+1 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından

3 aylık olmasına 4 gün var 1 hafta günüm geçti ayın 25de olmuştum ama arada lekenemede olmuştu bu ay olmadım test yaptım farklı günlerde emziriyorum da negatif çıktı ama bu ay çok stresli geçti iftiraya falan uğradım onun stresimi artık bilmiyorum ama çok düşündüm üzüldüm saçım bile açılmaya başlamış onun etkisi olabilirmi acaba lütfen cvp verirseniz 

image

5 Cevaplar

+3 oy
(2,529 puan) tarafından

Canım stres çok etkiliyor tabii ki. Ya uzun sürüyor ya hiç olmuyor. 

(96 puan) tarafından

İnşallah öyledir 

-Reklam-
+2 oy
(1,888 puan) tarafından

Doğumdan sonra böyle düzensizlikler normal

(96 puan) tarafından
+1

İnşallah canim bebeğim daha küçük bide 3 tane gebelik geçirdim hepsindede testi ne zaman yapsam hemen çift czigi çıktı bunda böyle oldu

+2 oy
(882 puan) tarafından

Ben de strese girince o ay adetim gecikiyor. Strestendir ya da doğum sonrası adet düzensizliğidir. Ama hamile olduğunu sanmam canım. Papatya çayı içmen adet olmana etkisi olabilir belki. 

(96 puan) tarafından
+1

Ya bilmiyorum şimdiye kadar 3 tane gebelik geçirdim hepsindede testi ne zaman yapsam hemen çift czigi çıktı bu böyle oldu 

(882 puan) tarafından
+1

Hamile değilsindir canım korkma. Erken gebelik testi de yapmışsın. Bak o bile tek çizgi. Silik çizgi bile yok. Büyük ihtimalle strestendir. Ben geçen ay, son adetimden 45 gün sonra adet oldum mesela. Stres öyle bir şey ki hamile kalmayı bile kötü etkiliyor. Allah yardımcın olsun inşallah canım. 

(96 puan) tarafından
+1

Teşekkürler canım inşallah tez zamanda olurumda

+1 oy
(1,743 puan) tarafından

Benim kız da 5 gün sonra 6 aylık oluyor, 1 hafta geciktim.

İki gebeliğim de korunarak olduğu için ve kızıma oğlum daha 3 aylıkken gebe kaldığım için tırstım ilk başta ama emziriyorum ve doğumdan sonra adet düzensizliği olabildiğini söylediler, biraz olsun kendimi sakin tutmaya çalışıyorum.

(96 puan) tarafından
+1

İnşallah bende tırsıyorum valla

+1 oy
(9,727 puan) tarafından

Yeni doğum yapmışsın canım normaldir ben doğumdan sonra düzenli adete girdim aradan 1 yıl geçti adetim duzensizlesmeye başladı sürekli 45 -50 gün sonra adet olurdum bu duzensizlikte 1yildan fazla sürdü işte bu 6-7 aydır eski duzenime döndüm tekrar 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 79 göst.
0 oy
0 cevap 43 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
16 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Elfbrs (7 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 280 göst.

Kategoriler

1,471,358 soru