+1 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (6,900 puan) tarafından

15 gundur duzgun yapiyordu soyluyorduda iki gundur soylemiyor gene  kaciriyor ben goturursem sorun yok ama goturmezsem hallediyor normal mi kizlar yoksa basa mi sardik nazar mi oldu pazar gunu anneme soyledim kacirmiyor ogrendi falan diye

4 Cevaplar

+1 oy
(4,350 puan) tarafından

Bir şey dillendirirsen genelde ondan negatif bir şekilde dönüş alırsın. Geçenlerde maşallah Kumsal ne kadar güzel uyuyor sabaha kadar yatıyor dedim çocuk artık gece uyanıp aramızda yatıyor. Dönüşü oluyor yani illaki. Dillendirmemek gerekiyor. 

İllaki bir atak dönemi olur ama geri adım atmayın gece uyandırmaya devam edin ben de 3 gündür başladım ama gece bez takıyorum. Kaç yaşında çocuğunuz

(6,900 puan) tarafından

37 aylik olduk artik canim 35.5 aylik basladik cok guzeldi ama iki gundur basa sarmis gibi hissediyorum artik konusuyorum bak hasta olursun altına yapma tuvalete yapalim pis oldu ustun bak diyorum tamam anne diyor dun temizlik yapiyordum su kovasiyla oynuyordu saldı bugunde balkona paspas seriyordum balkona cikmak istedi tuvaletin var mi diye sordum yok dedi iki dakka gecmedi yapti ama hadi gel tuvalete gidelim diyince yapiyor oraya soylemeyi unuttun mu dedim evet dedi 

(4,350 puan) tarafından

Olsun çok üstüne gitme ve kızma kızım da daha tam alışması 2-3 kez altına kaçırdı ve mahcup oldu. Bişey olmaz annecim hadi gel pijamanı değiştirelim diyorum özgüveni kırılmasın diye. 

Bizim de 3 gündür daha hiç tuvalete büyük tuvaletini yapmadı. 1 kez sabah uyanınca bezine 1 kez de az önce altına yaptı onu söylemeyi daha öğrenmedi. Nasıl öğrencek bilmiyorum.

Çiş gelmesini biliyor ama kaka gelmesini bilmiyor 🤷🏻‍♀️

(6,900 puan) tarafından

Zamanla onada alisir canım

-Reklam-
0 oy
(23,223 puan) tarafından

Her çocukta olur mu bilmiyorum ama bir gerileme yaşanıyor bize de kayinvalidemler gelmişti yatılı bir ay önce verip öğrenmiştim ama kaçırmalar başladı tekrar sonra düzeldi

(6,900 puan) tarafından

Ayyy insallah duzeliriz bizde basardik diye seviniyordum 

(23,223 puan) tarafından

Sen kararlı ol götürmeye devam et düzelir canım artık algılıyor kaçırınca o çişten kendi de rahatsız olur yani olması gerekir

(6,900 puan) tarafından

Tamam canım

0 oy
(4,157 puan) tarafından

Aynısını bugün yaşıyorum. Bizim de 7.günümüz. akşam annemle konuştuk ne yaptın alıştı mı baya dedi. Iki gündür hiç altına kaçırmıyor çişinin geldiğini söylemiyor ama her lazimliga oturttugum da yapıyor dedim. Annem de maşallah öğrenmiş bir kaç güne söylemeye de başlar dedi. Bugün altına sıçtı kaç defa çişini yaptı sayamadım bile. Bir daha  kim sorarsa sorsun öğrenemedi altına yapıyor dicem. Kendime de kızdım şom ağızlı söylemesen olmazdı diye. 

(6,900 puan) tarafından

Valla oyle ya bende kendime kiziyorum keske demeseydim diye

0 oy
tarafından

Sakın geri adım atma olur öyle şeyler sakın bez de bağlama 

(6,900 puan) tarafından

Onu baglamam canım sadece merak ettim normal mi acaba diye 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
4 cevap 92 göst.