Kızlar şimdi ben yeni 1 yıldır evliyim kaynanam kayın bederim vs 2 eltimin altınlarını almışlar onlarda vermiş dugundekileri. Benden istediler ben altınlarımı alırsanız babamın evine giderim dedim korktular almadılar çünkü hepsini eşim kendi aldılar kimse düğünde bir kuruş vermedi kaynamalarda ceyizim üstünde kendine çok eşya aldı esim ödedi herşeyi
Şimdi bugün eşimle altınlarımin koleymin fiyatını sorduk baya yükselmiş eşimde gelip annesine babasına söyledi fiyatlarını kayın bederim bana ver ben yarın satarım dedi
Ben satmak istemiyorum ondan sonra konuyu uzattılar eşime yarın bilezikleri kolyelerini yüzüklerimi vs sat çeyrek al vs dedi ben istemiyorum satmak zorladı ver eşine çeyrek alsın dedi bende vermicem bozup yer güvenmiyorum dedim kaynanam bana göz çevirdi kayinbederim laf soktu eşim gözüme dik dik baktı yanlış mı yaptim ben kayın bederim oğlumun altınları sen nasıl vermezsin ona dedi sinirlendi
Çünkü gidip bozup yer ailesi ister alır vermezler bana kardeşi evlenicek vs o yüzden vermedim benim hakkım hiç kullanmadım altınlarımı
Yanlış mı yaptım verseydim bidaha hiç bişey görmiceğimi biliyorum