#şükür bugüne 🤲
Aaaa ne kadar ayıp alan var alamayan var aşerenler var
Alip alıp birde eşim aldı diyorsunuz 🤣 🤣 😒
Hayırlı olsun cnm güzel günlerde eskitmeyi nasip etsin rabbim 🤗🤗🤗
Eşim bana hiç hediye almıyor 😀
İnat edme isde hala inad edcem diyosun ticaret mi bu geçenlerde post acmisdim alyansimi kaybettim hangisini alayım onun parasını da kaybettim alamadım eşim bunu almış paran varsa al de yoksa nasıl alacak
Tatlım parası var ama almıyor gereksiz görüyor kendin al diyor. Ben de o alsın istiyorum çok bir şey de istemiyorum ki bir çift küpe topu topu. Zaten alamayacak durumda olsa ben istemem
Biraz rahat bırak elbet alır görev gibi atledersen almaz almasa bana almazdı bak altansi kaybetdim sonra alyans alcakdim onunda parasını kaybettim oda bunu almis
Ne güzel kıymetini bil. Ben biliyorum ama birşey değişmiyor 😀
Aha bildim değişmedi dersen inan huzursuz olursunuz ekstra ....ilgi sevgi Zoraki kosulursa yerine gelmez aldı saolsun bende istemeden kaybettim..dünya isde kiminin pırlantasi küçük kiminin ekmeği bayat🌎kavanoz dipli dünya burası....
Güle güle kullan canım
Teşekkür ederim adacim 😃
😀😀
Yakaladn beni
Tesadüf oldu mutfağı topladım oturdum eşimin hediyesi diye okuyunca bakim kimmis dedim senmissin 😀
Valla bugün yoruldum can perde derken....oradan yazdım cevab yokdu uyudun sandim
Yok ya orayı da yeni gördüm çocuğu uyuttum biraz ben uzandım bugün bende temizlik yaptım da yetişmedi kalan yerleri de yarın yapayım dedim felaket yağmur yağıyor cam silecektim vazgeçtim çocuk bide elini yaktı 1 saate yakın ağladı acıyor diye onunla uğraştım
Silverdin surmelisin hemen yaniga birebir
Evde yoktu da aklımda bulunsun evde bulundurayim kaşla göz arasında geldi kaynar suya elini soktu ya parmağı biraz su toplamış da çok ağladı
Canı yanar benim buz dolabında var ah yakın olsa canı yanar yarın erken kalkmaya gayret gösterirsen alda sür....iyi gelir
Eşim çarşı da nöbetçi ezcaneden bulursa alacak canım sağol söyledim sabah ah erken kalkabilsem 11 den aşağı kalkmiyoruz
Canım konuya lap diye daldım ama ilk yandiginda yumurta akı sürseydin hiç bişey kalmazdi
Yumurta akı da hiç aklıma gelmedi suya tuttum Google da baktım da suya tutun yazıyordu
Canım aklind olsun eğer biyeriniz hemen yandiginda deneyin çok işe yarıyor kızım ayagina sıcak su doktu hemen surdum hemen fayda etti
Teşekkür ederim canım oda aklımda bulunsun ben ilk defa duyuyorum yumurta akını
Kantaron yağı da acıyı alıyor, geçmiş olsun
Evde de vardı çok teşekkür ederim
Mutlu oluyorum böyle postları görünce. Nice hediyeler al hep mutlu ol🌹🌸
Sağol bacım herkes mutlu olsun...🌺
Güle güle kullanın ama paylasmayın alan var almayan var 🤣 şaka şaka mutluluk paylaşılmalı 😂
Bu filmde şu replik geldi aklıma "atasin göbecikler yapasın ona nispet bee Ayati ...😅 Repliği burda kalsın
Kalsın kalsın 👍🤗
Hatırladın mi aklıma geldi 😅🤪
Yok valla hatırladım desem yalan olur 🤭
Desdere filmin adı komedi tvsiye ederm
Hep uzulecekmiyiz birazda sevinelim. Eşin çok dusunceliymis. Güle güle kullan. Çokta güzelmiş.
Alyansimk kaybettim.sonra alyans alacağız dedik para verdi onunda kaybettim oda bugün bunu almış saolsun...en azından evlik alyansim oldu lüks olmayabilir bana yeter
Çok güzel canım güle güle kullan ❤️
En güzeli senin olsun cupcake🌺❤️
Sağol canım benim
1,461,682 soru
23,961,702 cevap
325,658 kullanıcı