0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (217 puan) tarafından

Oğlum tatlı olduğu için erkek kadın farketmez geriden gülümsedigi zaman rahatsız oluyorum özellikle erkekler oğlum var bir yaşında ama sizde bu durumu yaşıyor musunuz öpme vs degil hani geriden ismiyle gülümsemek 

26 Cevaplar

+6 oy
(3,851 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bunlar hep yaşadığımız dönemin iğrençliğiyle alakalı işte. Yoksa uzaktan gülümsemeden ne olacak bizim aklımızla öyle oynadılar ki hepsinin altında başka anlam arıyoruz maalesef.. rahatsız olmuyorum ama çok da rahatım diyemem mesela bu konuyla alakalı bende. 

(217 puan) tarafından
+1

Çok doğruyu söylediniz hislerim bu yönde işte 

-Reklam-
+4 oy
(23,247 puan) tarafından

Ne var ki bunda. Allah aşkına bu kadar abartmayalım. Bebekler çok tatlıdır. Çocuklar çok tatlıdır. Ve insanlar gayriihtiyari çocukları severler ve gulumserler. Onları da güldürmek isterler. Dokunmamış zarar vermemiş. Yanlış söz soylememis.  Bebek bu ya dünyanın en tatlı şeyi. İnsan ister istemez gülümsuyor yani. 

+3 oy
(9,080 puan) tarafından

aynen zamanimizla ilgili. aslinda toplunda cocukk girdunmu gulup laf atmassan mirt gibi insan ne siguk insan cocuga iki sist pist der laf atar denirden bugunlere geldik zamanimizn berbatliginile ilgili

(217 puan) tarafından

Haklıyım ama ya bence

+3 oy
(3,777 puan) tarafından

Ben napayim cocuguma biryere gidemiyorum her gittiğimizde durup gülüyorlar birbirlerine gösteriyorlar ay bu ne tatlı gözlere bak deyip duruyorlar 

+3 oy
(2,495 puan) tarafından

Kızım 11.5 aylık yolda arabada markette genelde hep karşılaşırım rahatsız olmuyorum çünkü benım kızım onlar kendisiyle ilgilensin yüzüne baksınlar diye gözlerinin içine bakıyor onlar gülünce kızımda gülüyor sevilmek istiyor  bende tatlı ve sevecen olduğu için şuanlık rahatsız olmuyorum ileriyi bilemıycem

(1,741 puan) tarafından

Bizdede durum aynı valla bakmayan olursa zorla gözlerinin içine baka baka baktiriyo kendine sonrada gülüyor insanlarında hoşuna gidiyor bende mutlu oluyorum hiç kötü düşünüp rahatsız olmadım zaten insanların bakışından belli oluyor bende tebessüm eder gecerim

(2,495 puan) tarafından

Evet bende öyle yapıyorum ama ilerde bu durum bizleri olumsuz etkılemez 

+2 oy
(29,276 puan) tarafından

Onu güldürmeye çalışmaları uzaktan sevmeleri gülmeleri rahatsız etmiyor da geçen bir ara binaya girerken tanımadığım bir teyze şap diye öptü çocuğu eşimin kucağındaydı sonradan bir sürü kızdım sen çocuğu niye geri çekmedin diye 🤦🏻‍♀️

+2 oy
tarafından

Gülümsemek beni rahatsız etmek gülümsemek sadakadır derler kızım üç yaşında biri ona gülümsediginde ben bu şekilde düşünmedim çocuğumun pozitif enerji yansıtması hoşuma gider tanı temas olmasına müsade etmeden 

+2 oy
(24,070 puan) tarafından

Hayır gülümsemek sadakadır destursuz izinsiz dokunmaya çalışmadığı müddetçe sorun yok ergen zamanından beri küçük çocukları görünce gülümseyen bakışı ile seven çocukta bana gülüyorsa bununla mutlu olan biriyim. Bence bu davranış çok tatlısın seni sevmek istiyorum ama sınırımı biliyorum demektir 

+1 oy
tarafından

Yaşlı insanlar bebeğime bakıp tebessüm ediyor uzaktan artık korkuyorlar sevmeye. Bende onlara tebessüm ediyorum. 

+1 oy
(214 puan) tarafından

Yanlış anlama canım ben dokunulmasindan bile rahatsız oluyorum göz teması kurmasınlar cunki günümüz iyi değil 

+1 oy
(2,704 puan) tarafından

Benim eşim çocuklari durdurur severdi kaç kere uyardım bıraktı artık. Ailesi istemez yanlış anlar falan diye. Benim oğullarımi biri sevince mutlu oluyorum sadece geçen gün kızın biri geldi elini öptü ondan rahatsız oldum. 

O da şöyle bir çocuk oğlumu öpmüş virüs bulaşmış ondan beri kimsenin opmesini istemiyorum

+1 oy
(1,868 puan) tarafından

Devir kötü o yüzden rahatsız oluyorum bide gelip dokunuyorlar ya çıldırıyorum özellikle hastanede başkasının çocuğuna dokununca ne anlıyorlar onu da anlamıyorum bide yiyecek teklif ediyorlar hemen hayır diyorum alışmasın yabancıdan birşey almamayı ögrensin diye buna da bozuluyorlar 

+1 oy
(4,077 puan) tarafından

Benim dehep oğlumu sevenler var kızıma hiç kimse ne gülüyo ne seviyo o üzülünce gidip ben sarılıp öpüyorum

+1 oy
(4,589 puan) tarafından

Hayır rahatsız olmuyorum. Dokunmadığı sürece yada karşısına geçip sapık supuk hareket etmediği sürece sıkıntı yok. Gülüyorlar da el de sallıyorlar. 

+1 oy
(6,957 puan) tarafından

Gülümsemesine rahatsız olmuyorum insanların ama dokunmalarini istemiyorum birşey de diyemiyorum

+1 oy
(26,044 puan) tarafından

Ben tatlı çocuk gördümmü onu ısırmak istiyorum..ama işte uzaktan gülümsüyorum. Bu benim fikrimde tatlısın demek.

Kızıma gulumsuyenlerede bende gulumsuyom cevap olarak. ;)

(3,395 puan) tarafından

Ayy sen bensin yaa birinin çocuğuna zarar vericem diye diken üstünde severim ama kendi çocuğumu parçalar yerim oda beni öyle sever sjsjjs

(26,044 puan) tarafından

Yaa evet feyzooo yiyesim geliyo:)

+1 oy
(3,395 puan) tarafından

Benim olduğum yerde herkes sinirli asabi biri gülse el sallasa bilr mutlu oluyorum çünkü kızım herkesten çok koekuyor baksalar bile ortalığı yıkar evt günümüz şartları hiç uygun değil ama insan arıyor ya eski samimiyeti biz komşunun evinde karnımızı doyuran cocuklardik şimdi biri baksa kafada bir milyon soru işareti evt korkuyorum ama mecbur insanları korkunc görmemeli ona göre kendisini koruması gerektiğini ztn öğretiyorum 

+1 oy
(569 puan) tarafından

Yoo olmuyorum, hatta tanımadığım pek çok kişi oğluma glimsediğinde sevmek istediğinde sevmesine izin veriyorum. Dün müydü önceki gün mü hatırlamıyorum şimdi, tatlı yemeye gitmiştik, orda çalışan kızlardan biri 6 aylık oğluma gülümsedi konuşmaya çalıştı falan, verdik kucağına sevdi. Yenidoğan dönemindeyken aile içinde bile birilerinin kucağına alması rahatsız ediyodu ama bi yerden sonra çok da kasmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ha, birilerinin yanında bırakır mıyım, alıp uzaklaşmasına izin verir miyim vermem, o ayrı. Gözümün önünde sevecek sevmek isteyen. 

+1 oy
tarafından

Hayır biri gülümseyince ben bilhakis mutlu oluyorum. Hatta ekmek aldığım fırında 1 senedir her sabah ekmek alırım çok güzel bir kız çocuğu var. Bir ay önce gülümsedim kıza baktım oda bana gülümsedi ay içim ısınıyor resmen iyiki  gülümsedim daha önce neden gülümsememişim diye pişmanlık yaşıyorum hakikatten en güzel şey ve insana en yakışan şey gülümsemek. 

+1 oy
tarafından

Burdaki annelerin düşüncelerinden dolayı sanırım kimsenin çocuğunu sevmeyeceğim ve gülümsemeyecegim. Ben yolda geçerken bile gülerim sevebilir miyim diye sorup severim maşallah çok tatlı çocuğunuz var derim artık demeyeceğim. Kötü niyetle yapmıyordum ama herkesin cocuguda kendine kiymetlidir. Tebessümde sünnettir. Sanırım bu çağda bunuda yapmayacağız. Yanlış anlasiliyoruz. Size değil sözüm yanlış anlamayın burda o kadar çok çocuğuna dokunulmasindan sevilmesinden rahatsız olan varki yani ben daha önce hiç böyle düşünmemiştim artık yapmayacağım. Çocuklar sevilmek içindir diye düşünüyordum artık sevgimizide veremeyecek bı zamanda yaşıyoruz. Şu an kendimi sorguluyorum başkasının çocuğunu severken kaç anne sizin gibi düşünmüştür benim hakkımda. 

(217 puan) tarafından

Bir tane adam var binada oğluma ismiyle gülüyor rahatsız oluyorum cocugun adını ezberliyor sanki sevme kardeşim diyesim geliyor sizce demeli miyim 

tarafından

Yani dersen emin ol bı daha kimsenin çocuğuna gülümsemez. Seni rahatsız ediyorsa uyar. Yani burdaki annelerin düşünceleri benim çocuk sevgimi çok sorgullatti. Yani ben kendimce sevdiğimi sanıyordum ama karşıdaki kişi bu davranıştan rahatsız olabiliyormuş. Rahatsız olduysan kesin bı dille uyar. Adam kırılabilir ama sen hoşlanmamissin bu durumdan. Şimdi adamın niyetini bilmiyorum. Kötüde olabilir.

(217 puan) tarafından

Kötü değildir belki ama her çocuğu gördüğünde yanındakine benden korktu diyor mal mıdır nedir 

tarafından

Biliyor madem oda niye hala devam ediyor. Sen bildiğini yap canım. Şimdi kimseye güven yok. 

(217 puan) tarafından

Bende çocuğa seslenme o yabancıdan rahatsit oluyor dedim en iyisiini yaptım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 276 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Defneayaz (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 540 göst.
1 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 613 göst.
0 oy
23 cevap 827 göst.
21 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havvanur1 (1,027 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,293 soru

24,137,242 cevap

334,362 kullanıcı

...