+1 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (4,012 puan) tarafından

Kimse muhatap olmuyor pek bu komsumuz . Aramızda büyük problem olmadı ben selamı yinede vereyim dedim ..

Bı kahveye gelcem dedi daha gelmedi ama daha demin aradı senmi aradın diye aramadım halbuki laf aramak için  aradı galibaa neyse konuştuk .yarim saat benim yakınımda iyi oldigim kişiyle ilgili biseey dedi bende bana bı zararı olmadı .siz birbirinizden uzak durun dedikodu varsa aranızda yapiyoluyorsa dedim  . inşallah benim lafı çevirmez ortakigi karistirmaz umarım ama öyle bı huyu var  ben sadece selamı çekmeyim dedim samimi olmak istemedim ki yaş off varta Allah'ım sen şerrinden koru yarabbim ..

1 cevap

0 oy
(8,272 puan) tarafından

Madem böyle biri selam vermekle kalsaydın keşke. Konuşmayı hiç uzatmasaydın. İşim var kusura bakma kapatmam lazım deseydin. Şu an ağzından çıkan(kötüde olmasa) lafın esiri oldun 😕

(4,012 puan) tarafından

Aynn öyle valla  yandimm huyunu biliyom kaç senedir kimseyle anlaşamadı herkese nasıl tuzağına duser diye söylenirken başıma gelecek galibaa bnmde 

(8,272 puan) tarafından

İstersen ondan önce sen komşunla konuş (kim hakkında konuşulduysa) durumu anlat kötü niyetle söylemedim dersin 

(4,012 puan) tarafından

Aynn derim böyle böyle konuşma oldu diye

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 220 göst.
+1 oy
8 cevap 372 göst.
+1 oy
16 cevap 419 göst.
+2 oy
5 cevap 80 göst.