0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından

Bebeklerlnizin başındaki konağı temizlemeye çalıştınız mı yoksa kendi kendine mi geçti

10 Cevaplar

+1 oy
(3,305 puan) tarafından

Duştan önce bi güzel zeytin yağı sür masaj yap yavaş yavaş dustada masaj yap direk gidiyor duştan çıkınca bebek tarağı ile tara 

tarafından

Yanlıs yönlendırme

(3,305 puan) tarafından

Ne alaka ben kendim öyle yaptım direk geçti 

(3,324 puan) tarafından

Hep böyle yapardık ve işe yaradı 

-Reklam-
0 oy
(3,399 puan) tarafından

Bebe yağı sür bastırmadan ovala az beklet sonra yıka 

0 oy
(6,444 puan) tarafından

Zeytinyağı sürüp bekletip taramistik sonra banyo

0 oy
(4,861 puan) tarafından

sadece konak tarağıyla taradım banyodan sonra

0 oy
(1,363 puan) tarafından

Mustelanin konak sampuani ve konak kremi ile çözdük .zeytinyağı sadece olanı çözüyor oluşmasını engellemekte etkili değil .O yüzden mustela dan başka çözüm bulamadık biz .

0 oy
(6,702 puan) tarafından

Zeytin yağını ısıt içindeki asit gitsin ılıyınca şaçlarına sür biraz beklet tara sonra yıka

0 oy
(48 puan) tarafından

Hiç konak olmaması olanın da geçmesi için tavsiyem bütün çocuklarımda öyle yaptım hiç olmadı bebeğin kafasını ağız mendili ile yıkamanız,  mendil ile yıkayınca konak olmuyor tavsiye ederim

0 oy
(3,427 puan) tarafından

Duştan önce zeytin yag sür konak tarafları oluyor ben ikili set almistim.onda vardi yıkadıktan sonra tara 2 3 yıkamaya geçer zaten

0 oy
tarafından

Zeytın yagın içine karbonat koy karıstır konak olan bölgeye sür yarım saat beklet sonra erkek taragı var ınce pılastık bılırsın onla yavaşça tara peçeteye sıl tara peçeteye sil tertemiz oluyo 4 cpcuk anasıyım hepsını bu sekıl yaptım bıngıldaga dikkat et o bolumu yavaş yap bsstrma

0 oy
(10 puan) tarafından

Zeytinyağı,bebe yağı hepsini denedim geçmedi enson Mustelanın konak şampuanını kullandım geçti bidaha da tekrar etmedi.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 96 göst.
17 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap42 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
10 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Banu kizim (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 316 göst.