+1 oy
155 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4 puan) tarafından

Kızlar oglumda çok fazla morluklar oluyor hemotoloj bölümüne geçen yıl gittim çok şükür herşey temiz çıktı ama sürekli oluyor bugünlerde belinde çok olmaya başladı tekrardan gidecez ama bayram dolasıyla doktor yok buraya sormak istedim çocuklarınızda oluyor mu görsel ekliyorum 

image

6 Cevaplar

+1 oy
(186 puan) tarafından

Kaç yaşinda benimde kızım anasınıfına gidiyo bacaklar mosmor ama çarpıho belli. Kendide diyo zaten çarptım die sizinki de yürüyor mu

(4 puan) tarafından

Evet 4 yaşında hiç durmuyor ama yinede korktum belinde çıkması beni tedirgin etti

(186 puan) tarafından

Benim kızdada oluyordu çok hareket liler çünkü bide zayıflar hemen belli oluyor 

-Reklam-
+1 oy
(4,625 puan) tarafından

Kaç yaşında canım benim kızımda da oluyor ama çok düşer o yüzden  oluyor benimkinde

(4 puan) tarafından

4 yaşında canm oglum sizdede sırtında oluyor mu çok hareketliler maşallah 

(4,625 puan) tarafından

Belinde görmedim ama kolunda bacaklarinda sürekli oluyor canim benimki de 4 yaşında 

+1 oy
(1,763 puan) tarafından

Nazlı senmisin?

(4 puan) tarafından

Yok benim adım Ayşe 

+1 oy
(1,150 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim oğlumun da belinde bole küçük morluk var cis yaptırırken gecen farkettim   sürekli mi var ben mi yeni farkettim bilmiyorum ama  şimdi baktım yok zaman zaman mi.cikiyor anlamadim.cis yaparken klozete vurdu dicem ama biraz yukarıda kalıyor oğlumda 4 yaşında olcak

(4 puan) tarafından

İnşallah düşme çarpma olsunda önemli değil canm 

(1,150 puan) tarafından

Sizin sürekli mi var ara ara mı cikiyor

(4 puan) tarafından

Arada oluyor canm şimdi her zamankinden fazla olduğu için tedirgin oldum

+1 oy
(71 puan) tarafından

Oğlum 6 yaşında 4 yaştan beri okula gidiyor ve kol bacak hep mosmor geçenlerde bende belinde gördüm ama besbelli çarpmış yani. Çarpmadigi halde cogalirsa sıkıntı diye düşünebilirsin. Ama ben normal olduğunu düşünüyorum 

(4 puan) tarafından

İnşallah düşmeden çarpmadan dolayı canm 

0 oy
(8,528 puan) tarafından

Benim kızımda da oluyor carpiyorlar bir yerlere canım belinde de görüyorum bazen 

(4 puan) tarafından

Demekki her çocukta olıyor ben tek oglumda oluyor sandım canm cevaplarınız için teşekkür ederim 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 264 göst.
+2 oy
1 cevap 66 göst.
+2 oy
6 cevap 215 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.

Kategoriler

1,458,003 soru

23,915,927 cevap