Bebeklerlnizin başındaki konağı temizlemeye çalıştınız mı yoksa kendi kendine mi geçti
Duştan önce bi güzel zeytin yağı sür masaj yap yavaş yavaş dustada masaj yap direk gidiyor duştan çıkınca bebek tarağı ile tara
Yanlıs yönlendırme
Ne alaka ben kendim öyle yaptım direk geçti
Hep böyle yapardık ve işe yaradı
Bebe yağı sür bastırmadan ovala az beklet sonra yıka
Zeytinyağı sürüp bekletip taramistik sonra banyo
sadece konak tarağıyla taradım banyodan sonra
Mustelanin konak sampuani ve konak kremi ile çözdük .zeytinyağı sadece olanı çözüyor oluşmasını engellemekte etkili değil .O yüzden mustela dan başka çözüm bulamadık biz .
Zeytin yağını ısıt içindeki asit gitsin ılıyınca şaçlarına sür biraz beklet tara sonra yıka
Hiç konak olmaması olanın da geçmesi için tavsiyem bütün çocuklarımda öyle yaptım hiç olmadı bebeğin kafasını ağız mendili ile yıkamanız, mendil ile yıkayınca konak olmuyor tavsiye ederim
Duştan önce zeytin yag sür konak tarafları oluyor ben ikili set almistim.onda vardi yıkadıktan sonra tara 2 3 yıkamaya geçer zaten
Zeytın yagın içine karbonat koy karıstır konak olan bölgeye sür yarım saat beklet sonra erkek taragı var ınce pılastık bılırsın onla yavaşça tara peçeteye sıl tara peçeteye sil tertemiz oluyo 4 cpcuk anasıyım hepsını bu sekıl yaptım bıngıldaga dikkat et o bolumu yavaş yap bsstrma
Zeytinyağı,bebe yağı hepsini denedim geçmedi enson Mustelanın konak şampuanını kullandım geçti bidaha da tekrar etmedi.
1,471,786 soru
24,103,226 cevap
332,546 kullanıcı