8 aylık kızım var kızlar emerek uyuyor uykusundan sürekli uyanıyor diş değil biliyorum aç olduğunuda düşünmüyorum ama neden böyle olur sizce sabaha kadar 500 defa uyanıyor çok uykusu olsa bile oda sıcaklığı 26 derece
8. ayda iyku gerilemesinvar cunku. uyku ihtiyac sistemleri duzene giriyor bebisin bi tik yani
Bu aylarda uyku gerilemesi oluyor maalesef. Ama oda sıcaklığı çok değil mi? Eğer terleme varsa belki de sıcak da etkiliyordur.
Su 3 4 gündür benim oğlumda aynı bizde 8 ay 1 haftaligiz gece tokta olsa kalkıp agliyor emeklemeye çalışıyor atak galiba şuan 35 hafta bı iyi bı köyü gecicek inş
genel sebepler
diş
emme alışkanlığı
gaz
atak haftası
gece beslenmesini kesmedikten sonra da bu uyanmalar devam ediyor. ben 15.aya kadar devam ettirdim gece beslenmesini.
Hepmi böyle? Benim oğlumda öyleydi 3 yaşını dolduruna kadar da öyle devam etti 😕son 4 aydır falan biraz uyanmıyor
Eğer sürekli öyle değilse atak olabilir. Diş olabilir yada yeri rahat değildir küçük geliyordur
Ayyy benim oğlum da öyle yarım saat ara ile sürekli kalkıyor sabaha kadar 7 aylık bu arada 😳
Belki açtır değil diyorsun ama çocuğun gazı yoksa açken uyaniyorlar bir akşam takviye ver dene
Benimde 10 aylık sürekli uyanıyor. Bu gece de berbat geçti
1,469,093 soru
24,067,668 cevap
330,466 kullanıcı