+3 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından

Kızlar merhaba size bişey dıyecem biz şimdi bayram da köy'e gıdecez annemin yanına hata çok kalacam orda bir buçuk yıldır gitmemişim benim bir tane dayım beni aradı dedi Siz köye geleceksiniz Ben de eşimi getirip tatile geleceğim sizin orada ama otel fiyatları çok yüksek evin anahtarını bana ver Ben eşimle sizin evde kalacağım eşim de izin vermedi bana dedi söyle Hayır gelmesinler ben ne diyeyim sizce oda dedi kimse evde yok bide aile apartmanında oturuyor uz

26 Cevaplar

+2 oy
(5,789 puan) tarafından

Evde sen yoksan başkanın işi ne eşin haklı bu durumda dayınında arayıp söylemesi doğru değil parası olan tatil yapar yoksa otel parası tatilde yapmayı versin 

-Reklam-
+2 oy
(15,824 puan) tarafından

Asla vermem evimin anahtarını anne babam haricinde kimseye ne münasebet yani tatile gelmeyi düşünürken bana mı sordular öyle birşey düşünen bütçesine güvenip yola çıksın 

+1 oy
(5,395 puan) tarafından

Tabii ki de kabul etmezdim ben direk öyle bir şey olabilir mi dayı evde ben yokum senin ne işin var derdim. Parası yoksa otursun evine yada otelini tutsun otelinde yapsın tatilini

+1 oy
(3,077 puan) tarafından

Kabul etmem bu ne rahatlık söylemeleri bile saçma 

+1 oy
(5,445 puan) tarafından

Bu insanlardaki rahatlik beni benden aliyo. Esin hakli en basta kabul etmemeliydin.

(30 puan) tarafından

Kabul etme dım zaten canım

0 oy
(22,267 puan) tarafından

Ya ben bu postu bir kaç defe okudum her seferinde de ayrı sinirlendim şu an da mesela kalacağım lafına sinir oldum kalabilir miyiz müsait misiniz tatil yapmak istiyoruz falan değil yani mala mülke eve ortakmış gibi konuşmalar hangi kafanın ürünü okuyup okuyup hayret ediyorum 

(30 puan) tarafından

O sandı ben direk Evet diyecem ama izin verme dım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 141 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mrvgul (4,351 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 246 göst.
15 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M1e2l3e4k5 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 166 göst.
3 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hayriye birsin (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 393 göst.
26 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Babybabyhappiness (932 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,219 soru

23,918,715 cevap

323,384 kullanıcı

...