+37 oy
1,665 göst.
Diğer kategorisinde (3,234 puan) tarafından

İsteyen linçlesin inanın umrum da değil zaten gidip beğenip alıp evine gelmişsin resmini çekip ne diye post açıyorsunuz alan var alamayan var gözü düşen bile olabilir burda durumu iyi olmayan çok insan var lütfen böyle şeyler yapmayın evet beni ilgilendirmez kimin ne post açtığı ama benim düşüncem tamamen farklı zaten beğenip almışsın buraya atmanın anlamı ne 👍

34 Cevaplar

+47 oy
(1,776 puan) tarafından

Tek kıyafet değil bende bazı şeylerden rahatsız oluyorum evine aldığı eşyaları tek tek atanlarmi dersin kocam şunu aldı kocam bunu yaptı deyip nispt yapar gibi atanlar var oysaki bu sayfada eşiyle okadar sorunu olan evine eşya alamayan kişiler var bunları düşünen yok 

Ama yoksul fakir kişiler aldığı küçük biseyi atan olunca linç tayfası doluyor dileniyorsun diye başlıyorlar 

(3,234 puan) tarafından
+1

Aynen öyle çok haklısın

(257 puan) tarafından

++++++++

(142 puan) tarafından
+2

Görgüsüz insanlar her yerde kendini belli eder. Nerde olursa olsun egolarını tatmin edicek insanlar bulurlar hiç sevmedğim insan türü sadece malını konuşan öven insanlar

(7,488 puan) tarafından
+1

Ne fakir ne zengin, atmamalı kimse. Kime ne arkadaş senin evinden. Aldığından, giydiğinden. Sonuna kadar katılıyorum yoruma 

(3,903 puan) tarafından

Yorumun alnı varmış bacım 

Öptüm gidiyorum

-Reklam-
+20 oy
(1,025 puan) tarafından

Ben başka bişeye değinicem alamayan da zart zurt girmesin abi vaktini boş beleş burda takılıp geçirmesin iki eliyle fik fik telefon tutacağına örgü örsün satsın yada ev yemekleri yapsın satsın. Kazandığı ile yiyeceğini kıyafetini alsın aa o bunu almış aa bu şunu yemiş diye içerlemesin. Çabalasın , Çalışsın. Kimse ne kendini nede çocuklarını madur etmesin. 

(4,076 puan) tarafından
+1

Yazdim sildim yazdim sildim yazdim sildim tek soyleyecegim cok haklisin 

(7,488 puan) tarafından
+1

Alnı öpülesi yorum♥️

(5,682 puan) tarafından
+1

Gece üçe kadar çikolata kutusu yaptım iki günde 2500 lira para kazanadim Allah bereket versin uykusuz kaldım ama degsi mi değdi işte çene isleyecegine el işlese sorun çözülecek 

(251 puan) tarafından

Nasıl yaptınız ya bana yardımcı olur musunuz? Güvenilir yer bulmak zor valla evde sabun paketlicem diye dolandırılıyordum az daha

(5,682 puan) tarafından

Eşim getiriyor canm benim calistigi yerden kendi üretimi esimgilin kagit canta çikolata kutusu vs yapiyrz

+12 oy
(572 puan) tarafından

Burası kadınca sohbet bölümü. Başlıklarda genelde neyin ne olduğu belli oluyo. İçi burkulacak olan, içini burkacak olan şeye bakmasın. Kadınca sohbet deyince aklınıza tam olarak ne geliyo? Burada kaynanası şunu yaptı, eltisi bunu yaptı, görümce şunu dedi, kocayla şöyle olduk gıybetleri yerine kıyafet muhabbeti yapılmasını tercih ederim. Bunları görmek istemeyen bi zahmet elinden telefonu bıraksın, televizyonu kapatsın, gözlerini de pencereden dışarı çevirmesin. Aksi halde bunları görmemek imkansız çünkü. Sizin fikir alabilecek çevreniz olabilir, muhabbet edecek dostlarınız olabilir, ama belki burda onları paylaşanların fikir alabilecekleri sadece buradaki insanlar, nereden biliyorsunuz mesela öyle olmadığını? 

(3,234 puan) tarafından

Tmmm haklısınnn .

