+1 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (360 puan) tarafından

Kızlar ben birlik oturuyorum görümcem bi alt katta kocasiyla oturuyo 

Eşim işten geldi gündüz uyudu vardiyali çalıştığı için 

Kayinpederimde görümcemin çocuğu çok ses yaptığı için hadi annenin yanına gidelim dedi 

(Kayinpederim gorumcem evlenmeden önce bana şiddet bile uyguladı sürekli beni azarlıyodu ailem uzakta diye bide görümcem evlendikten sonra görümcemin eşi sırf bizden rahatsız olduğu için benim eşyalarımı dağıtıp öbür eşyalarımı kiraya vermiş görümcemin eşi yüzünden eşyalarımı dağıttı yani) 

Sonra kayinpederi gorumcemin eşi yani enistem görünce yüzü asılmış kayinpederimin yanında çocuğuna *** diye bağırmış tabi çocuğa üzüldüm bi kaç ay öncede kayinpederime küfür etmiş 

Şimdi kayinpederimin zoruna gitmiş arkasından sürekli saygısı yok terbiyesi yok diyo 

Yani demem o ki birini kırarsanız kul hakkı olduğu için Allah mutlaka bi yerden çıkarıyo...

5 Cevaplar

+4 oy
(9,080 puan) tarafından

babasi sana sisdet uyguladida kican kocayim diye gelip yataginami girdi yani. vah gercekden uzuldum adina . 

(9,080 puan) tarafından

bide yani horumcen niye agri oturuoda sen birlik. madem oyle sen asagida otur o birluo ana babasuyla otursun. onun kizi kiz da sende baskasinin kisizin sonucta birlik niye iturmaya devamettinki gorumcen senden sinra evlendiyse siz gecerdiniz asadaki eve gorumcen icguveyai getirmis olurdu sen kabul edionda o niye kabul etmio. yikardim ben dunyalari heralde ben bukadar zaman cekdim birazda baskalari ceksin derdim

(360 puan) tarafından

O da karaktersiz zaten 

(360 puan) tarafından

Benim eşim zorla taşındı annesinin evine şimdi ben inmiyorum kendi evime eşimi babası cagirdi birlik oturmaya şimdi bende eşime ne elektrik ne su faturası ödettirmiyorum kendileri ödemek zorundalar dolabada kendileri alışveriş yapmak zorundalar madem çağırdılar bize bakmak zorundalar

(833 puan) tarafından
+3

Herşeyi yapıyorsunda bir kendini savunamiyirsun yazık 

(9,080 puan) tarafından

bedavaya gecinecem diye i eziyet cekilirmi . senin esine yalvar yakar ikna edip kendin inmek istemen lazim. esinin calistirigi para noluo birikio. yarim bigun babasi diyecekki yediniz ictiniz belese yasadiniz yanimizda vikar ver bakim bikiken parayi. o adam ne dicek kocan vermem mi dicek. sana siddet uygulayan babasina ses edemeyen koca donuna kadar cikarir verir babasina. sen birlik yasayip cekdigin eziyetle kalirsin . he kendin harciosan kicanin parasini vur patlasin cal oynasil nasilsa belese kayinpederden yasioz diosan orasi ayri ben olsam madem o sekil tercih ediosun harcarim birikmesine musade etmem . birikince senin esinin oarasi babasina gidecek emin ol

(360 puan) tarafından

Kendimi savunamıyorum değil kendimi savunuyorum benim demek istediğim onlar cikardilar bizi evden birlik oturmak için bende diyorum ki evin elektriğini suyunu doğalgazini onların ödemesi lazım tabi ki eşime para ödetmiyorum ben kendime harcatıyorum çoğunu birikim yapmış evet ama o da kurban kestircek yani eşim 

Ne kadar maaş aldığını biliyorum bana gösteriyo 

Ama şimdi kaynanamlar surat asmaya başladı 

Bende zaten eşime dedim ki işlerine gelmezse bizi eve indirirler dedim keyifleri bilir yani umrumda değil açıkçası 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Üzüldüm sizin adınıza ben kayonpederimden çok çok iyilik gördüm namaz vakti geldimi gel kızım kilalain diyen bı adamdı mekanı cennet olsun geçen ramazan ayinda vefat etti ama eşim çok narsist bı insan Allah kötüye dusurmesin zor imtihan 

(360 puan) tarafından

Amin canım Allah hiç kimseyi kötüye düşürmesin çok zor bi durum ben çok soğudum ondan Allah biliyo çok kırıldım ama bi yandan seviniyorum yaşattığını yaşıyo damadına yaklasmaya calisiyomus her defasında damadı surat asıyomuş Allah büyüktür 

0 oy
(26,300 puan) tarafından

Çok merak ediyorum sana şiddet uygulanan evde hala ne işin var ?

(360 puan) tarafından

Benim evim ayrıydı eşim yüzünden tekrar taşındık ben ayrıldım sonra 1 sene ayrı kaldım çocuklar var diye geri gelmek zorunda kaldım ama asla eskisi gibi kendimi onlara ezdirmiyorum çocuklar okuldayken benle kavga etmeye çalışıyo kayinpeder bagiriyorum ona ama çocuklarımın yanında bağırmıyorum psikolojileri bozulmasın diye 

Bugün görümce halılarını getirmiş görümcene yardim etsene sen gelinsin diyo o da sana yardım eder diyo valla sırtım ağrıyo yardım edemem dedim 

(26,300 puan) tarafından

Ezdirme tabiki boşver önce onlar duracağı yeri bilsin 

(360 puan) tarafından

Aynen öyle canım 

0 oy
(2,665 puan) tarafından

Bazen bazı şeylere mecburi kalıyorsun ama ne olursa olsun kendini ezdirme olan insana oluyor 

(360 puan) tarafından

Yok canım artık bana bişey diyemez 

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Kayinpederin sana şiddet uygularken kocan naptı gerçekten ona takıldım ben 

(360 puan) tarafından

Hiç bisey yapmadı insan olmadigi için bende maddi anlamda bi güzel para harcattım ona biraz mırın kırın etti ama umrumda olmadı açıkçası iyi oldu ona 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 319 göst.
0 oy
4 cevap 208 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (69 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 473 göst.
+1 oy
2 cevap 205 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,595 puan) tarafından soruldu

Kategoriler