Nasıl guzelermi oğlan çocuğu ucuzdan halediliyo da kız çocuğu çok zor
O sırada hiç bayramlık almayan ben 🫠
Kendime almadım bende bu bayram kurbanlik gerdi beni çocuklara kıyamam aldım onlara
Bedava almışsın nen bebeğime qyakkabi baktim 550 tl.kiyafwtino demiyorum bile 🤩
Hmm bilmiyom uygun almaya calıstim ben canım
Ay yanlış anlamayın ama e bebekte 5'li çoraplar 240 TL. Siz o fiyata ayakkabı almışsınız, gerçekten pahalı mı geldiii :/
Mor aldığınız takımın kumaşı yaza uygun değil bence, çok terletir. Eşofman takımı hoş görünüyor. Güle güle kullanın.
Eşorman takımı değil o canım
Mor aldiğim takım yaza uygun değilse ozaman neden kısa kolu ki
Hem evet bana pahalı geldi cünkü oğlan çocuğum var kızima yeni yeni alıyom herşeyi oğlana göre pahalı bence
Canım kız çocuk kıyafetleri daha uygun geliyor aslında bana ya oğlana bir gömlek baksan elbise fiyatı oluyor eee pantolonu ayrı alacaksın ama kıza bir elbise yetiyor aslında kız çocuk kıyafetleri hem daha çok çeşit çeşit oluyor hemde uygun oluyor ister şortlu ister elbise ister etek çeşit cesit şeyler var oğlanların kıyafetleri standart gömlek pantolon çeşit de bulunmuyor
Prenses pamuklu kumaşlar daha iyi olur yaz için. Ribana dan daha ince daha pamuklu kumaşlar var
Anladım öyledir tabi bana bu aldıklarim birazdah uygun geldi
Erkek çocuğuna elbise bulmak aşırı kolay kız çocuğuna adam akıllı bir tişört bulmak bile imkansız gibi çünkü hepsi olmuş crop
Aynen oğlanı haletim hemen kızada bunları aldim
Hayırlı olsun güle güle giysinler🥰
Sağol canım işallah
1,472,474 soru
24,111,600 cevap
332,986 kullanıcı