Kızlar hamileyim. İki üç gündür geceleri ellerimin ağrısından uyuyamıyorum. Ve parmak uçlarımı hissetmiyorum çok garip bi şekilde uyuşuklar. Daha önce böyle bir şey yaşayan veya bu konuda bilgisi olan var mı?
Benimde uyuşuyor doktor magnezyum verdi
Kullanıyorum aslında ama yeterli gelmiyor mu acaba
Magnezyum yazacaktım yazılmış. Bi baktırabilirsin. B12de yapar diye biliyorum bu arada
Yani değerlerine bakılsın değer normalse yapacak hiç bişey yok malesef. Ödem varsa oda yapar bak. Gebelikte çok sık rastlanan bir durummuş bende 3-4 ay çektim onu. Doğum yaptığım gibi geçmişti neredeyse çok hafif ağrırdı
Çok ödemim var . 36 haftalık olduk inşallah geçer doğumdan sonra
Hamilelikte normal bence 29. Haftadayım 1 haftadır magnezyum kullanıyorum iyi geliyor
Karpal tünel sendromu olabilir mi? Ben de olmuştu. Youtube a bakıp ordaki egzersizleri yapıyordum.Youtube daki videolar işine yarayacaktir
Nasıl bişeymiş bakayım
Magnezyum eksikliği.oluyor hergun soda ic
İçiyorum ekstra magnorm da içiyorum ama yok dinmedi ağrılarım hiç
Valla bende çok olmadi ama ablam berbat olmuştu dogurunce bile 3 5 ay uyuşuk.kalmisti eli
Gerçekten mi ya.. İnşallah geçer benimki
Valla yeni ictim 1.lutida antibiyotik bitirdim agumentin
Bende kramp girerdi en yüksek magnezyum kızılay erzincan olan sodada varmış doktor onu önermişti onu içerdim günde 1 tane
Kramp değil de bende çok ödem var geceleri davul oluyorum :( maden suyu da içiyorum magnezyum ilacı da alıyorum ama etkisi olmuyo malesef
Çok geçmiş olsun maalesef oluyor
Bendede olmuştu önce uyuşmayla başlamış sonra ise parmaklarım ve bileklerim ağrı yaptı doktor magnezyum artı birde reçetenin karşılamadığı bi ilaç vardı onu verdi ama hiç bi işe yaramadı doğum yapalı 21 gün oldu hala uykudan uyanınca bileklerim ağrıyor bazen de şiddetleniyor
Nasıl yaaa :((( herkes doğumdan sonra geçicek diyo
Benim henüz geçmedi inşallah sizinki geçer
Değerlerine hiç bakıldı mı demir eksikliği de yapıyor ben uyumayı bırak ağrısından bardağı tutamiyordum
HHer ay bakıyordu doktorum ama 1.5 aydır bakmamış. Gittiğimde bakmasını söyleyeyim bari
Kansızlık demir eksikliği vitamin eksikliği bunların hepsi yapıyor
Benim de ellerimin içi ayaklarımın alti acirdi. Normal bunlar geçmesini bekleyeceksin şimdi ne ilaç yazarlar ne başka bisey
Kız kardeşim yaşadı doğumdan kısa bir süre sonra geçti canm
Ay inşallah geçer benimki de hemen :(
Son haftalarda benim de öyleydi , doğuma yakın çatal bıçak bile tutamıyordum Doğumla geçiyor , sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İnşallah geçer Benimkide de hemen. Gün içinde de parmaklarımı yarım kapatabiliyorum:(
Carpal tünel sendromu yaşıyorsunuz.Bana da olmuştu gebeligimde.Bilegi sabitleyen bileklikler var onlardan takiyordum yatarken. Rahatlamıştı onları takınca
NNerede satılıyor bahsettiğiniz şey
Ben trendyoldan almıştım.Linki https://ty.gl/klm1t223a8hb8 Medikallerden de bulabilirsiniz bunu gösterip
Uyurken takip sabah çıkarıyordum rahatlamıştı ellerim denemekte fayda var
Çok teşekkürler
1,469,093 soru
24,067,668 cevap
330,466 kullanıcı