+10 oy
(22,460 puan) tarafından

Yediği içtiği şeyleri atanlardan var ana babası ile foto atanlardan var ailesi ile küs olan kaçarak evlenip konuşmayanlar ana babası ölenler var o zaman onlarda atmasın genel itibariyle sosyal medya bu amaç için değil mi 

(1,025 puan) tarafından

Benim de annem öldü misal Fakat ben birisi annesiyle fotoğraf attığı zaman o kadar çok mutlu oluyorum ki üzülmüyorum yani Bilakis mutlu oluyorum

(22,460 puan) tarafından

Üç senedir burdayım ne kendi resmini paylaştım ne de doğum günü bayram sürprizi hediye vs ama sürekli eşinden şiddet gördüm yok kayinvalidemle kavga ettim sokakta kaldım tarzı postlar görmektense insanların kendilerine çocuklarına değer vermeleri ile mutlu postlar görmeyi tercih ederim büyük çoğunluğun nispet yapma gibi bir derdi olduğunu düşünmüyorum o yüzden beni rahatsız etmiyor ben yapmam ama yapanı da eleştirmem bu tarz paylaşımları kaldırsalar hep iç karartan postlara maruz kalacağız 

(1,025 puan) tarafından

Çok haklısınız size katılıyorum

(22,460 puan) tarafından
+1

Seninde başın sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesin 

+9 oy
(15,215 puan) tarafından

Hep üzüntülü mü postlar görelim anlam veremiyorum böyle post açmanıza 

Mutluluğunu paylaşıyor kim kimi tanıyor da nispet yapılsın.

(3,234 puan) tarafından

👋👋👋👋

(1,025 puan) tarafından
+1

Katılıyorum. ❤❤❤

(3,234 puan) tarafından

Okkkkk

(15,215 puan) tarafından

@Nur_Ay 💜

(1,025 puan) tarafından
+1

Sna ada kalp canım ❤

+7 oy
(2,825 puan) tarafından

Davanda haklı olabilirsin arkadaşım da yorumları okuyorum çoğu çay çorba meyve sebze aldığı eşya kişisel resim paylaşanlardan rahatsız olduğunu dile getirmiş şöyle bi baktığımda çoğusu veya çoğu kullanıcı da rahatsız olduğu postları beğenip yorum yapıyor manzaran çok güzel afiyet olsun güle güle giy helal olsun kocan her istediğini alıyor güle güle kullan sen hakediyosun falan diyor ben bu işten birşey anlamadım arkadaş 👻

(3,234 puan) tarafından

Ben ilgilenmiyorum öyle postlarla 😌

+6 oy
(1,324 puan) tarafından

Valla haklısın her bayram böyle yok 4 bin tuttu yok şöyle tuttu biz bayramda sadece bebege alabildik geçen bayramda. Bu bayramda alamadık bile daha

(3,234 puan) tarafından
+1

Bir de rakamm da söylüyorlar oda bir tuaf 

(1,324 puan) tarafından

Evet canım 

+6 oy
(2,502 puan) tarafından

Gereksiz bir duyar kasma olduğunu düşünüyorum 

+6 oy
(2,359 puan) tarafından

Sadece bilgi isteyen bebek bakımda takılabilir bak orası öyle bir alan. Sohbet postu kapanıyor 😂 sohbet kısmında sohbeti yapmak için eleştiriyorlar 😂 çoğu postta da yorum yapanların yorumu var güle güle giy, aaa link at, ay bende şöyle yapıyorum diye 😂 burası sohbet olduğu için sana göre sohbet kıyafet fotoğrafı yorumlamak değildir mesela geçersin, bazısı için modadir ilgisini çeker. Daha önce sende bir postunda aldığın ürüne yorum yapılmadı diye hep bazı postlara yorum yapılıyor diye yine böyle atarlanma postu açmıştın 😂 sende yapıyorsun aynısını niye eleştiriyorsun halı forografi atıp yenileyeceğim diye paylaşmıştım sende. O da ayıp değil mi. Ona kimsenin gözü düşmüyor mu. 

