+2 oy
652 göst.
Diğer kategorisinde (776 puan) tarafından

Aylar sonra pazara gittim meyve alıyım biraz diye kiraz 250 erik 150 kayısı şeftali 100 lira ağzım açık kaldı Rabbim herkesin yardımcısı olsun o fiyatları görünce sebze fiyatları çok uygun geldi

16 Cevaplar

+2 oy
(11,621 puan) tarafından

Oğlum geçen erik alıp sepetime koydu ama posetti yani kiloyla almadım ne kdr olabilir ki dedim eve geldik fişe baktim 120 tlymis bir kilo yoktu. Kayısı canım çekti aldım oda 80 tlydi tadida berbattı kivi 150 ydi ben şaşırdım 

(776 puan) tarafından
+1

Bende hiç bu kadar pahalı beklemiyordum nefsim körlensin diye aldım o da yarım kilo

-Reklam-
+2 oy
(1,524 puan) tarafından

Gercekten oyle ne yapacagimizi sasirdik 

Bir de dondan dolayi oyle tabii

(776 puan) tarafından
+2

Evet don vurdu her yeri o yüzden böyle ama hiç bu kadar olacağını beklemiyordum geçen yıl kirazlar dallarında çürümüştü şimdi hiç birşey yok

+2 oy
(6,928 puan) tarafından

Bende dün gittim muz 120 kiraz 300 şeftali 150 tl idi meyvenin yanına yaklaşılmıyor

(776 puan) tarafından
+1

Sizin orda dahada fazlaymış fiyatlar

+2 oy
(3,550 puan) tarafından

Alırsın ayrı dert almazsın ayrı dert tad tuz bile yok

+1 oy
tarafından

Hadi havalar kötü gitti meyve ağaçlarda kalmadı dün dedim oğluma yazlık bı iki temiz tulum gibi yazlık alayım hiç yok ya 450tl di valla bende lif satmıştım 700tl vardı bı çorap iki zıbın aldım eve geldim Allah şuan zorluk çekenlerin yanlrdimcisi olsun.

(2,495 puan) tarafından

Ben geçen gün e bebeğe gittim aradım taradım çıtçıtlı koşa kol zıbın 40 tl ye 2 tane buldum 2 tane yarım kol çıtçıtlı zıbın 70 tl idi onu da aldım çorap 3 tane 6-12 ay 40 tl ye buldum tek tek ara ara bakınca sezonu geçmiş veya tek kalmiş ürün denk gelıyor yıne gıdersem oyle yapacağım size de tavsıyem zıbın için böyle varsa yakında e bebek ordan bulablrsnz

tarafından

Dün hastane için merkeze gittim ordaki AVM'de baktım ama yok zamanım çok yoktu belki iki parça bişey alabilirdim yani zıbın aldım çıktım aradım diyemem ama sezonu geçmiş ürün yoktu yani hep yeniydi diğer mağazalara bakmadım güle güle kullanın 

(2,495 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim saolun  

(294 puan) tarafından

Dlp uygulamasından bakabilirsiniz çocuk kıyafetlerine genelde çok az giydirilmiş temiz hatta etiketli ürünler oluyo arkadaşım ordan alıyor günlük giydirmek için felan çok temiz geliyo 

tarafından

Teşekkür ederim bakayim

+1 oy
(1,692 puan) tarafından

Daha tam mevsimi değil yazın biraz daha ucuzlar domates 25 salatalık 20 ama meyveler ateş pahası 

(776 puan) tarafından
+1

Sebzeler onlara göre uygun çok şükür onlarda öyle olsaydı vay halimize 

(6,667 puan) tarafından
+1

Bu sene meyvelere don vurdu ondan dolayı bu kadar pahalı canım . Piyasada meyve az şuan 

(776 puan) tarafından

Evet haklısın 

+1 oy
(6,667 puan) tarafından

Nerede oturuyorsunki ben istanbuldayım daha çarşamba günü 85 tl çilek , 50 tlkayısı , 60 tl kavun aldım . 2 haftadır pazar ucuzladı burada . Erik 90 kiraz 150 di bunlar yeni geldiği için pazara pahalı olabilir canm .  Meyvelere don vurdu piyasada meyve az şuan ondan bu kadar pahalı

(8,320 puan) tarafından

Bizim pazarda da  böyle fiyatlar. Kiraz 120 Domates 20 salatalık 15 liraydı çok şaşırdım görünce 

(6,667 puan) tarafından

Sendemi istanbulda oturuyorsun canm ? Domates ve salatalığı 20 den taze fasülyeti 45 ten patlıcanı 18 den aldm 

