0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından

Bebegm 2 gunluk bgn hic uyanmadi desem yeridr zar zor emzirdm beznde turncu lekeli cis yapms hemsire yetersz beslendgi icn oluyor dedi bu durumu yasayan varmi bu kdr uyumasi normalmi

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Canim uyandırıp bol bol emzir günahtır Rabbım bağışlasın inşallah 

-Reklam-
+1 oy
(864 puan) tarafından

Sarılık olmaması lazım sürekli emzir . Uyandırmaya çalış mesela 

+1 oy
(1,216 puan) tarafından

Ayaklarının altını     cimcikle topuklarına sık uyandır elle belle  uyandırıp uyandırıp emzir oğlum 1 aylık di  4 saat uyuyordu doktor normal demişti ama senin ki daha 2 günlük sarılık çıkar Allah korusun

+1 oy
(25 puan) tarafından

İki saatte bir emdir onu zaten bı dakika emer anca sen yine göğsünü hareket ettir emmeye devam etsin çünkü onun canı neki hemen uyuya kalir

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Uyanmasını bekleme sen uyandır hemde gündüz 1.5 saatte bir gece 2 saatte bir muhakkak emzir uyanmadı mı çimdik at dudağıyla oyna ayağını sık çişinin turuncu olması iyi birsey değil benim başıma 1 kez geldi oda gece çocugu emzırmeye uyanamamıstım öyle vicdan azabı çektım ki anlatamam günah daha 2 günlük sarılık olur kan şekeri düştüğü için 

+1 oy
(569 puan) tarafından

İdrar turuncu renge dönecek kadar koyulaşmışsa büyük olasılıkla bebeğin açlıktan şekeri düştüğü için uyanmıyodur. Bacım altını mı açıyosun topuğunu mu sıkıyosun napıyosan yap zorla uyandır, her iki saatte bi emmesi lazım onun. Böyle devam ederse sarılık olması kaçınılmaz olur, üstüne hafif düzeyde de geçmez sarılığı, uyarmış olalım seni. 

0 oy
(72 puan) tarafından

Benim ilk oğlumda ilk günler çok uyurdu zorla uynadiriyorduk mecbur hatta hemşire gelip topuguna vurmuştu turnagiyla içim gitmişti yinede çok zor uyandı bı şekilde uyandır emzir . Daha sonra zaten hiiic uyumadi :)))

0 oy
(944 puan) tarafından

Sürekli uyandır emzir canım Allah korusun  sarılık olur bebeğin

Allah bağışlasın 

0 oy
(9,079 puan) tarafından

durtecek altini acicaksin ayak topugunu çimdikliceksin aglayacak aglatana kadar canini yakacaksin ayagini minciklayip topugunu cimdirip. oyle uyanip emecek yoksa sarilik olur sekeri duser seker komasi olur . uyanmamadi sekeri dusmesinden sebep

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 286 göst.
+1 oy
7 cevap 161 göst.
0 oy
5 cevap 266 göst.
1 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 8,917 göst.
8 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Ayla (58 puan) tarafından soruldu

Kategoriler