(3,234 puan) tarafından

Aldığım ürüne değilll soru sormuştum cevap gelmemişti ilgilerini çekmemiştii ondan lafı çaktımm şekerim 👍👍 gidip elbiler alıp ayyyyy nasıl şu kadarr tuttu vs diye asla post açmadım açmam da görgüsüz drğilm ben olan var olmayan var sonuçta . Aynısını yaptığım şeyin postunu açacak kadar mal değilim kusura bakma da 👋👋 güle güle canım  ekmek çıkmaz sana burdan 

(2,359 puan) tarafından
+1

Valla beni bilen bilir ben daha çok bilgi için yazarım, sağlık postlarinda vs yazmisimdir. Muhabbette pek aktif değilim. Amacım bilgi almak bilgi vermek. Senin gibi herseyden isyan etmiyorum. Sende gayet kızlar bu hali nasilll evimi yenileyeceğim yazmadın mi. Halıyı alamayan ihtiyacı olan uzulmuyor mu. Eleştirdiği şeyi önce kendin yapma bence

(3,234 puan) tarafından

Ahahahhaha ayyyyy resmen reziilik ya onunla bunu bir mi tuttun gerçekten güle güle kendi bilgilerini kendine sakla sen 

(2,359 puan) tarafından
+1

Ahaha tamam 😂

+5 oy
(1,949 puan) tarafından

O kadar haklısın ki sevincini paylaşmak isteyen gitsin eşine dostuna kardeşine atsın fotoğraf burda alamayan anneler görüp içleri ne kadar burkuluyordur şimdi, tabi ki burda o olmasa başka yerde de görüp üzülebilir ama önemli olan o esnada üzülmesine sebep olan kişi olmamak yoksa hepimiz biliyoruz bayram geldiğini bayramlık alındığını. 

(3,234 puan) tarafından
+1

Aynen öyle canım doğru söyledin

+5 oy
(4,991 puan) tarafından

Büyükler neyse de bence de çocuklara alınanlar atilmasa daha iyi. Herkes alamayabilir gözü kalır, bir anne evladına alamazsa çok üzülür

(3,234 puan) tarafından

Aynen öyleeee canım 

+5 oy
(4,806 puan) tarafından

Ben de gereksiz buluyorum alınan şeylerin paylaşılmasını ama benim düşüncem aldıktan sonra sormanın bir manası olmadığı için. Maddi durum konusunda aynı düşünmüyorum seninle. Reklamlar, internet sayfaları vs. her yer zaten bu tarz reklam ve paylaşımlarla dolu. Bunu görmemek için hiç tv, internet kullanmamak gerekiyor. Konu sınırlaması olmadığı için bence herkes istediğini açabilir, he başlıklarda zaten yazıyorlar konuyu açıklayıcı şekilde. Üzülecek ya da rahatsız olacak kişiler girmemeli diye düşünüyorum. 

+5 oy
(548 puan) tarafından

Akşam çay içip resim atanmi dersin iki meyvesini sebzesini evine aldığı eşyayı atanmi dersin 

Varda var yazık ya bazı şeyler gizli kalmalı 

İnanki oylelerine gülerek okuyorum 

(1,973 puan) tarafından
+2

Ben çok seviyorum ya anlik postlatini tek tek okuyorum başkasının açtığı anlik postlarinj kimi çayını kimi kahvesini atıyor kimi diyette tabağını atıyor ne var bunda çayda kahvede de gözünüz kalmaz herhalde . Sohbet amaçla açılmış platform burası.  Çok rahatsız oluyorsanız burda olmayın yani . Bebek bölümüne gidin . 

(3,234 puan) tarafından
+1

Yaaaaaa canımmm ne göz kalması sen hangi zihniyet ile okudun benim postumu kendi gözlüğünden bakıp okuyup boş yorumluyorsun kimsenin birşeyin de gözüm yok benşm yapılan şey yanlış bişey olduğunu söylüyorum . Zaten almışsın evine getirmişsin daha buraya çekip atmanın mantığını asla kabullenmiyporum ve yanlış bişey olmayan alamayan insanlar olabilir .

(1,973 puan) tarafından

Ben sana demiyorum ki bu yorumu yapan arkadaşa diyorum sana desem normal yorum yaparım.   .  

(1,973 puan) tarafından
+1

Ben çay kahve  anlik postlari için yorum yapıyorum.  Hanımefendi kimisi çayını kimisi meyvesini atıyor diyor.  Anlik postlarinda evet atılıyor bu tür resimler e bunda da ne sakıncası var millet bir çayı bir kahvede mi gözü kalacak.  Tuhaf yani abarttikca abartmış. 

(548 puan) tarafından

Kahve dedimmmi sende beni takip ediyorsun .

Vay dedim meyve dedim genelleme konuştum  yorum yaptım evet ama ben hiç atmadım bugüne kadar senin adına konuşmadım sanada yorum yaptım evet neden sadece beni gördün yorumlarda bak bursiri bayan yazmış burda 

+5 oy
(982 puan) tarafından

Çocukmuyuz birinin aldığı bişeye biz alamıyoruz diye içerleyelim herkes kendi durumunu yaşadığı hayatı biliyor dizide izlemesinler dzmn zengin hayatlar anlatılıyor sosyal medyada kullanmasınlar hayır herkes dünyadan bi haber yoksulluğuyle yaşıyorda ilk defa birşeyler alan insanları burdamı görüyolar insanlarda heveslenmiş beğenmiş sizce nasıl diye soruyolar kadın kadına sohbettemi etmeyelim yahu o kadarda abartmayalım bi insana güle güle kullan canım güzelmiş yada şöylede olabilirdi demek bu kadar mı zor herşeyemi haset bakıyorsunuz 

(3,234 puan) tarafından

Seeeennn hasettt olarak algıla sen öyle algılarsın zatenn 

(982 puan) tarafından
+1

Haset olarak algılasam senin gibi tepki verir kudururdum çok şükür öyle biri değilim Allah herkese aldığını hayırlı etsin kimisi paylaşmak ister kimisi istemez herkesin kendi tercihi kıskanacaksanız bakmayın.

+4 oy
(828 puan) tarafından

Belki o insanda uzun zaman sonra bayramlık aldı. Herkesin duygusunu yaşayış şekli farklıdır dağa taşa göstermek isteyebilir. He ben yapmam ama yapana da bişey demem. Bi arkadaşım vardı evlenmeden önce bir kez ailecek dışarıda yediklerini yada dışarıdan yediklerini bilmem. Şuan sahip olduğu şeylere, imkanlara bekarken sahip değildi. Allah daha çok versin. Sürekli atar paylaşır dışarda yese atar bişey alsa atar. Üst üste çok attıysa (şahsıma, sosyal medyasından bahsetmiyorum orada istediğini yapabilir) bana da bazen ögg gelir. Lafın özü böyle insanların bir yerde bi eksikliği kapatmaya çalıştığını düşünür üzülürüm hep.

(3,234 puan) tarafından

Bana görgüsüzlük gibi geliyor valla 

+4 oy
(3,768 puan) tarafından

Hayat burdaki postları kafaya takacak kadar uzun değil. Bırakın kim ne paylaşırsa paylaşsın görümce elti kaynana postlarindan iyidir 

+4 oy
(16,592 puan) tarafından

Burda aksine öyle postlara daha çok cevap geliyor ama kendimden örnek veriyorum hal hatır sorma amaçlı post açtım 1 cevap geldi sonra post unutuldu öyle foto vs de koymadım yani 🤷🏻‍♀️

(1,262 puan) tarafından

Yani banada öyle canım üzülüyorum icimden ne söyleyeyim böyle türlü paylaşmıyorum yani az yanıt geliyor :((

+3 oy
(6,824 puan) tarafından

Aynen öyle cnm

+3 oy
(1,146 puan) tarafından

👏👏👏ben bebeğime kıyafet sıkıntısı çekerken bazen görüyorum kiskanmiyorum ama içim bı tuhaf olmuyo değil güzel günlerde kullansınlar orası ayri

(1,146 puan) tarafından

Rabbim gönlüne göre versin senin niyetin önemli ben yardım et diye yazmadim

(409 puan) tarafından

Zaten gerçekten ihtiyacı olanlar dilenmez. Utanırlar  . Allah hayır kapılarını açsın size inşallah 

(1,146 puan) tarafından

Anlamadım ama saolun

(409 puan) tarafından

Kötü bisi demedim merak etme. :) 

(1,146 puan) tarafından

Tamam😊

+3 oy
(3,953 puan) tarafından

Yani insanlar aldıkları şeyleri paylaşıyor gayet normal, çok dikkat ediyorum özellikle bayram kıyafeti postu açılınca böyle şeyler diyorsunuz,burda çok şey paylaşılıyor, altın olsun düğün kıyafeti olsun,mobilya olsun, onlarıda alan var alamayan var

(3,234 puan) tarafından
+1

Evet onlar içinde aynı düşüncedeyim eşi bilezik alıyor gelip buraya atanlar da oluyor 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 482 göst.
13 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+7 oy
11 cevap 574 göst.
0 oy
17 cevap 769 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mesude (2,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 526 göst.
30 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu