+1 oy
85 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (628 puan) tarafından

Merhaba 14 günlük bebegim var sol göğsümden süt kendiliğinden akiyor sıkınca fışkırıyor ama sagdigim zaman 20 cc bile gelmiyor sağ göğsümden ise sikinca sızıntı şekilde geliyor ve o doluluk hissini hissedemiyorum ilk başlarda ordanda kendiliginde akiyordu ama şimdi mochi takiyorum sagiyorum 5 cc bile cikmiyor elle sağımda sadece sızıyor ama emzirmeye devam ediyorum kilo alımı güzel gidiyor çünkü günde iki kere 30 cc mama veriyorum ebe bırakma ozmaan mamayı dedi ama ben emzirmek istiyorum ilk bebegimde emziremedim mamanın zorluklarini biliyorum emsin istiyorum yardımcı olurmusunuz neden böyle oluyor

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Canım her emzirmede önce sağ göğsünü verirsen bir de emzirme bittikten sonra sağ göğsünü 10-15 dk kadar sağarsan işe yarar diye umuyorum. Mama vermeye devam edersen sütün azalır. Google'dan "Tomris'in emzirme notları" diye araştırıp okumanı tavsiye ederim.

-Reklam-
+1 oy
(4,253 puan) tarafından

Herkes aynı bacı devam et solla 😀

+1 oy
(9,081 puan) tarafından

mamayi birakacaksin emdigi kadar bebek emecek cikan sut kadar . birkac gune sut az gelen gogusde côzulur akar sut. amam verirsen zamanla zaten hic emmeyecek 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 271 göst.
+1 oy
1 cevap 211 göst.
0 oy
7 cevap 251 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 294 göst.
29 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozgis--9 (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,838 soru

24,189,162 cevap

336,802 kullanıcı

...