(8,320 puan) tarafından

Evet Ümraniye sen ? Bizde de fasulye 40 liraydı 

(6,667 puan) tarafından

Ben avcılardayım canm . Ümrayede teyzem oturuyor 😂

+1 oy
(562 puan) tarafından

Bu sene meyve az olduğu için pahalıya satıyorlar canım biz bahçeden kirazı bile toptan kilosunu 100 150 lira satıldı bu yüzden meyveler pahalı soğuk ve don vurdu 

+1 oy
(179 puan) tarafından

Biraz da daha yeni çıktığı için ve bazi yerlerde ağaçlar üşüdü bence daha çoğalmamisken meyveler bu fiyatlar normal

+1 oy
(3,549 puan) tarafından

Maalesef fiyatlar öyle ama mecbur alıyoruz çocukların bizlerin beslenmesi gerek Allah yardımcımız olsun 

(776 puan) tarafından

Amin inşallah 

0 oy
(1,899 puan) tarafından

Alsan bir dert almasan bir dert herşey pahalı gerçekten geçen bir karpuz bir kilo bile gelmeyen üzüme 400 TL verdik yemesek de olmuyor insanın canı çekiyor 

(776 puan) tarafından

Aynen öyle karpuzun kilosu 35 lira onuda yarım alabiliyorsun biz neysede çocuğun canı istiyo görüyor ona kıyamıyosun 

(1,899 puan) tarafından
+1

Kilosu ne kadar bilmiyorum iki kere aldık hamileyim canım istiyor diye yarım değil tüm aldık bari doya doya yiyelim diye kızım da çok seviyor hadi meyveleri soğuk vurdu diye pahalı diyelim kıyafetlere ne oluyor anlamış değilim daha çocuğa yazlık alışveriş yapmadım herşey almış başını gitmiş 

(5,273 puan) tarafından
+1

Eşim in işi gereği biliyorum nerdeyse tüm Türkiye'de bu yıl üzüme don vurmuş çok zor üzüm bulunacakmış olsada çok pahalı

(1,899 puan) tarafından

O yüzden pahalı demek ki iki salkımdı aldığımız o an görünce canım istedi kapımın önünde asma var da üzüm verir mi vermez mi belli değil yaprağı olsa bari diyorum 

0 oy
(7,061 puan) tarafından

Her Ctsi rutin pazara giderim 

Meyveler ; 

Karpuz kilo 35 40 arası

Kavun 80

Nektarı 60

Şeftali 60

Erik 70

Elma 50

Kiraz 160 yeni çıktığı için 

Domates 15 ila 25 arası 

Salatalık 15 25 arası 

Biber 20

Sogan 20

Patates 20 

Marul 15 

Yeşillik 5 10 arası 

Yufka satılır 35

Patlıcan 20 

Bizde böyle geçte gitmem genelde geç olunca daha düşer ama kalabalık olur iki çocukla çıkamam  2 gibi çıkıyorum 

(776 puan) tarafından

Maşallah buraya göre fiyatlar iyiymiş sizin orda 

(7,061 puan) tarafından

Bizde doğuda uygun olur 

0 oy
(5,655 puan) tarafından

Oyle bacim oyle benim oglanda meyve hastasi cilek kiraz nektari kivi muz kayisi hele karpuza butiyo resmen isteyince de kiyamiyorum aliyorum napiyim bi gun makarna yerim 

(776 puan) tarafından

Ay senin kafada benimkinden abur cubura vericem parayı bunlara veririm diyorum 

0 oy
(2,495 puan) tarafından

1 hafta olmadı çilek aldım kılosu 150 idi erik kg 160 dediler daha da bakmadım meyve tabakları lüx oldu artık 😌😌

0 oy
(2,570 puan) tarafından

Bizim burada da pahalı olmuş.

Ben gitmiyorum  eşim alır. Normalde pek söylemez ama o da dçbu aralar meyve pahalı diyor

manav var yakında arada iniyorum. Pahalı bu sene yeni çıktı diye normal diyordum 

0 oy
(6,541 puan) tarafından

Kiraz olmadi bu sene bahceler bombos. 

Kayisi ve seftali mevsimi de degil daha pahali olmasi normal. Kayisi 3-4 haftaya anca olur ama Malatya'da o da yokmus bu sene olmamis. Seftali de zaten anca agustosta oluyo. Az olan sey pahali oluyo bu hep boyleydi. 

(776 puan) tarafından

Hiç bu kadar olmamıştı ama doğru her yeri soğuk vurdu meyve çok kısıtlı 

(6,541 puan) tarafından

Yok cunku canim. Yine sebze ucuz biraz. Bence kavun-karpuzda bol bu sene 1 aya iyice ucuzlar.

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 365 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Defneee (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 730 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Oglusumun annesi (1,845 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 174 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mrvgul (4,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 489 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,538 soru

24,170,966 cevap

335,855 kullanıcı

...