Hayırlı cumalar kızlar burdan bir arkadaş vardı nick ni vermeyim beşik falan yollanmisti hamileyim diye post açmıştı o yok uzun zamandır görüşen var mı aklıma düştü
O gün çok üzerine gidildi burda kimse kendine bakmayip kızı kırdılar kendini beğenen bı kaç kişiler
Aynen öyle oldu kardeşim bende ondan dolayı postu kaldırdım teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah
Hayırlı cumalar ablam iyiyim şükür hastane çocuklar uğraşıyorum merak ettin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel yürekli ablam bağzı yorumlar morelimi bozdu için gebelik postumu kaldırdım bayadir giremedim buralara ☺️
Eslem 07 de senmisin acaba
Eslem 01 benim
🙏
Eslem mi abla
Biliyorum canım ama arada gir sohbet ederiz merak ettik seni
Yaaa merak etmeniz bile duygulandırdi mutlu etti yemin ederim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel bacım 😘 ❤️
Senden de canım nasılsın kalp atışını duydun mu bebisin
@Eslem 01 nasılsın canım gebelik nasıl gidiyor
İyiyim şükür abla keseyi gördüm 6 haftalık dedi kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi sağlıklı bir gebelik oldunu düşünüyorum dedi birde insüline başlıycam 🥺
Sevgiyimi diyorsun en son hamile postuna öyle kırıcı şsyler yazdılarki yok ne zamandır
Evet yaaa ama arkadaşın da dediği gibi son postları silmiş
En son 16 mayısta girmiş
Evet bnde baktım da şimdi
@Eslem 01 di galiba
https://annelertoplandik.com/forum/16777965/besigimiz-geldi-kizlar-resimli
Evet cnm baktım da girmemiş hiç son postunu da silmiş
Bende de bir tane beşik var, gerçekten ihtiyacı olan varsa vermek istiyorum, çevremde yok çünkü,gelip kendisi alması lazım ama, Mersin,Tarsus civarlarında olan varmı
Allah hayrını kabul etsin canım inşallah ihtiyacı olana gider
Ya muhtarlığa sorabilir ya da letgoya koyabilirsin. Sonuçta ihtiyacı olan uygun arayanlar ikinci el alıyor
1,463,737 soru
23,991,277 cevap
326,979 kullanıcı