+1 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,172 puan) tarafından

Konya'da özelde olur devlette olur. En iyi çocuk doktoru istiyorum arkadaşlar 

Birçok doktor gezdim çoğunu bilirim ama nedense istediğim ilgiyi bulamadım . 

Medova Medicana Büyükşehir hastanesi bunlardakinr gittim genelde 

Şehir hastanesi nde rasgele gittim oda tahlil istedi direk soru bile sormadı öyle 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Tam olarak nerde olduğunu unuttum cnm büyükşehir has de olabilir Ahmet kınık var alanında çok çok iyi bir uzman cok eski bir doktor birde nazım önder var onu uzun zamandır görmedim araştırın derim ayy canım şimdi nazim onder e baktım izmirdeymis Eylül tıp merkeznde
(5,172 puan) tarafından

Biliyorum canım bu doktor kızımın doğduğu hastanede yeni doğan olarak bakmıştı. Eşim çok patavatsız die bidaha gitmedi 

Kaçıncı bu dedi 4.dedim futbol takımımı kuracan dedi eşime 5.6. gelecekmi dedi 🤦🏻‍♀️

Bi arkadaşımda gitmiş bu doktara oğlu sarışın mavi gözlüydü bu oğlan kime benziyor anne babası da çirkin ama demiş 😵‍💫 eşimde dili durmaz kavga eder şimdi die gitmedim bidaha 

(61 puan) tarafından

Ahmet hoca patavatsız ama iyi bir doktor ben ona ve Hülya hanıma götürüyorum genelde büyükşehirde birde hasan koç varmış ben hiç gitmedim ama iyi olduğunu duydum 

(5,172 puan) tarafından

Hülya hanım evet bende çok gittim ona çözüm odaklı bir doktor. Busfer 9 yaşındaki kızımı götürcem genelde bebekken gidiyorum ona .

Kızım yemiyor iştahı yok sürekli bir karın ağrısı var zorla dıkıyorum artık ağzına midesine 2 lokma gitsin diye. Bu aralar bulantısıda var 

(61 puan) tarafından

Muhtemelen reflüsü vardır genellikle karın ağrısı kilo alamama ağız kokusu gibi belirtileri oluyor önce sıkı bir reflü diyeti ve beslenmede değişiklik yapmanız gerekir eğer online olarak görüşmek isterseniz orhan çura var bursada instagramdan bakabilirsiniz bursacocukdoktoru diye  geçiyor eğer şikayetiniz reflü ise bu konuda çok iyi 

(5,172 puan) tarafından

Akşam kan değerlerine bakıldı temiz çıktı. Belkide reflü o hiç aklıma gelmemişti sağolun. 

-Reklam-
0 oy
(5,172 puan) tarafından

Bilen varmı kızlar başka 

0 oy
(659 puan) tarafından

Ben konyalıyım ama Konya'da yaşamıyorum canım. Bir iki ay kadar kaldım genelde her annemlere gidişimde ama ben de çok çok iyi diyebileceğim bir doktor bulamadım. Arkadaşımla geçen konuşurken laf arasında bizim doktorumuz var ismini yazıyım sonra dedi yazmadı. Senin vesilenle sorayım ona yazarsa geri dönerim. 

0 oy
(8,890 puan) tarafından

15 temmuz sema mirza var biraz ondan memnun kaldım başkada yok bende bekleyim şurada 

0 oy
(53 puan) tarafından

15 temmuz da münire çakır var yeni dogan bebegim için rastgele gitmiştim ama beğendim ilgili bi doktor 

0 oy
(6,410 puan) tarafından

Canım ne için olduğunu söylersen yani şikayetleriniz ne? Ona göre tavsiye edeceğim 

(5,172 puan) tarafından

9 yaşında kızım zaten normalde de iştahsız bi çocuktu ama bu aralar çok arttı hiç bişey yemeese günlerce aç duruyor ve karnı ağrıyor içi bulunıyor . Bu atom denilen şeyi felan aldım yaptım aktardan bi işe yaramadı

Rengi felanda çok soldu göz alttları mor mor oldu korkmaya başladım artık 

Birkaç kez gittik ama istediğim ilgiyi bulamıyorum doktorlardan basit görüyorlar iştahsız çocuğu 

(5,172 puan) tarafından

image

biraz araştırdım Beray die bi doktor buldum ama direk randevu alınmıyor sanırsam çocuk doktoru yönlendirmesi lazım yanlış mı biliyorum acaba

Sizin yazmanız iyi oldu teşekkür ederim 

(6,410 puan) tarafından

Canım başkent hastanesinde Nesibe Akyürek var. Ona istediğin an randevu alabilirsin. İyi bir hoca iyi bir dinleyici ve endişeleri gidermek için de çok güzel anlatıyor her şeyi. 

(5,172 puan) tarafından

Bakayım canım bi teşekkürler şimdi büyükşehir e acile geldik bulantısı arttı serum taktılar 

0 oy
(2,184 puan) tarafından

Sana muhteşem bır doktor önerecem Hasan Ali Yüksekkaya var özel klınıgı var bızde kızım ıcın gıtmedıgımız doktor kalmamıştı tek çareyi onda bulduk aşırı memnun kaldık 1 numara diyim sana 

(5,172 puan) tarafından

Bakayım canım bi nerde yeri

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 130 göst.
0 oy
0 cevap 48 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy