0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (802 puan) tarafından

Kızlar hamileyim. İki üç gündür geceleri ellerimin ağrısından uyuyamıyorum. Ve parmak uçlarımı hissetmiyorum çok garip bi şekilde uyuşuklar. Daha önce böyle bir şey yaşayan veya bu konuda bilgisi olan var mı? 

12 Cevaplar

0 oy
(384 puan) tarafından

Benimde uyuşuyor doktor magnezyum verdi

(802 puan) tarafından

Kullanıyorum aslında ama yeterli gelmiyor mu acaba

-Reklam-
0 oy
(934 puan) tarafından

Magnezyum yazacaktım yazılmış. Bi baktırabilirsin. B12de yapar diye biliyorum bu arada

(802 puan) tarafından

(934 puan) tarafından

Yani değerlerine bakılsın değer normalse yapacak hiç bişey yok malesef. Ödem varsa oda yapar bak. Gebelikte çok sık rastlanan bir durummuş bende 3-4 ay çektim onu. Doğum yaptığım gibi geçmişti neredeyse çok hafif ağrırdı

(802 puan) tarafından

Çok ödemim var . 36 haftalık olduk inşallah geçer doğumdan sonra 

0 oy
(1,410 puan) tarafından

Hamilelikte normal bence 29. Haftadayım 1 haftadır magnezyum kullanıyorum iyi geliyor

(802 puan) tarafından

0 oy
(6,044 puan) tarafından

Karpal tünel sendromu olabilir mi? Ben de olmuştu. Youtube a bakıp ordaki egzersizleri yapıyordum.Youtube daki videolar işine yarayacaktir

(802 puan) tarafından

Nasıl bişeymiş bakayım

0 oy
(3,101 puan) tarafından

Magnezyum eksikliği.oluyor hergun soda ic

(802 puan) tarafından

İçiyorum ekstra magnorm da içiyorum ama yok dinmedi ağrılarım hiç

(3,101 puan) tarafından

Valla bende çok olmadi ama ablam berbat olmuştu dogurunce bile 3 5 ay uyuşuk.kalmisti eli 

(802 puan) tarafından

Gerçekten mi ya.. İnşallah geçer benimki 

(3,101 puan) tarafından

Valla yeni ictim 1.lutida antibiyotik bitirdim agumentin

0 oy
(2,496 puan) tarafından

Bende kramp girerdi en yüksek magnezyum kızılay erzincan olan sodada varmış doktor onu önermişti onu içerdim günde 1 tane

(802 puan) tarafından

Kramp değil de bende çok ödem var geceleri davul oluyorum :( maden suyu da içiyorum magnezyum ilacı da alıyorum ama etkisi olmuyo malesef 

(2,496 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun maalesef oluyor

0 oy
(211 puan) tarafından

Bendede olmuştu önce uyuşmayla başlamış sonra ise parmaklarım ve bileklerim ağrı yaptı doktor magnezyum artı birde reçetenin karşılamadığı bi ilaç vardı onu verdi ama hiç bi işe yaramadı doğum yapalı 21 gün oldu hala uykudan uyanınca bileklerim ağrıyor bazen de şiddetleniyor

(802 puan) tarafından

Nasıl yaaa :((( herkes doğumdan sonra geçicek diyo 

(211 puan) tarafından

Benim henüz geçmedi inşallah sizinki geçer 

0 oy
(1,792 puan) tarafından

Değerlerine hiç bakıldı mı demir eksikliği de yapıyor ben uyumayı bırak ağrısından bardağı tutamiyordum 

(802 puan) tarafından

HHer ay bakıyordu doktorum ama 1.5 aydır bakmamış. Gittiğimde bakmasını söyleyeyim bari

(1,792 puan) tarafından

Kansızlık demir eksikliği vitamin eksikliği bunların hepsi yapıyor 

0 oy
(4,876 puan) tarafından

Benim de ellerimin içi ayaklarımın alti acirdi. Normal bunlar  geçmesini bekleyeceksin şimdi ne ilaç yazarlar ne başka bisey

0 oy
(168 puan) tarafından

Kız kardeşim yaşadı doğumdan kısa bir süre sonra geçti canm

(802 puan) tarafından

Ay inşallah geçer benimki de hemen :(

0 oy
(1,330 puan) tarafından

Son haftalarda benim de öyleydi , doğuma yakın çatal bıçak bile tutamıyordum Doğumla geçiyor , sağlıkla kucağınıza alın inşallah 

(802 puan) tarafından

İnşallah geçer Benimkide de hemen. Gün içinde de parmaklarımı yarım kapatabiliyorum:(

0 oy
(11 puan) tarafından

Carpal tünel sendromu yaşıyorsunuz.Bana da olmuştu gebeligimde.Bilegi sabitleyen bileklikler var onlardan takiyordum yatarken. Rahatlamıştı onları takınca 

(802 puan) tarafından

NNerede satılıyor bahsettiğiniz şey 

(11 puan) tarafından

Ben trendyoldan almıştım.Linki https://ty.gl/klm1t223a8hb8 Medikallerden de bulabilirsiniz bunu gösterip 

(11 puan) tarafından

Uyurken takip sabah çıkarıyordum rahatlamıştı ellerim denemekte fayda var

(802 puan) tarafından

Çok teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 216 göst.
26 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Slvr2446 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.
0 oy
2 cevap 213 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
10 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,093 soru

24,067,668 cevap

330,466 kullanıcı

...