+1 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (401 puan) tarafından

Hanımlar kızım 1. Sınıfa gidiyor ,okullar başladıktan kısa bı sure sonra öğretmen ve bazı veliler arasında gruplaşma oldu ben ve bı kaç Veli dislandik nasıl bu kanıya vardigimi kısaca yazayım sizde bundan sonra nasıl yapmam gerektiği söylerseniz çok sevinirim çünkü katilsan olmuyor katılmadan çocuğun dislaniliyir 

Eğer bütün veliler olarak toplansak ogretmenin yüzünden düşen bin parça sanki zorla getirmişler gibi , geçen kahvaltı yapıldı bı mekanda adam ben ve bazı velilerin yüzüne bakmadı diğerleriyle gülüp eğleniyor neyse diğer veliler çocukla derslerle ilgili bı şey sorunca adam öyle bı anlatıyor köyü sohbete giriyor biz bı şey sorunca he he diye gecistiriyor 

Okuma bayramı vardı iki gün önce gene o grupla takılıyor bizde ordayız ama bizi gören yok foto çekilecek çocuklarla tek tek öğretmen neyse onların çocuklarıyla çekince sarılıyor mutlu gülümsüyor bizim cocuklarla çekince hadi hadi diyor ben cekecektim bana diyor geç ortaya çek tam gececektim sınıf annesine sen çek dedi sınıf annesine ben çekeyim sana atarım dedi 

Biz baktık ortada kaldık öyle gösteri bitti ne yapalım dedik gidebilirsiniz dedi o grubun yanına gitti bende eve geldim sonra watsapa atmışlar bizden sonra o velilerle erik dalı oynamış çocuklarıyla dans etmiş bizde aldık çocuklarımızı eve geldik 

Ben buna çok kırıldım 

Bugünde piknik vardı uzak olduğu için benimde arabam yok gidemedik diğer dışlanan velilerde gitmemis anam bı eglenmisler var ya , çuval yarisi , AP atlama , hepsiyle teker tekeke foto çekmiş gruba atmış bı sürü oyun oynamış çocuklarla sarilmis 

Neyse baya dislaniyiruz bu güne kadar kızımı asla şikayet etmedi kızım asla sorun çıkartmadı asla bı şikayet gelmedi sakın sesiz bı çocuk bende asla sorun yasmadim kendi halinde insanlarız , sizce niye disliyorlar bizi 

Nasıl davranmalıyım 

Çok uzun oldu hakkınızı helal edin

7 Cevaplar

+1 oy
(2,036 puan) tarafından

Diğerleri yalakalık yapıyordur yağ çekiyordur o yüzden onlarla iyidir. Kısacası yavşa.k insan yavşa.k insanı sever. Sende öyle değilsen onlarla olmayı tercih ediyordur. Herkes herkesle iyi anlaşacak değil ama bir öğretmene bu davranış yakışmıyor. Dışlaması hiç hoş değil. Ben olsam gider konuşurum  ir yanlış mı oldu hocam biz dışlanıyoruz diye. Bizi bitti diye gönderdiniz partiye devam ettiniz fotoğraf bile çekemedik derdim. 

-Reklam-
+1 oy
(1,341 puan) tarafından

Öğretmenin beni dışlayıp dışlamaması zerre umurumda olmaz ama çocuğumu gözle görülür şekilde dışlıyorsa işte o zaman sıkıntı yaparım çünkü o öğretmenin en temel görevlerinden bi tanesi çocuklara her alanda eşit şekilde davranmasıdır

+1 oy
(7,474 puan) tarafından

Beni dışlayıp dışlamaması hiç umrumda olmaz. Ama çocuğuma aynısını yaparsa açık açık konuşur ve şikayet ederim 

0 oy
(402 puan) tarafından

Yani onların söylediklerine uymuyorsan veya onlar gibi değilsen o yüzden olabilir ha bide maddi durumun onlara göre değilse 

0 oy
(2,363 puan) tarafından

Hiç birşey deme çocuğun sınıfını değiştir . Uğraşmaya değmez basit insanlarla 

0 oy
(2,173 puan) tarafından

Kendi halinde olduğun için onlar haha hızı olduğu icin öğretmen onları tercih etmiş sebebini sizde bizden iyi biliyorsunuz zaten..

0 oy
(22,310 puan) tarafından

Nasıl bi öğretmen bu ya tamam gurup kursun mecbur değil samimi olmaya sizinle ama he he şeklinde konuşma tarzıda büyük saygısızlık bana göre

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 76 göst.
+3 oy
8 cevap 195 göst.
24 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mervem (61 puan) tarafından soruldu
+9 oy
23 cevap 684 göst.
21 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Sedefan9409 (410 puan) tarafından soruldu
+3 oy
31 cevap 1,062 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,174 puan) tarafından soruldu