o sıra eşim geldi çocukları götürdü mümkünse 10 dan önce gelmeyin dedim bütün dolapları indirdim sildim yerleştirdim geldi benimkiler 😀bebeleri uyuttum antrede vestiyeri boşaltıp tekrar yerleştirdim duvarları sildim tuvalet banyo temizledim baştan sona gece 4 buçuktu yattığımda sabahta kalktım tekrar sil süpür yapıp bitirdim 😅şimdi yine bi temizlik yapayım diyorum yine bişeyden huylandım ama çok hastayım bugün niyet ettim kalkıp kalkıp oturdum sadece bizim ve bebeklerimin nevresimlerini yıkayıp takabildim fazlasına gücüm yetmedi 😃

(364 puan) tarafından

Kız ben okurken yoruldum yazını Allah iyiliğini versin :) ağrı kesici yut sen 5 saat daha evi silip süpürürsün :) 

(1,650 puan) tarafından

Ama bi başlayıp bütün evi en fazla 2 güne bitirmesem temiz olan yerlerde kirleniyor gibime geliyor 

Sen bi de beni çocuk yokken görseydin temizim titizim demiyorum ama haftada 2.3 kere nevresim değiştirirdim 2 haftaya bir perde yıkardım zaten haftada bir halıları kaldırır yazsa balkona atar havalandırır geri sererdim mutfak dolaplarım inci gibi diziliydi gardolabım mağazadaki katlı düzenli kıyafetlere taş çıkarırdı hepsi aynı hıza da olmak zorundaydı 😀üstelik bunları sabah başlasam ikindiye bitirir yemeklerimi de yapardım ne zaman çocuklarım oldu perdeler kokana kadar çıkaramadığım dönemler oldu 🤣🤣🤣şimdi de 2 ayda bir evi ayağa kaldırıp indiresiö geliyor da çocuklarla ilgilenemiyorum ya içime dert oluyor 😃

(364 puan) tarafından

Hay maşallah diyemde nazar değmesin bacım sana gız :) 

0 oy
(2,255 puan) tarafından

Bazen bana da geliyor o periler 😀 ama ben daha çok gece mutfağı temizlemeyi seviyorum.

(364 puan) tarafından

Yalniz değilmişim :) 

(2,255 puan) tarafından

Yalnız degilsin. Benim kız kardeşim de böyle 😁

0 oy
(5,468 puan) tarafından

Bende sabah aç karnına güzel temizlik yapıyorum 

Kahvaltı yapınca ağırlık çöküyor 

(364 puan) tarafından

O da iyiymiş 

0 oy
(1,571 puan) tarafından