+2 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde (2,646 puan) tarafından

image#şükür bugüne 🤲

7 Cevaplar

+1 oy
(6,567 puan) tarafından

Aaaa ne kadar ayıp alan var alamayan var aşerenler var 

Alip alıp birde eşim aldı diyorsunuz 🤣 🤣 😒 

Hayırlı olsun cnm güzel günlerde eskitmeyi nasip etsin rabbim 🤗🤗🤗

-Reklam-
0 oy
(5,180 puan) tarafından

Eşim bana hiç hediye almıyor 😀 

(2,646 puan) tarafından

İnat edme isde hala inad edcem diyosun ticaret mi bu geçenlerde post acmisdim alyansimi kaybettim hangisini alayım onun parasını da kaybettim alamadım eşim bunu almış paran varsa al de yoksa nasıl alacak

(5,180 puan) tarafından

Tatlım parası var ama almıyor gereksiz görüyor kendin al diyor. Ben de o alsın istiyorum çok bir şey de istemiyorum ki bir çift küpe topu topu. Zaten alamayacak durumda olsa ben istemem

(2,646 puan) tarafından

Biraz rahat bırak elbet alır görev gibi atledersen almaz almasa bana almazdı bak  altansi kaybetdim sonra alyans alcakdim onunda parasını kaybettim oda bunu almis

(5,180 puan) tarafından

Ne güzel kıymetini bil. Ben biliyorum ama birşey değişmiyor 😀

(2,646 puan) tarafından

Aha bildim değişmedi dersen inan huzursuz olursunuz ekstra ....ilgi sevgi Zoraki kosulursa yerine gelmez aldı saolsun  bende istemeden kaybettim..dünya isde kiminin pırlantasi küçük kiminin ekmeği bayat🌎kavanoz dipli dünya burası....

0 oy
(1,575 puan) tarafından

Güle güle kullan canım 

(2,646 puan) tarafından

Teşekkür ederim adacim 😃

(1,575 puan) tarafından

😀😀

(2,646 puan) tarafından

Yakaladn beni

(1,575 puan) tarafından

Tesadüf oldu mutfağı topladım oturdum eşimin hediyesi diye okuyunca bakim kimmis dedim senmissin 😀

(2,646 puan) tarafından

Valla bugün yoruldum can perde derken....oradan yazdım cevab yokdu uyudun sandim

(1,575 puan) tarafından

Yok ya orayı da yeni gördüm çocuğu uyuttum biraz ben uzandım bugün bende temizlik yaptım da yetişmedi kalan yerleri de yarın yapayım dedim felaket yağmur yağıyor cam silecektim vazgeçtim çocuk bide elini yaktı 1 saate yakın ağladı acıyor diye onunla uğraştım 

(2,646 puan) tarafından

Silverdin surmelisin hemen yaniga birebir

(1,575 puan) tarafından

Evde yoktu da aklımda bulunsun evde bulundurayim kaşla göz arasında geldi kaynar suya elini soktu ya parmağı biraz su toplamış da çok ağladı 

(2,646 puan) tarafından

Canı yanar benim buz dolabında var ah yakın olsa canı yanar yarın erken kalkmaya gayret gösterirsen alda sür....iyi gelir

(1,575 puan) tarafından

Eşim çarşı da nöbetçi ezcaneden bulursa alacak canım sağol söyledim sabah ah erken kalkabilsem 11 den aşağı kalkmiyoruz 

(1,833 puan) tarafından

Canım konuya lap diye daldım ama ilk yandiginda yumurta akı sürseydin hiç bişey kalmazdi 

(1,575 puan) tarafından

Yumurta akı da hiç aklıma gelmedi suya tuttum Google da baktım da suya tutun yazıyordu 

(1,833 puan) tarafından

Canım aklind olsun eğer biyeriniz hemen yandiginda deneyin çok işe yarıyor kızım ayagina sıcak su doktu hemen surdum hemen fayda etti

(1,575 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım oda aklımda bulunsun ben ilk defa duyuyorum yumurta akını 

(3,405 puan) tarafından

Kantaron yağı da acıyı alıyor, geçmiş olsun 

(1,575 puan) tarafından

Evde de vardı çok teşekkür ederim 

0 oy
(497 puan) tarafından

Mutlu oluyorum böyle postları görünce. Nice hediyeler al hep mutlu ol🌹🌸

(2,646 puan) tarafından

Sağol bacım herkes mutlu olsun...🌺

0 oy
tarafından

Güle güle kullanın ama paylasmayın alan var almayan var 🤣 şaka şaka mutluluk paylaşılmalı 😂

(2,646 puan) tarafından

Bu filmde şu replik geldi aklıma "atasin göbecikler yapasın  ona nispet bee Ayati ...😅 Repliği burda kalsın 

tarafından

Kalsın kalsın 👍🤗

(2,646 puan) tarafından

Hatırladın mi aklıma geldi 😅🤪

tarafından

Yok valla hatırladım desem yalan olur 🤭

(2,646 puan) tarafından

Desdere filmin adı komedi tvsiye ederm

0 oy
(862 puan) tarafından

Hep uzulecekmiyiz birazda sevinelim. Eşin çok dusunceliymis. Güle güle kullan. Çokta güzelmiş. 

(2,646 puan) tarafından

Alyansimk kaybettim.sonra alyans alacağız dedik para verdi onunda kaybettim oda bugün bunu almış saolsun...en azından evlik alyansim oldu lüks olmayabilir bana yeter

0 oy
(1,495 puan) tarafından

Çok güzel canım güle güle kullan ❤️

(2,646 puan) tarafından

En güzeli senin olsun cupcake🌺❤️

(1,495 puan) tarafından

Sağol canım benim 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,461,682 soru

23,961,702 cevap

325,658 kullanıcı