+1 oy
652 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

İhtiyaçi olana yardım etmek isterim 

10 Cevaplar

+1 oy
(435 puan) tarafından

Selamün aleyküm kardeşim cinsiyeti henüz bilmiyorum hamileyim elbise dışında giydirrim eğer uygun görürsen eşim eskici durumum yok benimde ☺️ düşünceniz Cook güzel şimdiden Allah kabul etsin inşallah 🤲

(1,965 puan) tarafından

Eslem erkekse haber ver bütün yazlıklar benden 😂

(435 puan) tarafından

Yaprak dökümü evet abla hamileyim 

(435 puan) tarafından

Bende çok merak ediyorum cinsiyetini gönlüm kızdan yana ama erkek hissediyorum 😁 sağlıklı olsun da hayırlısı olsun inşallah haber ederim İdil abla düşünmen yeter  çok teşekkür ederim ☺️❤️

(4,650 puan) tarafından

Elinde erkek bebek kıyafeti olan var mı biri var burda kaynanası evden kovmus bir ev tutmuşlar mahalleli eşya verdi ve bu ay içinde doğumu olucak giydirecek birşey yok alacak durumu da yok kadının birde yüksek tansiyonu var  gözle görüldü kimin duasının kabul olacağı bilinmez Allah rızası için varsa çevrenizden birinde aklınızda olsun 

(6,764 puan) tarafından

Prenses annesi Nerde otuyorsunuz canim

-Reklam-
+1 oy
(148 puan) tarafından

Lütfen bir yada iki yaşında kızı olan anneler benim kizimada yardım edin. Bayram öncesi sadece bir kat giyimi olsa bile yeter lütfen elinizde fazla varsa 

(0 puan) tarafından

Ben yollamak isterimde nasıl gönderebilirim 

(1,613 puan) tarafından

Nerde oturuyorsunuz 

(841 puan) tarafından

Şanlıurfada oturuyor canım 

0 oy
tarafından

Allah hayrını kabul etsin inşallah canım ❤️ 

tarafından
+1

Amin.Bir kaç kişiye yolladım elimde biraz daha kaldı yollmak istiyorum bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine ulaşsin osterim

tarafından

Yaa çok güzel bir düşünce Allah inşallah yerini kat kat doldursun canım ❤️ 🥰 inşallah ihtiyaç sahibi birine gider

tarafından

Sağolun ALLAH razı olsun Şuana kadar tamda ihtiyaçi olana gitti inşaallah bu serferkide gider.

0 oy
(350 puan) tarafından

Merhaba abla 6.8ve 2yasında kızlarım var bızımlede paylasırsan mutlu oluruz bayramlık alamadık hala

0 oy
(2,272 puan) tarafından

Umarım hayriniz doğru yere gider..

0 oy
(1 puan) tarafından

Yenidoğansa bende alabilirim 6 aylık hmileyim kızım olucak nasip olursa 

0 oy
(9,912 puan) tarafından

Bu bayram bende alamıyacaktim annanesi dedesi aldı kızima bende oğlana aldım kendime bişey almicektim annem giti bir tane tunik aldı kurban ayı ya kurbana para koydum ondan oldu  işallah verdiklerin ihtiyac sahibine gider istemek için yazmadım bunları  yazdım yoksa eşyaları var akrabalar veriyo  bizim kültürdür ya çocuğu olanlara verilir  güzel bişey 

0 oy
(57 puan) tarafından

Benim ihtiyacım var bebegim 9 aylık ,bir yas kıyafeti olursa cok iyi olur bayram hediyeniz olur şimdiden teşekkür ederim Allah hayranız kabul etsin inşallah 🥰♥️♥️🤲

0 oy
(2,496 puan) tarafından

Bir post vardı sabah okudum etiketleyeyım

(2,496 puan) tarafından
(148 puan) tarafından

Çok sağ olun 🥲

0 oy
(8 puan) tarafından

Benimde 6 yaşında kızım 3 .5 yaşında oğlum çocuğunun küçülen lerini vermek isteyen olursa çok sevinirim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 285 göst.
+2 oy
2 cevap 134 göst.
5 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde mehal (835 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 375 göst.
+2 oy
3 cevap 151 göst.
23 Mart 2025 Diğer kategorisinde eslemree (1,199 puan) tarafından soruldu

Kategoriler